Find dit kald 19.-21. maj med psykolog Helen Eriksen

Kursus "Find dit livsformål – oplev glæde, indre ro og mere mening"
Helen Eriksen er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og peptalkere og har 30 års erfaring i ind- og udland som erhvervspsykologisk rådgiver, kursus- og foredragsholder. Samtidig er hun en visionær forfatter om holistisk ledelse af dig selv og i organisationer. Helen flytter grundantagelser, rykker perspektiver, giver nye visioner, motiverer vilje til forandring og giver mange værktøjer til fremtidig brug.

Find dit livsformål – oplev glæde, indre ro og mere mening

Kursus ophold 19.-21. maj på Sandagergaard med psykolog Helen Eriksen

Forestil dig at du fremover går dine dage i møde fuldt forvisset om at dit liv automatisk er fyldt med mening, glæde og en indre ro som du kan mærke helt ind i kroppen, samtidig med at dit energiniveau, gåpåmod og selvværd stiger. Fordi du har fundet dit kald - dit formål og mening i livet.

kurset “Find dit livsformål”, kommer du frem til hvad du ville elske at bidrage med - som du angiveligt mange gange  har spurgt dig selv om. Med Helen Eriksens ”Frugttræ- strategi”, en meget brugbar og velanset teori og filosofi om altings sammenhæng.” får du nu muligheden for at sætte dit kald ind i en større sammenhæng: ved at give mens du gror, og praktisere bæredygtig ledelse både af dig selv og andre.

På kurset lærer du et effektfuldt redskab som har været prøvet af blandt tusindvis af kursister over de seneste 20 år. Et redskabet som vil hjælpe dig til at helt blive skarp på det som holder dig og dit livsformål  tilbage, så du kan blive fri, tro mod dig selv, og intuitiv stærk.

Find dit livsformål, Kursus på Fynsk gods i maj med Psykolog og forfatter Helen Eriksen

 

Kursusleder og underviser Helen Eriksen

Kursusleder og underviser er psykolog, forfatter og foredragsholder Helen Eriksen, der har 30 års undervisningserfaring på området. Helen’s formidlingsstil er kendt for at være levende, underholdende og humoristisk, og samtidig klar og enkel at forstå.

Kursusholder Helen Eriksen er psykolog, forfatter og foredragsholder og arbejder i Danmark og internationalt

 

Praktiske oplysninger

Kursus start: 19.-21. Maj. Kurset er et intensivt weekendkursus, med start fredag aften kl. 19.30 og afslutning kl. 15.30 søndag eftermiddag.

Sted: Helen’s kursus- og retrætested er det idylliske, lille gods Sandagergaard omgivet af en voldgrav af den idylliske omgivende park med smukke gamle træer.

Pris: 4.985 kr. Inklusive moms. Du vil blive indkvarteret på to-sengs-rum med delt bad og toilet. Håndklæder og økologisk sengelinned er inkluderet i prisen, og det samme er den sunde, lækre veganske mad, lavet af udelukkende økologiske råvarer. 2 morgenmåltider, 2 gange frokost, 1 x aftensmad, kage til aftenteen/kaffen, frugt, snacks og te i pauserne.

Få mere information ved at kontakte Helen Eriksen: message@going-beyond.dk, tel: 20 77 60 40.

Tilmelding: sker ved indbetaling af depositum 2.500 kr. på kontonummer: 5072-0001095698. Husk at oplyse kursustitel og efterfølgende at sende en mail til message@going-beyond.dk med dine kontaktdata. Din tilmelding er sikret og registreres ved indbetaling af depositum eller det fulde kursusbeløb. Herefter modtager du kvittering, kursusbekræftelse, kursusdetaljer mm. på mail. Restbeløb indbetales senest 15. April. Ved framelding indtil 15. April tilbagebetales 85% af indbetalt beløb, herefter fortabes det, eller det kan overføres (minus de 15%) til et andet af Helen’s kurser. Ved overtegning skrives du på venteliste og får besked om dette.

Andet praktisk: Der er plads til 12 personer på kurset. Bus nr.: 191 kører fra Odense til Bogense, hvor du står af og har aftalt afhentning med Helen.

Læs mere heleneriksen.com og find Find dit kald-kurset her

Livskald-kurset foregår på det lille gods Sandagergaard ved Bogense
 
Personlig udviklingskursus i rolige historiske omgivelser og med lækker økologisk vegetarmad
 
 
 

Kursusleder og underviser er psykolog, forfatter og foredragsholder