Yogaferie til Sri Lanka med Kropsinstituttet - hele året

Holistisk sundhedsrejse - yogaferie - bliv sund og slank og rask, se wiseonlife.dk
Kropsinstituttet har gennem mange år specialiseret sig i sundhedsrejser med særligt fokus på helheden mellem krop og sjæl. Juice retreats i Danmark og Marokko. Power retreats med meditation og yoga på Sri Lanka. Adskillige retreats årligt. Ejer af Kropsinstituttet Martin Bonde Mogensen - Body-sds terapeut, kostvejleder, foredragsholder og behandler og guider elitesportsfolk og private til en sundere og raskere livsstil - driver Kropsinstituttet sammen med Zennie Bonde Mogensen samt et team af behandlere og trænere.

Yogaferie til Sri Lanka - flere afgange årligt

Trænger du til at få et kæmpe sundhedsboost? Energi, velvære og overskud!

Så giv dig selv den gave at tage med på Kropsinstituttets på alle måder fantastiske og foryngende holistiske sundhedsretreat til smukke Sri Lanka og kom hjem stærkere, sundere og slankere. 

Et ekstravagant Power Retreat for dig, der vil med på den ultimative yogaferie med meditation, med daglige ayurvediske behandlinger og fysisk træning. Alt er sat ind på at du får udrenset kroppen og opbygget den igen på en måde hvor der skabes både fysisk og psykisk balance.

Vi sørger for alt, så du kan læne dig tilbage, vende blikket indad og udelukkende fokusere på at blive den bedste version af dig selv.

Yogaferie - ultimativt sundhedsboost med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk

”Egentlig føler jeg mig jo sund og rask og har på en måde bare taget de små symptomer som en helt almindelig tilstand, jeg bare må lære at leve med. Men jeg ved jo egentlig godt, at min krop burde være i en noget bedre tilstand. Jeg har simpelthen bare gjort mig døv af hverdagens stress og tilladt alle symptomer at være normale. Det er slut nu.
Nu vil jeg drage til Sri Lanka med forhåbningerne om, at min tilstand kan afhjælpes, komme af med lidt af min stress, tabe mig et par kilo og få mere energi.” Dag 1, dagbogsuddrag, Zennie B. Mogensen
 

På denne ultimative sundheds-yogaferie får du
 

 • Din egen privatbolig i det smukke og fredfyldte Ayurveda Pavillion med skøn pool og bare 250 meter til stranden.
   
 • Fuld forplejning med 100 % økologisk og ayurvedisk kost. Ayurveda betyder: "Livets videnskab" og består udelukkende af naturmedicin. I Ayurveda går vejen til et langt og lykkeligt liv gennem kost, yoga, meditation og massage-behandlinger. At spise ayurvedisk betyder at du spiser efter din kropstype; først udrenser du kroppen, dernæst opbygges den igen, så du skaber balance både fysisk og psykisk.
   
 • Daglig meditation hvor du finder ind til selv, slipper tankestøj, og lærer at slappe fuldstændigt af og bare være til stede i nuet.

   

Daglige fysiske behandlinger
 

Du får

 • 3 daglige ayurvediske behandlinger af ca. 45 minutter: blid oliemassage, rensende dampbade og helende urteindpakninger. Du vælger mellem femten forskellige behandlinger.
   
 • To kropsterapeutiske behandlinger udført af en af Kropsinstituttets behandlere der altid er med på rejsen. Betragt behandlingerne som et slags service-eftersyn, der viser dig din krops sande tilstand, og fortæller, hvor du mest effektivt kan sætte ind.
   
 • Daglig, individuel konsultation med en lokal ayurvedisk læge, der følger din behandling og udvikling hele vejen. Uddannelsen til ayurvedisk læge er en indisk universitetsuddannelse på syv år, så de ayurvediske læger ved, hvad de taler om.
   

Sundhedsretreat med ayurvedisk mad og behandlinger. Tag med på Kropsinstituttets populære yogaferie, se wiseonlife.dk"... en "sirodharda" som er varm olie i det 3. øje der langsomt løber ned fra en messingskål hængende over mit hoved. Jeg afslutter med hoved- og ansigtsmassage. Det er nærmest meditativt for mig, og jeg svæver et sted mellem vågen og sovende tilstand. Det er himmelsk!" Dag 7, dagbogsuddrag

"Kl. 18.30 er det blevet tid til musikterapi. Dr. L.P. Sisira kommer til min villa med sin sitar (den ligner en guitar). Dr. Sisira har sit eget institut, hvor han behandler depressioner, angst, stress og meget mere. Han arbejder sammen med hospitalsvæsenet, regeringen og sågar fængselsvæsenet, hvor hans musikterapi er blevet implementeret. Han stiller op i min villa og forklarer mig, hvorfor musikterapi er så helbredende på sindet, og hvordan det i dag er videnskabeligt bevist, at musikterapi har en enorm helbredende effekt. Selv på små ufødte fostre i moders mave, kan det have indflydelse på hjernens udvikling.

Dr. Sisira spiller både individuelt for person til person og i større grupper. Alt efter ønske. Jeg får enetime og nyder den meditative musik med lukkede øjne. Dr. Sisira tilbyder samtaleterapi, hvis jeg skulle føle behov. Han er et yderst sympatisk væsen, og jeg sidder og beundrer hans ro og den levende udstråling, som han har. Han har studeret i Indien i mere end 12 år for at kunne frembringe netop disse helbredende toner på sin guitar. Igen følger jeg mig heldig. Tænk at jeg får alle disse oplevelser." Dag 4, dagbogsuddrag

 

Fysisk træning
 

 • Hver dag er der yoga træning med en af de inspirerende lokale yoga-guruer.
   
 • Daglig træner du ”De fem tibetanere”, der er fem enkle, og uhyre kraftfulde yogaøvelser. 20 minutter hver dag, og du vil opleve mere energi, bedre fordøjelse, et roligere og mere fokuseret sind, bedre søvn og mindre stress. Og du vil snart få en slankere og fastere krop.
   
 • Dagligt træner du Kropsinstituttet grundtræning, der retter op på gamle skader og skavanker og udsætter kroppens ældningstegn.

 

Kostplan, vejledning og motivation til at nå dine mål

 

 • Stedets kok viser dig, hvordan du selv laver delikat ayurvedisk mad, så du kan fortsætte den sunde stil hjemme.
   
 • Du får syv dages kostplan før og efter turen, så du er velforberedt og klar, når du lander.
   
 • Vejledning og motivation fra en af Kropsinstituttet’s coaches og terapeuter, der guider dig under hele forløbet og sørger for at du når de mål du har sat dig.

Yogaferie med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk

"Først blev jeg smurt ind fra top til tå, hvorefter jeg ligger med indpakningen i 20 minutter og lader urterne virke. Herefter kommer min behandler og skrubber det ind i huden og så er det tid til et lækkert lunt urtebad. Et stort flot træbadekar er fyldt med varmt vand og urter, og rundt omkring er der igen pyntet op med smukke blomster, levende lys og røgelsespinde.

Alt er gjort med stor kærlighed og energi. Jeg har fået den blødeste babyhud. Alt dette er kun lavet af naturens egne produkter! Ikke nogen fine franske mærker eller noget. Nej, det er alt sammen back to basic. Såre enkelt og enormt effektivt." Dag 5, dagbogsuddrag

 

Om Kropsinstituttet

Kropsinstituttet ved Martin Bonde Mogensen har et team af behandlere og fysiske trænere der arbejder individuelt med dig og din sundhed.  

Teamet er specialiserede kropsbehandlere, Manuvision behandlere, Body All Mind behandlere, fysiske trænere, ernæringsterapeuter og kostvejledere.
På de yderst populære sundhedsrejser til Sri Lanka og Marokko er der altid nogle behandlere med fra Kropsinstituttet.

 

En uges ekstra retreat, rundrejse eller Maldiverne

Skulle du ønske 14 dages retreat, så er det også muligt. I så fald sparer du 6.500 kr. i uge nr. 2.

Ønsker du at forlænge dit ophold på Sri Lanka fx med en rundrejse? 

Eller hvad med at slutte af med nogle dage på Maldiverne der kun er 1,5 times flyvning fra Sri Lanka? Så er der rig mulighed for det, og vi er naturligvis behjælpelige med begge dele.  

Yogaferie der udrenser og genopbygger krop og sind. Ta´med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk

"Ikke én dag er ens. Da jeg kommer tilbage til min villa, havde de fyldt mit udendørs badekar med bobler, blomster og små fyrfadslys over det hele. Jeg føler mig virkelig forkælet og heldig. Tænk sig alle disse mennesker arrangerer alt dette for mig. Hver eneste dag er en overraskelse." Dag 4, dagbogsuddrag 

PS: Læs mere i den levende og beskrivende Dagbog med oplevelser, indtryk og stemninger for hver af de 7 dage på Kropsinstituttets Yogaferie Power Retreat

 

Praktiske oplysninger

Pris

Fra: 22.200,- kr./1 uge. Dette inkluderer fly tur/retur København, kursus, behandlinger og træning, ophold og fuld forplejning.

Skulle du ønske 14 dages retreat, sparer du 6.500 kr. i anden uge.

Tilmelding

Tilmeld dig og hør mere på www.kropsinstituttet.dk/sri-lanka/ eller skriv direkte til info@kropsinstituttet.dk

 

Næste sundhedsrejser til Sri Lanka 2017

POWER RETREAT ER DEN 21 FEBRUAR - 1 MARTS 2017

POWER RETREAT ER DEN 27 FEBRUAR - 8 MARTS 2017

POWER RETREAT ER DEN 8 - 16 MAJ 2017

POWER RETREAT ER DEN 15 - 23 AUGUST 2017

POWER RETREAT ER DEN 5 - 13 SEPTEMBER 2017

POWER RETREAT ER DEN 24 OKT - 1 NOVEMBER 2017

Se opdateret liste over kommende Power Retreats og ledige pladser på Kropsinstituttet.dk, klik her
 

Holistisk sundhedsrejse - et sundhedsboost - bliv sund og slank og rask, se wiseonlife.dk

"Dybt i mit hjerte ville jeg virkelig ønske, at alle ville give sig selv den gave, at komme på sådan eller lignende ophold. Det er virkelig en øjenåbner for de mange muligheder vi alle har for at passe godt på vores krop og sundhed. Her føler jeg en stor frihed. Frihed til at vælge hvad der er godt for mig! Så igen takker jeg, fordi jeg er endt her og har lært en masse nyt, der vil gavne mig i mange år frem i livet." Dag 6, dagbogsuddrag

Yogarejse der genopbygger krop og sind. Sund, slank og rask med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dk

"Så ud over at have haft en helt fantastisk tur, er jeg blevet forkælet med alle former for gode behandlinger, sund mad og solskin, så har jeg også min kuffert fyldt med værktøjer, som jeg kan bruge med det samme, jeg kommer hjem. Jeg kan lave De 5 Tibetanere, jeg har fået meditationsredskaber og gode yogaøvelser samt en kæmpe indsigt i, hvordan jeg plejer mig selv og mit helbred optimalt.

Jeg er slet ikke klar til at rejse hjem. Det har været et uforglemmeligt ophold og i den grad en øjenåbner for mig. Jeg har fået livslange gaver med hjem, som jeg vil bruge på mig selv resten af livet og dele ud til alle dem jeg elsker og til alle dem, der vil have dem. Håber du snart selv kommer af sted. Husk at leve livet sundt og sjovt.

Kærlige hilsner fra en meget glad og tilfreds, Zennie" Dagbogsuddrag

Yogaferie - ultimativt sundhedsboost med Kropsinstituttet, se wiseonlife.dkBliv forkælet med skøn mad og behandlinger og få trænet både krop og sind på dette ultimative retreat. Skal du med?