Mallorca med Pernille Elvirose maj, sep. okt. årligt

Mallorca Retreat med Pernille Elvirose i Cala Deia
Nomadic A Journey - Skræddersyede Rejser / Retreats Nomadic A Journey rejser har sans for det unikke, de helt perfekte rammer, der lever op til sit motto; Going away can be the first step towards coming home. Ved Pernille Elvirose og samarbejdspartnere.

Retreat med lækker Super food, yoga, åndedræt, mindful vandring og Qi-Gong hver maj, september og oktober

Forår: 20.-25. maj 2024 - tilmeld dig allerede nu.
Efterår: 30. september - 5. oktober 2024.

Sundhedsretreat på Mallorca med Powerfood, udrensende juices og teer, se wiseonlife.dk

Tag med på en unikt 5 dages retreat på Mallorca i det smukke Cala Deia på Mallorca med Pernille Elvirose. 

Hvad vil du have ud af livet?
Vil du lære udviklingens kunst og opdage, hvad du får ud af at lære dig selv at kende?

Vil du lytte til det, der sker i dig?
Vil du høre på det, der sker i dig?
Og lytte til det, du hører?
Har du lyst til at opdage, hvad du tænker?
Og forstå, hvad der ligger bag tankerne?
 

Find ind til din indre kraft

På dette retreat vil du arbejde med det essentielle og uopdagede potentiale i dig. Det du ikke vidste, du havde i dig. Vi vil arbejde med at opnå og styrke den dybere kontakt til din indre kraft. Der hvor du er og kan være den, du er. Du vil få fokus og tid til dig selv, så du vender hjem med større overskud i en stærkere udgave af dig selv.

På dette retreat er det formålet at åbne for udviklingen af kropslig og følelsesmæssig intelligens. 

Pernille Elvirose arbejder med essensen i dig som menneske, det essentielle i menneskelivet, med menneskets kerne og med de basale behov hos os mennesker. Fordi det på den måde er muligt at nå vores naturlige kraft, frigøre os fra gamle mønstre og vaner og udvikle vores naturlige evne til at skabe.

Hvorfor meditation?
Gennem meditation og åndedrætstræning åbner vi for en stilhed og et dybere nærvær der lader os komme i kontakt med vores krop, vores følelser, de tanker og det essentielle der sker indeni os.

Sundhedsretreat på Mallorca med powerfood, udrensende juices og theer, og yoga og Qi Gong ved poolen og i ude bjergene, se wiseonlife.dk

Retreatets indhold

Formålet med kurset er at give dig livfuldhed og energiboost, nærvær og glæde i 5 super døgn – fokus og tid til dig selv – så du vender hjem med større overskud, og sandsynligvis en stærkere udgave af dig selv.

  • Nærværsmeditation, yoga, Qi-Gong 2 gange dagligt,
  • Vegetarisk kost, kosten er Super food, der betyder at alle råvarer er organiske og går ind under de mest nærende og powerfulde ernærningskilder på det højeste niveau,
  • Rensende, kraftfulde lækre juicer med fokus på grønne sager og mange nærende rødder og sunde olier,
  • 1 døgn i delvis stilhed med rensende stykende juicer en fordybelsesdag hvor vi renser krop sind og ånd,
  • Øjeblikke af magisk skønhed og sanseligheden i omgivelserne,
  • Mindful vandring i stilhed i de smukkeste bjerge lige udenfor døren. Vi vandrer i raskt tempo op til 15 km om dagen for ude i bjergene at træne yoga, Qi-Gong og meditation,
  • Sanselighed i inspirerende og vidunderlige omgivelser. Du vil opleve og nyde en kombination af nærværsmeditation, åndedrætstræning & yoga 2 gange dagligt – alt udendørs med lys og varme.

Nærværstræningen er en kombination af yoga, Pranayama (åndedrætsøvelser) og Qi-Gong standing meditation.

Du vil få undervisning & foredrag 1 aften om balancen mellem hjerne, hjerte og krop. Foredraget handler om forskningsbaseret viden om hjernen, hjertet og åndedrættet og kostens betydning for et energifyldt liv I bedre balance.

På dette skønne sundhedsretreat på Mallorca får du lækker Powerfood, der giver energi og ren velvære samt udrensende juices og theer, se wiseonlife.dk Du vil få super lækker, nærende vegetarisk kost og power juicer, sunde og udrensende teer i alle pauser.

Der er særligt foks på at rense krop og sind, derfor starter dagen tidligt med et glas frikpresset citronvand, derefter er første måltid kl. 12 – det betyder at et element er at faste fra tidlig morgen til kl. 12, samtidig med at du bevæger dig, dyrker yoga og åndedrætstræning. Du vil opleve at øge din evne til at sanse og søge dybere ind i dit indre.

Du kan glæde dig til et energiboost af åndedrætstræning, nærværsmeditation, Power food, livfuldhed, ro og glæde i 5 skønne døgn.

For hvem?
Retreatet kræver ingen forudsætninger andet end interesse for personlig udvikling og nærværsmeditation.
 

Retreat til smukke Cala DeiaMallorca

Vi skal bo i smukke omgivelser i vores egne store lækre huse i den gamle kunstnerby Deia på Mallorcas vestkyst. Her er den skønneste bugt med krystalklart vand 20 minutters vandring fra huset – den smukkeste lille tur blandt gederne i bjergene.
 

Om kursusleder Pernille Elvirose

Sundhedsretreat Mallorca i maj og september med retreatleder Pernille Elvirose, se wiseonlife.dk

Pernille Elvirose født 1966. Hun har psykologisk baggrund som Gestaltterapeut og efteruddannelse indenfor neuroaffektiv psykoterapi/SE Chock/traume. Derudover er Pernille Nærværstræner/ Mindfulness Instruktør samt krop- og stemmeuddannet og underviser i Performance træning.

Pernille Elvirose underviser i erhvervslivet i Danmark og i udlandet. Hun har undervist i mere end 15 år. Hun afvikler events og retreats for erhvervslivet og åbne kurser og retreats for private. Hun underviser og har undervist på førende psykoterapeutiske institutter. 

Pernille afvikler workshops/kurser og foredrag indenfor Lederskab, Stresshåndtering og forebyggelse/ kost balance/livsstil krop og hjerne - med stor passion for udviklingen og sammenhængen, mellem nervesystemet/hjertet/hjernet.

Pernille brænder for at uddybe videnskaben bag mange af disse moderne metoder, benytter og henviser til flere nye undersøgelser på området. Herunder dokumentaren FREE THE MIND, som Pernille afholder foredrag omkring.  

Åndedrættet Pranayama (bevidstheds udvidelse) er grundlaget i alt hvad Pernille underviser i og inddrager det i stort set i alt hvad hun laver.

Pernille er blandt andet inspireret af og har lært af flere dygtige eksperter, herunder: Frits Perls US Gestalt - Lakha Lama Buddhist - Stig Åvall Severinsen DK Fridykker – Jon Kabat-Zinn US Mindfulness  MBSR programmet – Irvin Yalom Psykolog US Eksistentiel psykoterapi - Simon Krohn Yogafilosofi DK – Gabrielle Roth US.  (Dance) Moving Center NYC. 

"Jeg bruger ofte Pernille Elvirose i forbindelse med wokshops eller retreat her i Kropsinstituttet.

Pernille har en utrolig god udstråling og en fantastisk evne til og komme ud over rampen med sine budskaber. Pernille formår og favner alle i lokalet så hver enkelt føler at hun taler til dem personligt.

Jeg nyder selv hvert et sekund når Pernille underviser og selvom jeg har hørt Pernille mange gange formår hun til det ypperste og servere hendes undervisning på en sådan måde - at jeg bliver blæst tilbage i stolen...

Pernille er nok en af de dygtigste og mest kompetens samarbejdspartner jeg har haft og stadig har." 
Martin Bonde Mogensen, Kropsinstituttet

 

 

Praktiske informationer

 

Forårs og efterårs retreats til smukke Deia.

Efterår 30. september - 5. oktober 2024.
Forår 20.-25. maj 2024 - tilmeld dig nu. Få pladser tilbage.  

Hvor? Egne smukke villaer i Deia, Mallorca, Spanien

Tidspunkt Retreatet starter mandag kl. 11:30 og slutter fredag efter middag og fælles afslutning - i alt 5 skønne dage.
Du ankommer selv om mandagen og Pernille vil tage i mod dig. Du tjekker ind i husene. 

Priser
Pris per deltager 11.800 kr. inkl. ophold i delt dobbeltværelse med forplejning samt et tillæg på 100 euro. Tillægget dækker Local payment og betales ved ankomst.
Tillæg for enkeltværelse 2.500 kr., dog kun få enkeltværelser, så sig til i god tid.

Flybillet Hertil eget køb af flybillet. Norwegian anbefales afgang mandag kl. 06.05, hjem lørdag kl. 9.50 – god ide at bestille fly i god tid, det er det billigste.

Taxa til og fra lufthavnen En taxa fra Palma til Deia koster omkring 50 euro, hvis I er flere der flyver samme afgang kan I dele udgiften. Det er en mindre bjergby og få gader, de plejer at finde fint vej ned til huset. Jeg plejer at booke taxaer til jeres hjemrejse når I er i huset.

Læs mere og følg med Pernille Elvirose på instagram her: https://www.instagram.com/nomadicajourney_elviroseaps/  hvor du også kan kontakte hende.

TILMELDING

Tilmelding sker direkte til Nomadic a Journey og sendes til retreat administrator: elviroseaps@gmail.com 
Angiv navn, telefonnummer samt e-mailadresse. Hvis du ønsker at tilmelde dig og booke, bedes du sende en mail med bekræftelse og indbetale depositum på dkr. 5.900.00. Du modtager en mail med kvittering for modtagelse af depositum.

Har du egen virksomhed kan du få tilsendt en faktura. Bemærk tilmeldingen er bindende. Overførsel til Ringkøbing Landbobank. Reg. Nr: 7670. Kontonummer: 0003726895. Med teksten Retreat Deiá og dato for hvilket retreat du ønsker samt dit fulde navn.
Vi tilbyder få enkelte værelser. Ønsker du enkeltværelse er merpris kr. 2.500. Kontakt os gerne herom ved tilmelding.

 Mallorca  Retreat med yoga, nærvær, åndedræt og powerfood, se wiseonlife.dk

Du vil få super lækker, nærende powerfyldt vegetarisk kost samt power juicer, sunde og udrensende teer i alle pauser. Glæd dig til et energiboost, glæde og livfuldhed i 5 skønne døgn!

Se dagbog fra retreat fra wiseonlife's udsendte