Juice Luksus Retreat i Marrakech med Kropsinstituttet

SundhedsRetreat med Juicekur - Luksus i Marokko
Kropsinstituttet har gennem mange år specialiseret sig i sundhedsrejser med særligt fokus på helheden mellem krop og sjæl. Juice retreats i Danmark og Marokko. Power retreats med meditation og yoga på Sri Lanka. Adskillige retreats årligt. Ejer af Kropsinstituttet Martin Bonde Mogensen - Body-sds terapeut, kostvejleder, foredragsholder og behandler og guider elitesportsfolk og private til en sundere og raskere livsstil - driver Kropsinstituttet sammen med Zennie Bonde Mogensen samt et team af behandlere og trænere.

Sundhedsretreat med Juicekur - luksus i 8 skønne dage

Næste ledige retreats er 1. og 8 juli og 12. august 2017

Tag med på en uforglemmelig unik og udrensende DETOX-DRØMMEREJSE. Oplev det mest luksuriøse Juice Retreat – få alt serveret og lad dig og din krop forkæle i 8 dage i de smukkeste omgivelser.

Mindre end 20 minutter fra Marrakechs kringlede gyder, farverige markeder og billedskønne medina ankommer vi til det udsøgte, firestjernede resort som danner rammen om vores juice retreat, en oase af ophøjet ro og overdådig skønhed omgivet af skyggefulde appelsintræer.

Dette er en sundhedsrejse til dig, som ønsker dig et intensivt sundhedsboost af krop og sjæl. Til dig der ønsker at detoxe både indvendig og udvendig, forkæle din krop og dit sind. Til dig der ønsker en sundere livsstil med mere energi og velvære. Giv dig selv en gave, hvor du genopbygger din krop og synligt kommer sundere, slankere og smukkere hjem. Alt i alt mærker du et fantastisk overskud med energi, livsmod og livskraft – helt uden filter.

SundhedsRetreat med Juicer - Luksus i Marokko med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk

 

"Det var som om, jeg rejste afsted som ét menneske og kom hjem som et andet. Både indeni og udenpå. Det var og bliver mit livs rejse. Og jeg vil aldrig glemme, hvad de otte dage gav min krop og sjæl.”

SundhedsRetreat med Juicekur - Luksus i Marokko med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk“Hotellet stod så smukt pakket ind i hibiscus-blomster. Appelsintræerne havde smidt sine frugter, som lå på de smukke fliser. En kæmpe pool, hvide liggestole, hvide parasoller og en terrasse med hvide lange gardiner...

Hele området var så fantastisk smukt.

Og værelset. Wow! Da jeg åbnede døren, fik jeg nærmest et chok. Det var en kæmpe lejlighed i flere niveauer, en kingsize seng, pejs og et badeværelse med marmor og pyntet med blomster, grene og lækre wellness-produkter, der fik mig til at gnide øjnene en ekstra gang! Jeg postede et foto på Instagram af haven og skrev: ‘Hvis paradis findes..., så står jeg midt i det’”

— Stine Rønnow, socialpædagog

 

Alt dette får du: 
 

 • Fuld forplejning med de lækreste, økologiske, friskpressede grøntsagsjuicer, der renser din krop og giver den en opbyggende pause med de bedste næringsstoffer, vitaminer, mineraler, og antioxidanter. Du vil opleve, at din krop bliver lettere, sundere og slankere, din hud renere og dine øjne klarere og mere strålende. Du vil også mærke en helt ny fornemmelse af ro og velvære og få et kæmpe boost af energi og overskud.
   
 • To kropsterapeutiske behandlinger udført af en af Kropsinstituttets behandlere der altid er med på rejsen. Betragt behandlingerne som et slags service-eftersyn, der viser dig din krops sande tilstand, og fortæller, hvor du mest effektivt kan sætte ind.
   
 • To hamam-behandlinger i lækre spabade, der detoxer din krop med damp og udrensende massage.
   
 • To velvære-massager, der forkæler både din krop og dit sind mellem juicekuren og de intense kropsbehandlinger.
   
 • En forskønnende ansigtsbehandling, der understøtter din huds fornyede vitalitet og giver den ekstra glød og klarhed.
   
 • Meditation og blid yoga hver morgen, der virker afstressende, opbyggende og beroligende på din krop og dit sind.
   
 • Træning hver aften i Kropsinstituttet grundtræning, der udsætter kroppens ældningstegn og retter op på gamle skader og skavanker og understøtter kroppen detox.
   
 • Masser af rensende og nærende urtethe. Og selvfølgelig alt det vand, du kan drikke.
   
 • Forskellige kosttilskud der understøtter kroppens naturlige udrensning.

Sundhedsrejse med Juicekur - Luksus i Marokko med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk

 

“Stedet var helt og aldeles fortryllende. Atmosfæren var afslappet, og man følte sig godt tilpas og velkommen fra første færd, hvilket helt klart også skyldes det smilende, venlige og imødekommende personale. Stedet var idyllisk med utallige små oaser, hyggelige kroge og himmelsenge, hvor man kunne slænge sig og nyde roen og det lækre klima. Alle værelser var unikke i deres indretning, hvilket gav stedet en dybde og sjæl - der var virkelig gjort noget ud af detaljerne.”
— Lane Mikkelsen, underskriver

 

“Jeg er blevet meget mere bevidst og ser min krop som et helligt sted, hvor jeg gradvist kan forbedre vilkårene for at kunne blomstre. Jeg drikker mindre kaffe og juicer med stor fornøjelse. Jeg kan mærke, at min krop har det fantastisk, når bare jeg juicer engang imellem.”
— Kim Boye, fodboldcoach

 

Tag et smut til Marrakech' smukke livfulde medina

Tag et smut ind til Marrakech og oplev Medinaen, Marokkos største marked, med de små gyder, som er på UNESCOs verdensarvliste grundet de mange smukke bygninger fra den historiske guldalder. Det hele er ægte, levende og lokalt med tusindvis af butikker side om side med hvert sit lille speciale. Der handles livligt overalt. Stemningen er smilende, varm, tryg og imødekommende. Turen til byen kan arrangeres med receptionen på hotellet og det er billigt – du kan også købe en lokal guide til at vise dig rundt på det store marked. Du får udleveret et telefonnummer af chaufføren og ringer bare når du vil hentes igen.

Sundhedsboost i Marokko - med Kropsinstituttet - flere afgange årligt
 
Sundhedsrejse med Juicer og kropsbehandlinger og træning - Luksus i Marokko med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk
 

OM KROPSINSTITUTTET

Kropsinstituttet, der er placeret i Studiestræde i Københavns centrum er ejet af kropsterapeut Martin Bonde Mogensen og hans kone Zennie Bonde Mogensen. Kropsinstituttet er et team af specialiserede kropsbehandlere, Body All Mind behandlere, Manuvision behandlere, fysiske trænere, kostvejledere og ernæringsterapeuter.

Udover virksomhedsordninger og behandlinger til private har Kropsinstituttet specialiseret sig i sundhedsrejser for krop og sjæl til Marokko og Sri Lanka. De er blandt pionererne Danmark, der afholdt retreats i udlandet.

Med Martin og Zennie Bonde Mogensens flere bøger om sunde Juicer har Kropsinstituttet særligt fokus på juice og udrensningsretreats i Danmark og Marokko og Marokko. I Sri Lanka er det Ayurvedisk Power Retreat med fokus på meditation og yoga. Alle rejserne har det til fælles – at de ikke fokuserer alene på kroppen eller sjælen – men bygger en uge op, hvor helheden indbefattes. Der er stor opmærksomhed på det enkelte menneske og den individuelle udvikling.

Sundhedsboost - sundhedsretreat - Luksus i Marokko med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk

 

 

Gode grunde til at “juice”

 

ET BOOST AF SUNDHED

 • Forebygger og kurerer beviseligt en lang række sygdomme
 • En frisk, ikke opvarmet juice, sikrer, at de fleste næringsstoffer er bevaret. Man får et ekstra højt indtag af sporstoffer, vitaminer, mineraler, antioxidanter og enzymer.
 • Du indtager en stor mængde klorofyl, ved at “juice” friske grøntsager. Klorofyl kan sammenlignes med plantens ”blod”. I dag er der et voksende fokus på klorofyl’s positive egenskaber.
 • Du giver din krop en velfortjent pause. Får de bedste næringsstoffer uden at hele maskineriet skal i gang med en fordøjelsesproces.
   

FARVEL OG TAK TIL SYRE
Juice baseret på grøntsager er basisk og hjælper dermed din krop til at bevare en sund, indre balance (modsat kød, sukker, vin, brød og kaffe der er syredannende)

ENERGI OG LETHED
Når kroppen først har vænnet sig til at ’juice’ vil de fleste opleve en større lethed samt langt mere energi. Du får mere overskud.

DETOX
Juice støtter - som al frisk, rå, grøn mad - kroppens naturlige udrensning.

SLANK KROP
En velkomponeret juice mætter, indeholder meget få kalorier og ingen fedt.

 

Sund, slank og stærk nu - Luksuriøst sundhedsretreat med Kropsinstituttet. Se wiseonlife.dk

Martin Bonde Jørgensen har udgivet tre skønne bøger om sunde Juices.

Med en juicekur får du en velfungerende krop, renset for affaldsstoffer og sprængfyldt med sundt og vitaminrigt frugt og grønt, som kan hjælpe dig med at komme af med træthed, helbredsgener og måske ekstra kilo på sidebenene. Og så kan den tilmed gøre dig frisk og glad.
 

Praktiske informationer
 

Priser fra: 14.500,- kr. afhængig af værelsestype, enkelt eller dobbeltværelse.

Prisen inkluderer flyrejse tur/retur København – Marrakech, transport til og fra lufthavnen. (Kropsinstituttet er medlem af rejsegarantifonden)
 

Næste ledige JUICE RETREAT I MARRAKECH er:

JUICE RETREAT I MARRAKECH 3 JUNI - 10 JUNI 2017 (UDSOLGT)

JUICE RETREAT I MARRAKECH 1 JULI - 8 JULI 2017

JUICE RETREAT I MARRAKECH 8 JULI - 15 JULI 2017

JUICE RETREAT I MARRAKECH 12 AUGUST - 19 AUGUST 2017

Kontakt og opdateret liste for ledige Rereats i Marrakech

Kropsinstituttet har adskillige afgange årligt, hvor mange er udsolgte. Besøg derfor deres hjemmeside for at blive opdateret på ledige afgange, klik her: SUNDHEDSREJSE - JUICE RETREAT I MARRAKECH VED KROPSINSTITUTTET

Eller kontakt Kropsinstituttet på kropsinstituttet.dk og mail: info@kropsinstituttet.dk

 

Sund og slank med Juicer - Luksusretreat i Marokko med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk

Kom med på et sundhedsretreat hvor alle har det til fælles at de vil give deres krop og sind et ordentlig skud sundhed i lækre omgivelser!