Ny familievenlig kvalitets yogaferie til laveste pris, uge 42 UDSOLGT

Familievenlig Yogarejse til lav pris. Grækenland, se wiseonlife.dk

Forkæl dig selv med træning og afslapning i efterårsferien. Tag din familie eller ven med eller kom solo til Grækenland til laveste pris

Uge 42 (Udsolgt 2017!) Tilmelding til uge 42 2018 er åbnet.
Pris: kr. 4998,- pr. voksen og 2498,- pr. barn. 
Halvpension (aftensmad) kan tilkøbes for 1000 kr. per voksen. Børn spiser med for kun 1 kr. (der er også alm. a la carte)
Yoga- og pilatesundervisningen morgen og sen eftermiddag tilkøbes for kun 1000 kr. for hele ugen pr. deltager.

Som noget helt nyt er vi glade for nu at kunne tilbyde wiseonlife's kvalitets-yogaferie til skønne Sivota på det lokale græske fastland med den dygtige yoga-, pilatesunderviser og fysioterapeut Heidi Myhre. Mange yogarejser er individuelle - men ideen med denne yogaferie er at det skal være muligt at tage dem med som du har lyst til at dele din ferie med.

Rejsen er til dig som bare har lyst til at hygge dig; slappe af, læse en god bog, gå ture ved havet, svømme i poolen og i det krystalklare hav og at træne Pilates og Yoga morgen og sen eftermiddag. Med masser af fritid til det som du, eller I, selv lige har lyst til, er det en perfekt kombination til at få trænet og slappet godt af.

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dk Sivota havn byder på masser af sejlture og hyggelige tavernaer.
 

Hvem deltager

Du kan komme som begynder eller øvet.  Alle er velkomne.

Tager du en veninde eller din familie med, behøver de naturligvis ikke deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.

Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle.

Om Pilates- og Yogaundervisningen

Du træner med henblik på at få en stærkere krop i balance, en smuk og rank holdning og et dybere åndedræt. 

I den populære og stærkt styrkende træningsform pilates, træner du hele kroppen i hver enkelt øvelse. Når du i løbet af ugen bliver mere fortrolig med øvelserne, vil du blive stærkere og smidigere. Vi træner i roligt tempo. Hver dag har et hovedtema, hvor du får tid til at fordybe dig i Pilates åndedrættet og bækkenbundens betydning for et stærkt muskelkorset. Pilates styrker både ryg, lænd og mave og med fornyet fokus på dette område, bliver pilates en del af din hverdag og understøtter andre motionsformer.

Med Hatha yogaen arbejder vi med styrkende stillinger, der stimulerer blodcirkulationen som udrenser din krop. Vi arbejder også meditativt i stillingerne, så du gennem åndedrættet afspænder dit sind, og samtidig løsner op for myoser, træthed og spændinger i din krop. Eftermiddagstimerne afsluttes med afspænding og du vil føle dig dybt afslappet og veltilpas.

Du lærer at lytte til din krop og være ”til stede”. Det forebygger stress. Og med tiden bliver yoga et naturligt redskab i din hverdag, så du når som helst og hvor som helst kan skabe indre ro ved hjælp af kontakt med din krop og dit åndedræt.

Vi dyrker yoga og pilates udendørs på en afsides skyggefuld yogaplatform af træ, som kan afdækkes med stof på alle sider, og her er naturligvis yogamåtter m.m. Vi træner med udsigt til oliventræerne der vokser ned mod stranden og til lyden af cikader.

Du får i alt 20 timers undervisning i løbet af ugen. 

Yoga- og Pilates underviser Heidi Myhre

Undervisningen får du af dedikerede og yderst erfarne Heidi Myhre, der er certificeret  Yogalærer, Pilates instruktør og fysioterapeut. Heidi har altid øje for den enkelte, og med sin baggrund som fysioterapeut sørger hun for at du ikke kommer til at lave stillingerne forkert. Heidi er en højt værdsat underviser i København.

Yogarejsen med Yoga- og Pilates underviser og fysioterapeut Heidi Myhre, se wiseonlife.dk

 

Udtalelser om Heidi Myhre som underviser

"Jeg går til yoga og har gået 2 år nu. Det har givet mig indre ro og en fantastisk smidighed. Når jeg går hjem fra 1 ½ times yoga hver uge er jeg altid sprængfyldt med energi. Heidi er en fantastisk lærer, hun har en utrolig styrke, samtidig med at hun er blid. Det er første gang jeg er blevet “bidt af en sportsgren”, og det er takket være Heidi. Og hendes søde norske accent er bare et ekstra sødt krydderi på timen." Julie, 38 år.
 

Dagligt program
 

  • Kl. 7.30-9 Pilates

  • Kl. 9-10 Stor Morgenbuffet, inkluderet i prisen

  • Fri til hygge, gåture, svømme i poolen og havet, sejle ud til strande og grotter m.m.

  • Kl. 16.30-18.30 Hatha Yoga

  • Kl. 19.30 Middag - spises sammen med gruppen eller lige hvor du vil

Onsdag er fridag. Her er mulighed for at tage med på udflugt til Meteora klostret og se storslået natur, se nedenfor.
NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dk Udover stranden ved hotellet, kan du gå til den nærliggende Zavia strand, en lille lidt gemt perle mest besøgt af grækerne selv og med yderst lokal stemning. 

 

Smukke caribiske Sivota - oplev det skønne græske fastland

Vi bor nær den lille by Sivota der ligger under Korfu på fastlandet og ud for bunden af den italienske støvlehæl. Denne del af Grækenland er stærkt italiensk påvirket, så her er byerne ikke hvide og blå men gyldne og farverige. Mange grækere ferierer selv her.

Atmosfæren er dejlig venlig, afslappet og meget lokal. Ingen turistfælder. Udover kirken og torvet er her nogle gode butikker og naturligvis den hyggelige havnepromenade med masser af gode tavernaer, og ikke mindst er her bådene du kan hoppe ombord i for små penge. Du kan endda selv leje en, og sejle afsted.

Sivotas helt store attraktion er de mange små "caribiske" strande omkranset af klipper, hvor det reneste turkise vand lokker. For at komme ud til nogle af dem tager man både fra Sivota havnepromenade. Til andre kan du gå ud gennem lavt vand fra fastlandet og over til hyggelige strande på den nærliggende ø.

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dkSejl ud til den blå lagune, Piscina beach.

Du kan også nå de fleste strande på fastlandet med en taxi for bare 5 euro for et par kilometer, så du kan nå at komme rigtig godt rundt i landskabet og besøge de smukkeste stille strande.

Har du lyst til at cykle kan du leje den på hotellet og besøge strandene i området eller tage ind til Sivota ad den rolige landevej.
 

Rammerne for yogaferien

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dk

Vi bor på det lille familiedrevne og børnevenlige hotel Mega Ammos, der ligger ned til den store Mega Ammos Strand 2,5 km syd for Sivota by. Hotellet ligger alene og indbyder til ro og nærvær. Det er det hyggeligste lille hotel med oprigtig hjertevarm og personlig atmosfære, og her er skøn udsigt ud over bugten fra både restaurant og pool område. Oliven- og citrontræer giver læ og skygge ved poolen sammen med rigeligt med parasoller. Her er roligt og stille og tilstrækkeligt med liggestole, så du skal bare nyde fuglene og cikaderne.

Fra hotellet går du af en lille skovsti ned til Mega Ammos stranden, der er omkranset af klipper. Den har små runde sten, liggestole og rent turkisklart vand med blåt flag. Udover at ligge og nyde solen og vandet kan du også leje rolig vandsport og nyde de hyggelige tavernaer. Hen under aften er her en særlig stemning, da lyset falder lavt, og oplyser den gyldne klippe og de bjerge der ligger ude langs kysten. 

Yogaferie alene eller med familien til lav pris. Grækenland, se wiseonlife.dk

Yogarejse til lav pris, familievenlig.,Se wiseonlife.dk

Yogaferie til lav pris, tag gerne familien med, se wiseonlife.dkMega Ammos stranden lige neden for hotellet.

 

Udflugt til Meteora klostret i Grækenlands fredede “Grand Canyon” område

Har du lyst til at opleve suset af gammel kultur og sublim smuk natur i de lysende gyldne efterårsfarver? Så kan du om onsdagen deltage i en fælles fantastisk heldagstur med besøg til Meteora klostret Megalo, der ligger på en bjergtop midt i det, der kaldes Grækenlands Grand Canyon, der er på UNESCOS Verdensarvsliste. Meteora er kendt for sine høje klipper der rejser sig mod himlen og for de i alt seks klostre i området. I gamle dage klatrede munke og nonner derop i rebstiger eller de blev hejst op i et net. Nu er der udhugget trappetrin i bjerget, så det er relativt let at besøge stedet. Fantastiske scener fra James Bond filmen "For your Eyes only" er i øvrigt optaget her.

Denne heldagsudflugt på fridagen onsdag er helt efter eget valg, og du kan tilkøbe den på stedet.

Yogaferie med naturoplevelser, se wiseonlife.dk
 

Efterårsvejret i Sivota

Vejret midt i oktober er som regel stadig høj blå himmel og kan veksle mellem 20-30 grader. Men husk for en sikkerheds skyld både badetøj og en varmere trøje. Vejret er også ideelt til træning og aktivitet. Hvis der skulle komme en kølig nat, er der selvfølgelig varme på værelserne.
 

DET PRAKTISKE

Rejsetider
Uge 42, 2017 fra Kastrup og Billund: 

Udrejse: mandag den 16. oktober kl. 7:15 fra Kastrup
Hjemrejse: mandag den 23. oktober kl. 12:05 til Kastrup.
Lufthavn: Fra Kastrup rejser vi til Ioannina lufthavn

Udrejse: mandag den 16. oktober kl. 5:55 fra Billund.
Hjemrejse: mandag den 23. oktober kl. 20:45 til Billund.
Lufthavn: Fra Billund rejser vi til Preveza lufthavn

Rejsetid: knap 3 timers flyrejse og ca 1,5 times transfer til hotellet.

Pris kr. 4998 for voksne (min. 2 pr. værelse) Kr. 2498 for barn op til 12 år i opredning. (Enkeltværelse + 1200 kr.)
Prisen er inkl. hotel, fly og stor lækker morgenmadsbuffet i 7 dage. 

Transfer kan tilkøbes for 250 kr. pr. deltager tur/retur
Halvpension (tre retters middag, 7 dage) kan tilkøbes for 1000 kr. pr voksen. Børn spiser med for kun 1 kr.  
Mad & særlige behov Hotellet er opmærksom på og imødekommende for særbehov såsom gluten- og mælkefri mad osv. Her er også vegetarisk mad. Så du taler direkte med stedet omkring dette.

Yoga- og pilatesundervisningen tilkøbes for kun 1000 kr. for hele ugen.
Træningen er på eget ansvar og indgår under egen forsikring - eller tilkøbes hos Apollo. Det blå kort dækker også i EU ved sygdom.
 

Rejsen er udsolgt i uge 42-2017. Du kan allerede nu tilmelde dig uge 42-2018

Du tilmelder dig denne rejse med yoga ved at skrive nedenstående oplysninger til os på signe@wiseonlife.dk - klik på mailadressen, så vil nedenstående oplysninger automatisk fremgå i din mail ;-) :

Til/fra Billund eller Kastrup
Navn
Adresse
Tlf. nr.
Emailadresse
Fødselsdato
Ønskes transfer (t/r 250 kr.)?
Ønskes mad ombord på flyet (165 kr. for voksne, 1/2 pris for børn)?
Ønskes halvpension (7 middage)?
Vegetar?
Ønskes Yoga- og Pilatesundervisning?

OBS. Rejsen gennemføres ved mindst 20 deltagere.
Rejsen gentages hver efterårsferie uge 42. Mandag til mandag.

Denne yogarejse er udarbejdet i samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden, og som forestår det praktiske omkring rejsen. Wiseonlife har besøgt og anbefalet stedet i juni 2017, se rejsebeskrivelsen her.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål til opholdet, skriv til signe@wiseonlife.dk
Har du spørgsmål til undervisningen, ring til Heidi Myhre på 4118 2127 eller skriv til myhre_h@hotmail.com
Spørgsmål til Apollo Rejser sker til 7021 4455 eller grupperejser@apollorejser.dk

 

Yogaferie med skønne strande og naturoplevelser, se wiseonlife.dkBella Vraka Stranden vil du huske fordi du skal gå ud til den gennem vandet fra Sivotas fastland. Her er mest udlejning af vandsport, men går du videre ad en lille smal skovsti til højre fra Bella Vraka stranden, kommer du til nabostranden, Mourtemeno, der er mindst lige så smuk en oase og har mere plads til badning. Ingen af disse to strande har kiosker eller tavernaer, så alt skal medbringes.