Fra Mindfulness til Heartfulness på skønne Mallorca i april

Mindfulness og yoga retreat med Psykoterapeut Anne Jørgensen, se wiseonlife.dk
Anne Jørgensen har gennem flere år afholdt kursus-retreats på Mallorca. I individuelle sessions og på hendes kurser og retreats, støtter hun mennesker i processer, med at afdække samt komme bag om sindets begrænsninger, og her vække interessen for hvad væren er og gradvist mere leve derfra. At erfare dette rum af betydelig frihed, og blive mere sand og mild med sig selv, giver en dyb følelse af meningsfuldhed. Anne er yderst erfaren. Hun har pædagogisk baggrund og siden 1986 haft egen virksomhed, og løbende uddannet sig og virket som psykoterapeut, kropsterapeut, procesleder, coach og yogalærer.

Mindfulnessretreat med yoga med krops-psykoterapeut, procesleder og yogalærer Anne Jørgensen

Hver april afholder krop-psykoterapeut, procesleder og yogalærer Anne Jørgensen dette populære mindfulnessretreat på Mallorca, der er en ferie i forkælelse for både krop og sjæl.

Anne inviterer dig til at komme mere i sanserne, for hermed bedre at lande i kroppen, hvad der er afgørende for at være i nuet. Vi lever med ekstreme krav i hverdagen og skal hele tiden leve op til dette og hint. Det kan være svært at navigere, finde sig selv eller finde pauser. Faren er, at vi er "ved siden af os selv", lever i fremtiden – og hvad så med NUET? Der hvor al læring sker! Og der hvor kærligheden og glæden er?

Mindfulnessretrat på Mallorca hver aprilHengivelse og frigørelse

Har du mod til at leve et mere intenst liv? Så må du komme mere til stede her og nu, med al den usikkerhed det indebærer i første omgang. 

Efterfølgende opstår trygheden, fordi du kommer mere hjem til dig selv, og det giver selvsagt en tryg base du kan hvile i. 

Mindfulness opmærksomhedstræning hjælper os til at klargøre de mønstre og måder vi håndterer livet på. Vi vil være opmærksomme fra nu til nu, for indgroede mønstre er ofte svære at bryde.

Det hjælper os ind i nuet når vi bliver opmærksomme på disse mønstre. Vi kan se nye muligheder, og nogle gange forandre. Fra denne base er det muligt at åbne mere for hjertet. Her er et endeløst rum af hengivelse til det, der er, og frigørelsen fra hvem vi tror, vi er.

Det kræver mod, for i hjertet udspringer glæden og kærligheden, som herfra kan komme til udtryk i spontan, ekspressiv bevægelse eller i stille væren. Det kan godt være overvældende, og det er helt ok. For netop sådan kan der ske en udvidelse af kapaciteten for at rumme alt det dejlige.

Mindfulness retreat på Mallorca hver april, se wiseonlife.dk

"Et kursus der forandrer. En uge i selskab med mennesker, der er åbne for forandring, inspirerer og bevæger. Anne guider gruppen på en måde, så jeg oplever, at der tales lige ind i min historie og de temaer jeg behøver at arbejde med.

Jeg ved, at flere deler den oplevelse. At arbejde med krop og sind i en gruppe og med tid til egen proces koncentreret i en uge, er en luksus. En blid men total påvirkning, der forandrer. Det blev et vendepunkt for mig." Lars, 50 år

Når indsigter favnes med mildhed i stedet for kritik, kan tendensen til lidelse slippes.

  • Det dybe åndedræt er af vital betydning for kontakten med kroppen. Der gives teknikker og hjælp til det, og dermed for nærvær, samt  meditative øvelser til brug i hverdagen.

  • Ved at VÆRE i kroppen, gives mulighed for at mærke dens potentiale i nuet. Sammen vil vi få direkte erfaring ved at skabe et fokuseret rum for denne undersøgelse.

  • Når spændinger er lokaliseret, kan de opløses, og frigøre tilbageholdt potentiale.

  • Det udforskede liv kan udtrykkes  – eller måske være med i det stille.

 

Huset og fællesskabet på Mallorca

Mindfulnessretreat med yoga ved Psykoterapeut Anne Jørgensen, se wiseonlife.dk

Vi har eget hus og hjælpes ad med at opbygge et fællesskab for læring. Vi skaber helt naturligt et kærligt felt, hvor alle kan fordybe sig efter behov.  Alt hvad der læres integreres i dagen, og det afspejler sig i alt hvad vi laver. F.eks. ved madlavning eller indkøb, på værelset, i pauserne, i kontakten med andre - eller når der er "såkaldt fri". Det er en unik mulighed for at lære at "walk the talk" . Eller lære af det, når det ikke lykkes.

Vi bor smukt i et naturskønt område og vil bruge skønheden, kraften og stilheden til både nydelse og fordybelse. Vi vil bruge Hathayoga, fra Mindfulness til Heartfulness, meditation samt dynamisk bevægelse. Når jeg udfører den klassiske Hatha yoga, tilpasser jeg stillingerne i et tempo,  så man kan nå at synke ind i strækkene og få glæde af øvelserne.  Det virker på en gang afstressende og vitaliserende.

 

Kurset er for alle

Dette mindfulnessretreat på Mallorca er for begyndere såvel som øvede, da alle udfordres på eget niveau. Det er SÅ vigtigt at du kan fordybe dig, som du synes, virker for dig. Du må komme og gå som du føler for. Gå en tur, drop en eftermiddag f.eks. - undersøg hvad det betyder for dig at gå egne veje og samtidig være sammen. De fleste deltagere er fra 28-65 år, både mænd og kvinder.

"Min oplevelse af Annes kursus på Mallorca er noget af det mest nærværende, udfordrende, afstressende, behagelig og lærerigt jeg har oplevet i meget langt tid. Jeg fløj der ned med en følelse af skepsis, men fløj hjem med en følelse af lykke. Jeg kan varmt anbefale, at tage med på sådan et kursus". Andreas, 28 år, Kbh.

 

Om kursus-retreatleder Anne Jørgensen

Mindfulness retreatleder Anne Jørgensen, se wiseonlife.dk

Ud over bl.a. en pædagogisk baggrund, har jeg en uddannelse som psykoterapeut, kropsterapeut, procesleder, coach og yogalærer. Siden 1999 til d.d. deltager jeg kontinuerligt i træningsprogrammet Path of No Way®, der er en undersøgelse af vores essentielle natur.

Jeg har haft selvstændig virksomhed, Lifeprocess,  siden 1986, og den er bygget op parallelt med egen udviklingsproces. Derfor er mit lederskab autentisk og et udtrykt liv. Uanset hvilken form jeg benytter,  så er grundstammen i mit virke nærvær, varme, åbenhed, glæde og kreativitet. Jeg er sammen med dig/jer med dette fokus, og støtter forandringer, så løsninger finder vej.

Afhængig af behov, der ændres i forskellige livssituationer, prioriterer og lærer vi af forskellige former for støtte. Jeg bidrager med flere tilgange. 
 

"Jeg kan varmt anbefale både Mallorca-kurset og et individuelt terapiforløb hos Anne, til alle der ønsker at opleve mere ro, nærvær, kærlighed og dybde i sig selv og i livet. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv." Ane W, 36 år''

 

Forsamtale

Kender vi to ikke hinanden, mødes vi ca. 30. min. til en individuel session, for at etablere kontakt og afklare behov og forventninger. Det kan ske i min praksis i Vanløse eller over skype, hvis du bor langt væk.
 

Det praktiske

Tid:
Den 14.-21. april 2018. 
Der er ankomst- og afgangsdag lørdage. Selve kurset varer 5 dage. Der er fridag om fredagen.

Pris:
Kursusafgift private: Kr. 3.600,- . Kursus afgift erhverv: Kr. 5.300,- + moms.
Logi: Kr. 2150,- . Kost på delebasis ca. kr. 700,-. Fly ca. 1800,- . Anden transport ca. kr. 500,-. Jeg hjælper meget gerne med booking af flybilletter.

Tilmeldingsfrist: Senest 8. januar 2018. Ring gerne på 2489 1071 eller mail til: info@lifeprocess.dk

Ved henvendelse fås yderligere detaljer om kursusindhold og alt det praktiske. Læs mere om dette skønne Retreat med mindfulness og yoga på Mallorca her.
Læs mere om Anne Jørgensen og hendes virke på Lifeprocess.dk

Mindfulness retreat på Mallorca, se wiseonlife.dk

Tid til afslapning og ren nydelse i haven