Ny familievenlig kvalitets yogaferie til laveste pris, uge 41 + 42 2018

Familievenlig Yogarejse til lav pris. Grækenland, se wiseonlife.dk
Wiseonlife's egne rejser er udarbejdet og nøje sammensat af os bag wiseonlife. Vi har udvalgt smukke naturskønne og rolige steder, og du bliver undervist af yderst dygtige, empatiske undervisere. Vores rejser er for alle interesserede og du vil føle dig tilpas uanset om du er rutineret eller ej medmindre andet fremgår.

Forkæl dig selv med træning og afslapning i efterårsferien. Tag din familie eller ven med eller kom solo til Grækenland til laveste pris

Tilmelding for uge 41 og 42 er åbnet.
Uge 41: kr. 4248 for voksne og kr. 2248 for barn op til 12 år.
Uge 42: kr. 5348,- pr. voksen og 2948,- pr. barn op til 12 år. 
Prisen er inkl. hotel, fly, transfer og stor lækker morgenmadsbuffet i 7 dage.

Halvpension (aftensmad) kan tilkøbes for 1000 kr. per voksen. Børn spiser med for kun 1 kr. (der er også alm. a la carte)
Yoga- og pilatesundervisningen morgen og sen eftermiddag tilkøbes for kun 1200 kr. for hele ugen pr. deltager.

(NB: Se lignende yoga-pilatesrejse 4. juni med samme program og træner til den græske ø Lefkas, klik her

Vi er glade for igen i år at kunne tilbyde wiseonlife's kvalitets yoga-pilatesferie til skønne Sivota på det lokale græske fastland med den dygtige yoga-, pilatesunderviser og fysioterapeut Heidi Myhre. Mange yogarejser er individuelle - men ideen med denne yogaferie er at det skal være muligt at tage dem med som du har lyst til at dele din ferie med uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.

Rejsen er til dig som bare har lyst til at hygge dig; slappe af, læse en god bog, gå ture ved havet, svømme i poolen og i det krystalklare hav og at træne Pilates og Yoga morgen og sen eftermiddag. Med masser af fritid til det som du, eller I, selv lige har lyst til, er det en perfekt kombination til at få trænet og slappet godt af.

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dk Sivota havn byder på masser af sejlture og hyggelige tavernaer.
 

Hvem deltager

Du kan komme som begynder eller øvet.  Alle er velkomne.

Tager du en veninde eller din familie med, behøver de naturligvis ikke deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.

Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle.

"Vi, min mand og to børn på 8 og 10 år,  havde den dejligste tur til Sivota. Mega Ammos er det hyggeligste hotel, som ligger meget smukt og idylist uden for byen. Her fik vi den bedste behandling. Jeg var den eneste der havde tilmeldt mig yoga fra min familie, men det fungerede super godt alligevel. Heidi var super kompetent og jeg nød kombinationen af familieferie og enetid til fulde." Kamilla Balslev-Olesen 

Om Pilates- og Yogaundervisningen

Du træner med henblik på at styrke krop og sind, og derigennem skabe balance, en smuk og rank holdning og et dybere åndedræt. 

Vi starter dagen med at varme kroppen op og sætte gang i et flow for at øge blodgennemstrømningen. Efter opvarmningen, undervises du i Pilates. Med fokus på at styrke mave, ryg og bækkenbundsmuskulatur træner du hele kroppen. I Pilates træningen har du fokus på lange, slanke muskler, at støtte rygsøjlen, led og organer. Du arbejder koncentreret med hele kroppen i hver enkelt øvelse. Dette er med til at intensivere træningen og afspænde dit sind. På sigt kan Pilates blive en del af en velfungerende hverdag samt understøtte andre træningsformer som blandt andet yoga og løb.
 
Ugen igennem er der et kerneprogram som vi går i dybden med, hvor du får tid til at fordybe dig i Pilates åndedrættet og bækkenbundens betydning for et stærkt muskelkorset. 

Om eftermiddagen mødes vi til Yoga. Hver dag har et hovedtema, hvor du får tid til at fordybe dig og lære din krop at kende. Du bliver guidet ind i den meditative Yin Yoga, den restorative og genopbyggende yoga samt traditionel Hatha. Ud fra dagens tema afslutter vi med at hilse solen efterfulgt af afspænding. Myoser smelter, dit sind afspændes du vil føle dig dybt afslappet og fornyet efter yogaen. 

Du lærer at lytte til din krop og være ”til stede”. Dette forebygger stress. Og med tiden kan yoga blive et naturligt redskab i din hverdag, så du når som helst og hvor som helst kan skabe indre ro ved hjælp af kontakt med din krop og dit åndedræt. Jeg lærer dig en nem og let tilgængelig meditation som vi arbejder med dagligt.

Vi dyrker yoga og pilates udendørs på en afsides skyggefuld yogaplatform af træ, som kan afdækkes med stof på alle sider, og her er naturligvis yogamåtter. Vi træner med udsigt til oliventræerne der vokser ned mod stranden og til lyden af cikader.

Du får i alt 20 timers undervisning i løbet af ugen. 
 

Yoga- og Pilates underviser Heidi Myhre

Undervisningen får du af dedikerede og yderst erfarne Heidi Myhre, der er uddannet fysioterapeut, certificeret  Hatha Yogalærer og Pilates instruktør. Heidi har med sine mange års erfaring øjne for den enkelte, og med sin baggrund som fysioterapeut fokus på korrekt udførelse af stillingerne. Heidi er en højt værdsat underviser i København.

Yogarejsen med Yoga- og Pilates underviser og fysioterapeut Heidi Myhre, se wiseonlife.dk

 

Udtalelser om Heidi Myhre som underviser

"Helt igennem en fantastisk god oplevelse. Heidi er virkelig både dygtig, kompetent, sjov og meget empatisk. Efter en dejlig uge i Sivota ...venlighed på Hotellet og en særdeles kvalitetsfuld undervisning i Yoga og Pilates ...vil jeg hermed booke ... til næste år 2018". Jytte Ekvall

"Helt igennem en fantastisk god oplevelse i Sivota med Heidi Myhre. Heidi er virkelig både dygtig, kompetent, sjov og meget empatisk.  Jeg vil hermed gerne forhåndsreservere plads på Heidis hold i uge 42 2018 til både min datter Line og mig selv."  Bitten Eilenberg

"Kære Signe, Netop hjemvendt efter en helt fantastisk, afstressende og smuk tur.  Jeg vil gerne sige dig tak for den korrespondance vi havde op til afgang- med din hurtige svar følte jeg mig allerede dér i gode hænder!  En varm anbefaling af Heidis kompetente, nærværende og varme undervisning med stor respekt for at hver eneste af os respekterede vores egne grænser! Dette ophold har givet mig en fundamental ro, som var tiltrængt og først nu kan jeg se hvor stresset jeg var før.  Jeg havde min datter med på 15, som gennem nogle år har kæmpet med angst- og selvom hun måske ikke var lige så grundig og fokuseret i træningen, så viser hun i dag en ro og en balance og en større robusthed i at turde sige fra - også overfor mig:) En lille revolution for os begge, som jeg vil gøre alt for at holde fast i når hverdagens travlhed melder sig!  Jeg håber at kunne komme med en anden gang, men tør endnu ikke binde mig.Tak igen og på for håbentlig gensyn :)" Anonym deltager
 

Dagligt program
 

  • Kl. 7.45-9:15 Pilates

  • Kl. 9-10:30 Stor morgenbuffet, inkluderet i prisen

  •  Tid til at slappe af, læse og bare være. Gå en smuk tur ad den stille landevej med udsigt til havet, nyde massage på nærliggende spa, svømme i havet eller poolen, nyde solen, tage på eventyr med cykel måske leje et padle board. Vi har fri dag torsdag. Lørdag eftermiddag er der fri hvor de der har lyst mødes til fællesspisning om aften.

  • Kl. 16.30-18.30 Yoga

  • Kl. 19.30 Middag - spises sammen med gruppen eller lige hvor du vil.

En dag er fri. Det kan være torsdag, hvor der er mulighed for at tage med på udflugt til den eventyrligt smukke og sagnomspundne Archeronflod (Styx), hvori Achilles i myten blev døbt for at blive usårlig. Du kan gå gennem det køligtfriske vand fra bjergene, så husk badesko.

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dk Udover stranden ved hotellet, kan du gå til den nærliggende Zavia strand, en lille lidt gemt perle med fint sand. Mest besøgt af grækerne selv og med yderst lokal stemning. 

 

Smukke caribiske Sivota - oplev det skønne græske fastland

Vi bor nær den lille by Sivota der ligger under Korfu på fastlandet og ud for bunden af den italienske støvlehæl. Denne del af Grækenland er stærkt italiensk påvirket, så her er byerne ikke hvide og blå men gyldne og farverige. Mange grækere ferierer selv her.

Atmosfæren er dejlig venlig, afslappet og meget lokal. Ingen turistfælder. Udover kirken og torvet er her nogle gode butikker og naturligvis den hyggelige havnepromenade med masser af gode tavernaer, og ikke mindst er her bådene du kan hoppe ombord i for små penge. Du kan endda selv leje en, og sejle afsted.

Sivotas helt store attraktion er de mange små "caribiske" strande omkranset af klipper, hvor det reneste turkise vand lokker. For at komme ud til nogle af dem tager man både fra Sivota havnepromenade. Til andre kan du gå ud gennem lavt vand fra fastlandet og over til hyggelige strande på den nærliggende ø.

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dkSejl ud til den blå lagune, Piscina beach.

Du kan også nå de fleste strande på fastlandet med en taxi for bare 5 euro for et par kilometer, så du kan nå at komme rigtig godt rundt i landskabet og besøge de smukkeste stille strande.

Har du lyst til at cykle kan du leje den på hotellet og besøge strandene i området eller tage ind til Sivota ad den rolige landevej.
 

Rammerne for yogaferien

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dk

Vi bor på det lille familiedrevne og børnevenlige hotel Mega Ammos, der ligger ned til den store Mega Ammos Strand 2,5 km syd for Sivota by. Hotellet ligger alene og indbyder til ro og nærvær. Det er det hyggeligste lille hotel med oprigtig hjertevarm og personlig atmosfære, og her er skøn udsigt ud over bugten fra både restaurant og pool område. Oliven- og citrontræer giver læ og skygge ved poolen sammen med rigeligt med parasoller. Her er roligt og stille og tilstrækkeligt med liggestole, så du skal bare nyde fuglene og cikaderne.

Fra hotellet går du af en lille skovsti ned til Mega Ammos stranden, der er omkranset af klipper. Den har små runde sten, liggestole og rent turkisklart vand med blåt flag. Udover at ligge og nyde solen og vandet kan du også leje rolig vandsport og nyde de hyggelige tavernaer. Hen under aften er her en særlig stemning, da lyset falder lavt, og oplyser den gyldne klippe og de bjerge der ligger ude langs kysten. 

Yogaferie alene eller med familien til lav pris. Grækenland, se wiseonlife.dk

Yogarejse til lav pris, familievenlig.,Se wiseonlife.dk

Yogaferie til lav pris, tag gerne familien med, se wiseonlife.dkMega Ammos stranden lige neden for hotellet.

 

Efterårsvejret i Sivota

Vejret midt i oktober er som regel stadig høj blå himmel og kan veksle mellem 20-30 grader. Men husk for en sikkerheds skyld en varmere trøje. Vejret er også ideelt til træning og aktivitet. Hvis der skulle komme en kølig nat, er der selvfølgelig varme på værelserne.

 
Anbefalinger fra deltagerne
 

"Det har været en utrolig dejlig og fantastisk oplevelse at være med på denne tur. Træningen var helt enestående. Heidi Myhre er en kompetent og varm træner, der på en empatisk og nærværende måde sørger for at alle er med, så instruktioner til  øvelserne rummer mulighed for forskellige alternativer. Alle kan være med både øvede og mindre øvede. 
Hotellet er fantastisk med god indretning, faciliteter, dejlig imødekommende betjening og service. Et personale, der bare er på. Området er en kategori for sig selv. Det ligger helt perfekt i rolige omgivelser. Hvis man ønsker mere liv og aktivitet. Ligger byen kun 20 minutters gang fra hotellet. Byens havn rummer muligheder for aktivt sejler liv uanset om man vil sejle kajak, låne om båd, padle og meget mere. Der er gode muligheder for at bade både i havet og i poolen. Det er Grækenland, når det er bedst. Det er skønt at få mulighed for varme og sol i efterårsferien."
Dorrit Krog
 

"Hej Signe, ja, jeg vil helt sikkert anbefale denne tur. Heidi er en fantastisk god underviser. Det var en meget dejlig tur, dejligt hotel, jeg nød meget mit værelse med havudsigt i hovedbygningen. Jeg glæder mig til næste år. Kærlig hilsen Ulla Cortsen".
 

"Det har været en dejlig uge, hvor vi har trænet meget intensivt og spændende på vekslende måder. Heidi formår i sin dygtighed, personlige arrangement og rolige væremåde, at få os til at være i centrum. Jeg vil sende mine bedste anbefalinger for denne uge i Sivota. Hotellet og bemandingen er helt i top. Jeg vil gerne skrives op til uge 42, 2018 i Sivota og med Heidi som underviser." Dunia Andersen
 

DET PRAKTISKE

Rejsetider
2018 fra Kastrup og Billund:

Fra Kastrup uge 41 og 42
Udrejse: mandage kl. 05:15. 
Hjemrejse: mandage kl. 10:10.

Fra Billund uge 41 og 42
Udrejse: mandage kl. 05:55.
Hjemrejse: mandage kl. 10:55.

Rejsetid: knap 3 timers flyrejse og ca 1,5 times transfer til/fra hotellet fra Preveza lufthavn.

Pris uge 41
Kr. 4248 for voksne (min. 2 fuldt betalende pr. værelse) Kr. 2248 for *barn op til 12 år i opredning.
Pris uge 42
Kr. 5348 for voksne (min. 2 fuldt betalende pr. værelse) Kr. 2948 for *barn op til 12 år i opredning. 

*NB: Barnepris kræver min. 2 betalende voksne pr. værelse

Rabat for opredning over 12 år kr. 300,-.
Enkeltværelse + 1200 kr.

Priserne er inkl. hotel, fly, transfer og stor lækker morgenmadsbuffet i 7 dage.

Halvpension (tre retters middag, 7 dage) kan tilkøbes for 1000 kr. pr voksen. Børn spiser med for kun 1 kr.  
Mad & særlige behov Hotellet er opmærksom på og imødekommende for særbehov såsom gluten- og mælkefri mad osv. Her er også vegetarisk mad. Så du taler direkte med stedet omkring dette.

Yoga- og pilatesundervisningen tilkøbes for kun 1200 kr. for hele ugen.
Træningen er på eget ansvar og indgår under egen forsikring - eller tilkøbes hos Apollo. Det blå kort dækker også i EU ved sygdom.

Du kan allerede nu tilmelde dig uge 41 og 42 - 2018

Her er allerede mange tilmeldte særligt i uge 42, så vent ikke for længe med tilmelding. Der betales et mindre depositum ved tilmelding og resten af betalingen falder 60 dage inden afrejse.

Du tilmelder dig denne rejse med yoga ved at skrive nedenstående oplysninger til os på signe@wiseonlife.dk - klik på mailadressen, så vil nedenstående oplysninger automatisk fremgå i din mail ;-) :

Til/fra Billund eller Kastrup?
Uge 41 eller 42?
Navn
Adresse
Tlf. nr.
Emailadresse
Fødselsdato

Ønskes mad ombord på flyet (170 kr. for voksne, 125 kr. for børn fra 2 år til og med 11 år)?
Ønskes halvpension (7 middage)?
Vegetar?
Ønskes Yoga- og Pilatesundervisning, 1200 kr.?
Ønskes Enkeltværelse + 1200 kr.?

Ønskes rejseforsikring á kr. 320,- pr. person.
Ønskes afbestillingsforsikring á kr. 198,-/voksne og kr. 150,-/børn fra 2 år til og med 11 år.
 

OBS. Rejsen gennemføres ved mindst 20 deltagere, og der er allerede en hel del tilmeldte til begge uger.
Rejsen gentages hver efterårsferie. Mandag til mandag.

Denne yogarejse er udarbejdet i samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden, og som forestår det praktiske omkring rejsen. Wiseonlife besøgte og anbefalede stedet i juni 2017, se rejsebeskrivelsen her.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål til opholdet, skriv til signe@wiseonlife.dk
Har du spørgsmål til undervisningen, ring til Heidi Myhre på 4118 2127 eller skriv til myhre_h@hotmail.com
Spørgsmål til Apollo Rejser sker til 7021 4455 eller grupperejser@apollorejser.dk

 

Yogaferie med skønne strande og naturoplevelser, se wiseonlife.dkBella Vraka Stranden vil du huske fordi du skal gå ud til den gennem vandet fra Sivotas fastland. Her er mest udlejning af vandsport, men går du videre ad en lille smal skovsti til højre fra Bella Vraka stranden, kommer du til nabostranden, Mourtemeno, der er mindst lige så smuk en oase og har mere plads til badning. Ingen af disse to strande har kiosker eller tavernaer, så alt skal medbringes.