Livsvandring på Kreta med psykolog Bettina Høeg 8.-15. juni

Livsvandring på Kreta
Bettina Høeg arbejder som erhvervspsykolog med udvikling af organisationer og mennesker, ledere og medarbejdere. Hun elsker at inddrage naturen i sit arbejde og afholder både Livs- og Ledelsesvandringer på Kreta, hvor daglige vandreture kombineres med mindfulness, oplæg og forskellige refleksionsøvelser individuelt og i grupper. Bettina er uddannet psykolog, sygeplejerske, mindfulness-instruktør og Mental Robusthedstræner.

Livsvandring på Kreta. En vandring mod balance i liv- og arbejdsliv

Uge 24 den 8.-15. juni 2019

Tag med på en uges vandretur i den storslåede natur på det sydlige Kreta, hvor du får muligheden for at fordybe dig i dit liv og lave et seriøst servicetjek af om der er den nødvendige balance i dit liv- og arbejdsliv.

Livet og tiden går nogle gange rigtig stærkt og vi kan i perioder opleve pres eller stress. Livsvandringen er din mulighed for at stoppe op og fordybe dig i dit liv. Er der balance? Er du på rette vej? Oplever du mening i dit liv? Er din livs- og arbejdsglæde som den skal være?

Du vil komme restitueret hjem med dine batterier genopladet. Du vil have erfaret effekten af engang imellem at stoppe op i livet, fordybe dig, vandre og være i naturen. Du vil have en helt konkret plan med hjem med dine handlinger og justeringer til mere balance i livet.

Hvem kan deltage?

Livsvandringen henvender sig til både kvinder og mænd. Til dig der mærker ubalancen i dit liv- og arbejdsliv. Til dig der generelt bare har for travlt, ikke får stoppet op og som kan mærke, at nu er det nu. Til dig der har været ramt af stress.

Hvad skal vi arbejde med?

Vi skal i løbet af de 7 dage arbejde med forskellige temaer, som sætter fokus på balance i dit liv- og arbejdsliv. Bl.a.:

 • Hvordan passer du godt på dig selv?

 • Hvordan kan du skabe mening i dit liv- og arbejdsliv? – og i perioder leve med meningsløsheden?

 • Hvordan kan du værne om din robusthed og sikre din langtidsholdbarhed i arbejdslivet?

 • Hvordan kan du leve mere helhjertet og være tro mod dig selv?

 • Hvordan kan pause, hvile og restitution for din hjerne og dit hjerte få den nødvendige plads i dit 

Et typisk dagsprogram vil være:

Kl. 8-13: Mindful morgen og vandretur á 3-5 timers varighed, inkl. pauser

Kl. 13-16: Frokostpause

Kl. 16-19.30: Undervisning på Natassa´s terrasse og forskellige øvelser alene, i mindre grupper og i plenum

Kl. 20: Fælles aftensmad

Om området

Vi skal bo enkelt i et lille værelseskompleks i Finikasbugten i små 2 personers værelser på Natassa´s place (www.finikas-resort.net). Vi skal spise lokal mad på tavernaer i og omkring Finikas.

Naturen er storslået, rå og gold og her er rig mulighed for ro og stilhed til fordybelse. Vandet er fantastisk rent og klart, bl.a. fordi der tilløber ferskvand fra kilder i bjergene. Pauserne kan med fordel bruges til svømme- og snorkelture. Vi skal være ude i naturen det meste af tiden.


 

Hvem er guiderne på Livsvandringen?

Bettina Høeg, kursusleder: Bettina har arbejdet som erhvervspsykolog de sidste 12 år. Hun har de sidste 10 år haft sit eget firma: www.bettinahoeg.dk Hun har en fortid som sygeplejerske, er certificeret robusthedstræner og uddannet mindfulness-instruktør.

Bettina arbejder med udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere, og så arrangerer hun Livs- og Ledelsesvandringer og laver Retreats for ledere og selvstændige.

Hun brænder for at forfølge det meningsfulde liv, hvor der er en balance som gør det muligt at opleve mening og glæde, have overskud og energi til såvel et godt arbejdsliv som et godt fritidsliv. Hun har i mange år selv brugt at tage på fordybelsesuger for at lave servicetjek på livet og lave nødvendige justeringer for at sikre et meningsfuldt liv i balance.

Carsten Riis, vandretursguide: Carsten har et indgående kendskab til området omkring Finikas. Både historien, naturen, kulturen og den lokale mad. Carsten vil guide os på de planlagte vandreture og være behjælpelig, hvis man ønsker at vandre eller bade og snorkle i pauserne.
 

Hvad får du?

 • 7 dages total fordybelse i dit liv og arbejdsliv set med balancebrillerne på. Daglig undervisning og oplæg til inspiration ifm. vandreturene og på Natassa´s terrasse om eftermiddagen. Værktøjer der styrker din robusthed og din livs- og arbejdsglæde.

 • 7 dage off-line, stunder med stilhed og stunder med pause til refleksion

 • Bus t/r fra Chania lufthavn til sydkysten og herfra båd t/r til Finikas bugten

 • Ophold i delt dobbeltværelse i 7 nætter

 • Daglig aftensmad

 • Fælles opfølgningsdag d. 11. september 2019, hvor vi alle mødes et sted i den midtjyske natur og følger op på din plan mod mere balance

 • Ugens arbejde er ikke terapeutisk. Vi vil på forskellig vis arbejde med de vane-og mønsterbrud, som kan styrke din balance.

Du skal selv sørge for

 • Fly fra Kastrup eller Billund til Chania t/r. Apollorejser flyver turen direkte og prisen er ca. 3000 kr. Du får mere information og hvilke afgangstider du skal bestille ved tilmelding til Livsvandringen.

 • Daglige morgen- og frokostmåltider og drikkevarer i løbet af ugen

 • Rejseforsikring, enten din egen private eller via din arbejdsgiver. Det blå sygesikringsbevis dækker kun delvist.

Pris og tilmelding

Pris: 9.750 kr. + moms i delt dobbeltværelse. Enkeltværelse kan tilkøbes for 1500 kr.

Tilmelding til erhvervspsykolog@bettinahoeg.dk senest d. 12/4 2019.
Besøg hendes hjemmeside bettinahoeg.dk

Hvis I tilmelder Jer to eller flere sammen er der en rabat på 10%.

Faktura sendes ved tilmelding og du er endeligt tilmeldt ved betaling.
Der er max 14 pladser.

I starten af maj vil du modtage mere detaljeret information om Livsvandringen, forberedelse og anbefalinger til pakkeliste.

Et liv i balance gør det muligt at opleve mening og glæde, have overskud og energi til såvel et godt arbejdsliv som et godt fritidsliv.