Fast dig fri – Find ind til din kerne. 22.-28. juni ved strand nær Ebeltoft

Fastekursus i en uge med selvforkælelse, se wiseonlife.dk
Helen Eriksen er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og peptalkere og har 30 års erfaring i ind- og udland som erhvervspsykologisk rådgiver, kursus- og foredragsholder. Samtidig er hun en visionær forfatter om holistisk ledelse af dig selv og i organisationer. Helen flytter grundantagelser, rykker perspektiver, giver nye visioner, motiverer vilje til forandring og giver mange værktøjer til fremtidig brug.

Faste-kursus i 5 dage ved stranden med selvforkælelse, personlig udvikling, humor og 30 års erfaring
 

22.-28. juni 2019 UDSOLGT

”Hvad øjnene er for den ydre verden, er hvad faste er for den indre verden.” – Mahatma Ghandi
“Faste er det største lægemiddel – den indre læge.” – Èn af de tre fædre til den vestlige medicin; Philippus Paracelsus.

Her har du muligheden for at give dig selv en uge med fuldkommen opmærksomhed på at gøre noget godt for både din krop og din  sjæl. En unik mulighed for at investere i dig selv, dit velvære, dit selvværd, din integritet, din trivsel. Vil du gribe den mulighed?
 
Jeg glæder mig til også at give dig dette opløftende, rensende og afklarende intensive kursus som jeg har afholdt gennem mange år. Et kursus der siges at være meget bedre end ferie.
 
I de fem dage vil du faste og udrense din krop på økologisk grønsagsafkog, urteteer og friskpressede grønsagsjuicer. Du forkæles også hver eneste dag med afspænding, yoga, meditation, massage og fodbad. 
 
Dagligt får du sundhedsopbyggende viden om din krop, ernæring og om psykologi, der kan give dig inspiration til, hvordan du kan udvide din hjernekapacitet, forbedre din sundhedskvalitet og generelt øge din livskvalitet.
 
Du lærer om stresshåndtering, ukuelig robusthed, trivsel og selv-ledelse af verdensmestrene: kroppen og naturen. Du finder ind til kernen af dig selv med ro, selvindsigt, glæde, humor og latter. Du får så meget fysisk og psykisk overskud, selvindsigt og energi, at det helt udansk trodser både janteloven og tid tider måske ligefrem tyngdeloven.
 
“Fasteseminaret med Helen var en dyb og glædesfyldt oplevelse, som oversteg mine forventninger. Hendes 30 år lange personlige erfaring med faste kombineret med en baggrund inden for psykologi, ernæring og fysioterapi var tillidsvækkende og lagde grunden for en afslappende uge.
Selv om det måske kan lyde trist at undlade at spise i fem dage, var det for mig en overraskende behagelig oplevelse, stort set uden ubehag eller drama, tværtimod, faktisk.
Jeg tog hjem med følelsen af at være udrenset, styrket og mere bevidst og lydhør over for min krop. Sidst, men ikke mindst, følte jeg mig dybt inspireret af Helens afklarethed og tilgang til livet. Hvis du har overvejet at deltage i fasteseminaret, kan jeg varmt anbefale det.”
Julian Noyce, forlægger, UK
 

Kursusleder Helen Eriksen

Kursusleder Helen Eriksen er psykolog, cand.psych. Helen er forfatter til flere visionære bøger om holistisk ledelse af dig selv og organisationer, der er udgivet på dansk og engelsk, hun er international foredragsholder og har 30 års erfaring som kursusholder, ernæringsvejleder og kropsterapeut.

Helen har mediteret og dyrket yoga i over 30 år, har afholdt kurser og givet coaching og rådgivning om lederudvikling, personlig udvikling, trivsel, selvmotivation, krop-kost-psyke forhold, stressforebyggelse, og om hvordan vi mest opbyggende forholder os til forandringer.
 
Helen bruger derudover en del af sin tid på at coache og supervisere ledere og medarbejdere i den offentlige og private sektor i ind- og udland om ledelse af sig selv og andre ud fra et helhedsperspektiv.
 

Kursus ved stranden nær Ebeltoft

Kurset foregår i nogle skønne sommerhuse lidt udenfor Ebeltoft, skønt beliggende lige ud til havet, i første række – et stenkast fra stranden. Man falder simpelthen i søvn til lyden af havet.

Her vil du få muligheden for at nyde roen, stilheden, skøn natur og fornemmelsen af at der er højt til loftet. Du kommer naturligt helt ned i gear og stresser totalt af. Du bliver vitaliseret og får fyldt batterierne helt op.
 
Fastekursus med ernæringsvejleder Helen Eriksen
 

Praktiske informationer

 
Kursuspris: 6.900,00 kr. inkl. moms, økologiske råvarer, logi, undervisning, økologisk lækkert sengelinned, håndklæde.

Sted: Nær Ebeltoft, et stenkast fra havet

Varighed:
22.-28. juni 2019
Med ankomst mellem 17.00 - 18.30. Slutdato kl. 14.00

Yderligere information: kontakt Helen Eriksen: message@going-beyond.dk, tel: 20 77 60 40.
Læs mere om dette skønne opløftende og sundhedsfremmende fastekursus med Helen Eriksen på Heleneriksen.com
 
Tilmelding: Klik her
 
Andet praktisk: Der er plads til 8 personer på forløbene. Kursister indkvarteres på tosengs værelse med linned og håndklæde.  

Fra Aarhus Busstation tager det 1 time og 25 minutter og det er bus nummer 123, du skal holde øje med. Turens koster 90 kr. Bussen kører fra Aarhus busstation hver time om lørdagen 25 minutter over. Den går retur kl. 00.55 hver time på hverdage. https://www.midttrafik.dk/media/7489/123øs_helår_k17.pdf

Vi henter ved endestationen, der er efter Ebeltoft C. send en sms om din ankomsttid, gerne den med afgang 15.25, og ankomst 16.42.
Kører fra Aarhus busstation hver time om lørdagen 25 minutter over.

Kurset foregår afhængig af deltagersammensætningen på engelsk med dansk oversættelse, og ved ren dansk sammensætning, på dansk.
 

Anbefalinger

 
“Når jeg ser tilbage på 2013 skiller én uge sig ud. Det var ugen sammen med Helen og de øvrige deltagere, og som for mig udmærkede sig ved at være årets smukkeste, mest hjertevarmende, enestående og betydningsfulde oplevelser koncentreret i en uge.
Vi blev ikke holdt i Helens faste hænder – nej, vi blev båret af hendes overvældende store hjerte og universelle visdom, som gav så megen næring både til vore kroppe, sind, sjæle og hjerter. Ét enkelt ord samler oplevelsen for mig, det ord er taknemmelighed!
Jeg kan og ønsker ikke at være tilbageholdende med at give min varmeste og mest hjertelige anbefaling til alle, som overvejer denne mulighed.”
Steen Oxbøll
 
 
“Jeg slap telefonen, møder, nettet, TV, beslutninger, input, output, og selv den skønlitterære bog, jeg troede skulle indgå i en afslappende uge på landet.
Med kurset havde jeg accepteret, at maden også var helt sluppet.
Fasten var afgørende for udbyttet, men det var kun en brik i billedet.
Krop, hoved, sjæl fik fred til at være til stede i sig selv.
Alligevel var det ikke afslapning – passivt og vegeterende.
Det var aktiv udrensning og insisteren på ro.
Jeg fik trukket vejret – mit vejr – mærket min levende krop – mig selv, mine følelser og mit liv.
Oplevelsen var sammen med en lille gruppe fremmede – ville det have været stærkere solitært?
Nej, i mødet med andre møder jeg mig sider af mig selv.
Det var afgørende for den effektive og positive oplevelse, at det hele var rammesat med kærlig professionel autoritet af Helen Eriksen.
Fyldte strukturerede dage med et klart formål.
Det var ikke ferie. Det var meget bedre!”
Tina Pipa, DR ArkivChef 
 
 
“Hvordan kan det være muligt at have det sjovt og livsbekræftende, når man ikke spiser en hel uge? Mit svar er Helen Eriksen.
Helen er godt selskap, en kompetent underviser – og en tryg og generøs værtinde.
Takk for en lærerig og sjov uge.”
Kristin Birkeland
 
 
“The fasting week was a life-time experience in itself. It was a week of emptying one’s personal waste bin, replenishing batteries, clearvoyance, reflecting about oneself without getting lost thanks to good guidance, phantastic company, respect and appreciation. Anyone truly wanting to do good to him- or herself should sign up and look forward to the experience.”
Babette Pfander, Switzerland
 
 
“These days of fasting with Helen Eriksen have been an enlightening and happy experience: deep cleansing for my body, all the organs and glands, nourishing teachings and meditations, nicely balanced with joyful yoga and stretching, ending with a wonderful ending ritual. And all in a beautiful  environment. When can I sign up again?”
Matti Straub-Fischer, Chief changel and coach, Changels & Headmaster of Chaospilots, Switzerland.
 
 
“Jeg deltog på Fastekurset i juli 2014 på Sandagergaard. Jeg havde længe gået med et ønske om at deltage på et af Helen Eriksens kurser. Jeg har lært Helen at kende som en meget kompetent, nærværende og hjertelig underviser, der formår at forene en praktisk og jordnær tilgang til undervisningen med en dyb livsvisdom. Fastekursus valgte jeg på baggrund af tidligere meget positive erfaringer med at koble kropsprocessen med en meditativ proces.
Kurset indfriede til fulde mine forventninger. Helen guidede os nærværende og meget kærligt igennem denne fantastiske oplevelse, hvor man kommer meget tæt på sig selv og fik masser af viden om, hvordan kroppen fungerer og sammenhængende mellem psyke og krop. Rammerne på Sandagergaard, den daglige tagen hånd om os af hele teamet bag kurset og de pragtfuld medkursister gjorde det til en uforglemmelig oplevelse.
Jeg er klar til næste års fastekursus og anbefaler kurset varmt til alle.”
Jørgen Krogh
 
“At være hos dig den allerførste uge af min ferie var ren selvforkælelse og 100 % nydelse. Det var som at være hjemme og på et luksushotel på samme tid: Tankerne fik lov til at holde fri, de praktiske ting omkring fasten satte rammerne, så der var tid til refleksion, afslapning og fordybelse i sig selv; en ren lise for krop og sjæl. Det var spændende at se på mad på en anden måde end i hverdagen: Hvad gør de forskellige madvarer ved organerne, hvad er specielt godt for mig – og hvordan påvirker det mig, både mentalt og fysisk? Meditationen, yogaen, ”måltiderne” uden mad, tarmskylningen og den ”hjemlige” hygge gik op i en højere enhed – og blev kombineret med hyggestunder med spændende og interessante mennesker i alle aldre. Jeg nød også mine morgener på cykel, de fleste dage sammen med Jørgen, og de skønne, skønne omgivelser både inde og uden for Sandagergaard. Jeg har taget nye vaner med mig hjem, bl.a. drikker jeg flere gange om dagen vand med citron – og jeg tygger ikke mere tyggegummi, som var en dum vane, jeg rent faktisk fik ondt i maven af – hvilket ikke er mærkeligt med alle de tilsætningsstoffer, der er i!
Det var meget nemmere at faste end jeg havde troet – og din store erfaring og rammerne gjorde, at jeg følte mig helt tryg ved det. Jeg var klar til at fortsætte 3-5 dage mere – og det gør jeg måske næste gang   Tusind tak til dig for en helt igennem lærerig og vidunderlig uge!” 
Birgit Bøge, Underviser og kursusleder