”En ordentlig oplader” med Bettinna Delfs hver maj og sept.

Sundhedsrejse for krop og sind, Kreta i maj og sep. Se wiseonlife.dk
Alkaline Living er skabt og ejet af Bettinna Delfs, der har arrangeret kurser i ind- og udlandet siden 1996. Bettinna er kendt fra DR TV, hvor hun i 1996 og 1998 fik flere end 100.000 seere op af stolene med programrækken “Krop & Holdning”, der førte til udgivelsen af en bog og flere DVD'er. Visionen med Alkaline Living er "at skabe indsigt i og fjerne årsagen til fysisk og mental ubalance"- ikke kun symptombehandle - så mennesker kan blive virkelig frie.

Sundhedsrejse for krop og sind - en skøn uge på Kreta

 
Kost, motion og velvære er vigtige nøgleord for mig, og jeg har en helt særlig vision - at skabe sundhed, glæde og bevægelse i og blandt mennesker. Jeg har gennem 30 år guidet mange kvinder til en sund, basisk og holistisk livsstil. Det handler både om kost, motion og sind. 
 
Det er aldrig for sent, og du kan altid få det bedre - uanset alder og udgangspunkt. Kroppen ændrer sig hvert sekund i forhold til, hvilken luft du ånder ind, hvilken mad du spiser og hvilke tanker og følelser, som du har. Du kan ikke ændre din kronologiske alder, men din biologiske kan du.
 

Det får du med hjem fra
”En ordentlig oplader”:                                               

•  Mere energi og livsglæde
 
•  En mere fast og smidig krop
 
•  Mindre smerter og bedre søvn
 
•  Glæde og velvære i krop og sind
 
•  Inspiration og værktøjer til en sund
    og basisk livsstil
 
•  Kort sagt rejser du hjem let i kroppen,
    med ro i tankerne og fred i hjertet
 
I efteråret 2015 udkom min bog ALKALINE LIVNG - EN SIMPEL GUIDE TIL ET SUNDT LIV. Bogen handler om, hvordan du påvirker din pH-værdi gennem kost, motion og sind. ALKALINE LIVING er ikke en kur, men et sæt enkle retningslinjer for hvordan du med små ændringer i dine hverdagsvaner kan rette op på bl.a. syre-base-balancen i din krop og gøre en markant forskel i dit liv. Bogens indhold praktiseres på kurset.
  
Sundhedsrejsen ”En ordentlig oplader" på Kreta” afholdes 6 uger om året i maj og september, og det handler i høj grad om ALKALINE LIVING. En kursusdag kunne se sådan her ud. Efter gang eller løb om morgenen mødes vi på stranden til morgensamling. Vi løfter og afbalancerer energien med energiøvelser og meditation efterfulgt af en svømmetur. Formiddagen går med Body Balance Pilates og sidst på eftermiddagen arbejder vi med Body Breezers og Yin-yoga. 
 
Når kroppen er dejlig afslappet, fokuserer vi på sindet og rydder op i negative tankemønstre og overbevisninger, som ikke længere er befordrende eller som måske lige frem saboterer dig. Her benytter vi teknikken EFT (emotionel stressfrigørelse) og META-sundhed. Ugen krydres med 1 til 2 foredrag og en dejlig vandretur i bjergene. 
 

Se videoen om hvordan en dag forløber på kurset:

Sundhedsrejse på Kreta med Bettinna Delfs, se wiseonlife.dk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alle deltagere er på en individuel rejse, og der er tid og ro til fordybelse. Alle kan være med og hver deltager udfordres på sit eget niveau. Du får rig mulighed for at fordybe dig og du får helt sikkert tænkt over nogle ting, og du får måske taget nogle nye beslutninger, som kan føre dig i en ny retning.
Du rejser hjem fredfyldt, glad, optimistisk og opladt med ny og positiv energi. Se folder over sundhedsrejsen med detaljeret kursusprogram.
 
BASIS-kursus:
Her gennemgår jeg grundprincipperne i Body Balance Pilates.
Dette sundhedskursus på Kreta er for dig, som ikke har været med før, hvor de basale Body Balance Pilates øvelser bliver gennemgået i starten af kurset. Du bliver introduceret til basisk kost, meditation og livsstil.
Tidligere deltagere er også velkomne.
 
FORTSÆTTER-kursus:

Dette sundhedskursus på Kreta er for dig, som tidligere har været med på mit BASIS-kursus. Det forventes, at du kender grundprincipperne i Body Balance Pilates. Jeg går mere i dybden med META-sundhed, EFT (emotionel stressfrigørelse) og meditation.

Selv om du ikke har været med på BASIS-kurset, kan du stadig deltage, men jeg anbefaler dig, at købe bogen ALKALINE LIVING – EN ENKEL GUIDE TIL DET SUNDT LIV og til at melde dig ind i Club Alkaline Living et par måneder, så du er med fra starten. Se mere på www.alkalineliving.dk/krop/

 
Sundhedsrejse på Kreta med Bettinna Delfs hver maj og september, se wiseonlife.dk
 

Kursusleder

Kursusleder er Bettinna Delfs, CEO Living Academy. Bettinna er kursus- og foredragsholder inden for krop, sind og kost, personlig træner, NLP Master, EFT terapeut og ICF certificeret coach. Bettinna har har skrevet flere bøger om krop, sind og kost og har drevet Living Academy siden 1984.
 

Reference:

”Kære Bettinna! Den rejse, som jeg tog afsted på den 11. sept. 2015, er endt med at blive meget længere, end jeg havde planlagt. I stedet for ”En ordentlig oplader” er det blevet til ”En dobbelt ordentlig oplader”, og det er noget, der kan mærkes på både krop og sind. Tung ballast er kastet over bord på begge fronter, og det er jeg dybt taknemmelig og lykkelig over.
 
Både den basiske kost, Body Balance Pilates og din eminente formidling har været til stor inspiration, og har sparket gang i en henslumrende krop. Nu er jeg ved at få noget af den spændstighed tilbage, som jeg havde masser af for 25 år siden, og det er en helt fantastisk følelse. Jeg føler mig meget mere i balance hele vejen rundt efter mit første møde med skønne Kreta, ALKALINE LIVING og den helt vildt imponerende energi, som du sender ud – lige meget hvad, som du lige har gang i.
 
Jeg har lært helt utrolig meget af din META-coaching, som har fyldt mig med lethed og glæde, og troen på, at alt er ved at blive godt igen. Mit smil er vokset for hver dag, og jeg kan mærke en masse god energi boble i min krop, men det allerbedste har været at møde så mange pragtfulde og herlige mennekser her på Trevizan, få lov til at udfolde sig og at opleve, at den gode nattesøvn er ved at vende tilbage. Processen har flere gange fyldt mine øjenkroge med ægte kronprinsetårer – og så er man nået langt. Det giver helt vildt meget mening. Mange hilsener fra Bente M.”
 

Rammerne om kursusopholdet på Kreta

Vi bor på Hotel Trevizan, som ligger ca. 40 km nordvest for Chania i smukke naturomgivelser kun et par hundrede meter fra det græske azurblå hav - langt fra civilisationens uro og larm. Værelserne er relativt store med 2 separate senge. Der er et pænt badeværelse, et lille tekøkken og altan med udsigt til vandet eller til grønne omgivelser.
 
Der er kun 10 værelser, og vi har det hele for os selv. Hotellet har egen pool, og er omgivet af oliventræer og palmer. Der bliver serveret sunde basiske græske retter. Med sine rustikke bygninger i ægte græsk stil er Trevizan den perfekte ramme for en intens uge med fokus på krop, sind og velvære.
 
Sundhedsrejse på Kreta med Bettinna Delfs hver maj og september, se wiseonlife.dk
 

Tilmelding og datoer

 
Sundhedsrejserne varer 1 uge og afholdes i maj og september. Du finder flere informationer på vor hjemmeside www.alkalineliving.dk. Har du spørgsmål til kurserne, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@alkalineliving.org.

Datoer 2018

·         27. april – 4. maj 2018, BASIS-kursus

·         4.-11. maj 2018, META-yoga & meditation

·         11.-18 maj 2018, FORTSÆTTER-kursus
 

·         14.-21. september 2018, Yoga og meditation

·         21.-28. september 2018, Styrk krop og sind, FORTSÆTTER-kursus
·         28. sep.-5. oktober 2018, Stress af og lad op, Kreta BASIS-kursus

 

Se helt opdaterede datoer, praktiske oplysninger og om tilmelding her: 
http://alkalineliving.dk/kurser-ind-og-udland/kreta/

 
Det vil glæde mig, hvis du er blevet inspireret til at tage med …….
Med hjertelig hilsen
Bettinna Delfs