Yogaretreat med ayurveda i Goa 14 dage i januar-februar

Yogaretreat Goa, Indien, Iyengaryoga, se wiseonlife.dk
Kursusleder Ilse Kjær Gaardahl, GoforGoa og City-Yoga, har gennem mange år afholdt yogaferier med kulturoplevelser i Goa i Indien. Hun har undervist som Certificeret Iyengaryoga® lærer siden 1996. Ilse elsker at undervise og at mærke og se alt, det der sker når vi træner yoga, hvor Iyengaryogaen med enkle hjælpemidler gør en forskel så alle kan deltage - uanset stivhed og fysiske skavanker.

Eksotisk Yogaretreat til dejlige Goa med Ilse Gaardahl

 

Yogaretreat Goa, Indien, Go for Goa, med Ilse Gaardahl, se wiseonlife.dkHold "for alle" 20.01 - 03.02 2019
Hold for "for øvede" 10.02 - 22.02 2019

Tag med på et eksotisk og pragtfuldt yogaretreat, i det smukke og gæstfrie Goa, og mærk hvor dejligt du får det i din krop. Dette er et Iyengaryoga retreat for krop, sind og sjæl, det er en yogarejse ud over det sædvanlige. 

Vi brænder for yoga, Ayurveda, rekreation, ferie, kultur og oplevelser. Vi brænder for det dejlige eksotiske Goa som vi vil rigtig gerne vil dele også med dig. Yogaretreatet er en rejse for krop sind og sjæl, det er en rejse og et yogakursus for dig, der vil lidt mere end det sædvanlige.

Mange kommer igen og igen på Yogaretreatet og derfor har vi nu også udvidet med "Yogaretreat for øvede i Goa".

Yogaretreat Goa, Indien, se wiseonlife.dkVi bor i det nordlige Goa på Mandrem Beach, der er kendt for sine kilometer lange strande. Her finder du yoga i alle stilarter, wellness tilbud, cafeer, Ayurveda, en fantastisk gæstfri stemning og så meget, meget mere.
 

Rammerne for begge Yogaretreats

Vi bor et rigtig dejligt og charmerende sted, der har sin egen historie, Resort Dunes på Mandrem Beach, der ligger i det nordlige Goa, en god times taxakørsel fra lufthavnen.    

Dunes Resort - et skønt enkelt sted til yogakursus med udsigt til havetForholdene er simple, men der er hvad der skal være og der er en super venlig service. Har du brug for tøjvask så afleverer du det til personalet, retur dagen efter for ca. 15 kr.

Vil du tage på ture på dine fridage, har Dunes deres egne taxa chauffører, der giver den bedste service og kører dig, hvorhen du vil. Skal de vente på dig, koster det kun ca. 10 kr. i timen, mens de venter. Du kan altså sagtens blive kørt et sted hen og fordybe dig i nogle timer. Kom ud og oplev det!

Indstil dig på simple og primitive forhold, dog med el, vand, eget toilet og bad. Indstil dig også på det tropiske klima, på junglen og på vilde aber i palmerne.  

Dunes restaurant er bare super og en af de bedste restauranter i hele det nordlige Goa. Udover at den har en af de absolut bedste udsigter over Det Arabiske Ocean, har den det bedste køkken, og det bedste personale. Personale og ejeren "James", vil så gerne, at vi trives og er tilfredse.

Den har et bredt menukort der både er vegetarisk og med kød, ofte kylling og altid med fisk og skaldyr. Her kan du spise helt uden frygt for dårlig mave. De har også masser af lækre salater og friskpresset juice - en skønne forfriskninger i varmen. 

Yogaretreat Goa, Indien, Iyengaryoga, se wiseonlife.dkVi spiser samlet med vores egne tjenere til at servicere os undervejs, de er der altid - gennem hele retreatet, og de er helt fantastiske. Fra restauranten kan vi nyde udsigten over Det Arabiske Ocean - og ikke mindst den skønneste solnedgang som Goa er så god til at levere - det er lige præcis den udsigt billedet viser.

Her på Dunes Resort får du din helt egen lille bambushytte - og du vil nyde at vågne til havets brusen og den blide morgensol.

 

Ophold og forplejning
 

På begge yogaretreats får du

 • Ophold i egen bambushytte på Dunes - med el, vand, bad og toilet.
 • Enkelte lejligheder er en mulighed mod ekstra betaling.
 • Du har reelt hytten i 15 dage, adgang når du ankommer og lige til afrejse, uanset tidspunkt på døgnet.
 • Morgen og aften spiser vi buffet lige efter yogatræningen. Den inkluderer kaffe og dessert i 11 dage. Det er en meget bred og varieret menu, der både er vegetarisk og med kød.
 • Du har fuld forplejning i de 11 kursusdage og egen forplejning på fri- og turdagene.
 • Super service af personalet på Dunes.
 • Rengøring hver 3. dag.
 • Fri trådløs wi fi på hele Dunes resortet.

 

Om retreatleder Ilse Gaardahl

Ilse Gaardahl har været Iyengaryoga lærer siden 1996 og har undervist i yoga i over 20 år. Ved siden af yogaen er Ilse Gaardahl gruppe-og individuel psykoterapeut med praksis i Århus og Skanderborg, hvor hun arbejder med psykoterapi, parterapi, stresshåndtering.

"Jeg elsker at undervise og at mærke og se alt, det der sker når vi træner yoga, hvor Iyengaryogaen med enkle hjælpemidler gør en forskel så alle kan deltage - uanset stivhed og fysiske skavanker.
 
Udover sine retreats i Goa, underviser hun i yoga i Århus og Skanderborg, i siin egen "City-Yoga" samt privat, på aftenskoler og i virksomheder.

Ilse skrev bogen YOGAMANUAL, 2011, en manual der hjælper din egen yogapraksis.

Yogaretreat i Indien, Goa, Iyengaryoga med Ilse Gaardahl, GoforGoa, se wiseonlife.dk

 

Max 20 deltagere og 5 medrejsende

Vi har på alle retreats plads til max 20 kursister samt 5 ekstra deltagere der kommer med som partnere på partnervilkår. Det kunne være et barn, en partner eller en ven som ikke ønsker at deltage i selve yogakurset. 

PS: Kom til informationsmøde for begge yogaretreats i Goa, se hvornår og hvor her.

Læs nedenfor mere om hver retreats.

 

Yoga retreat på Goa - FOR ALLE i januar

14 dage fra 20. januar til 3. februar 2019

På yogaretreatet "for alle" får du det bedste af Goa, kultur, oplevelse og ferie. Og du får det bedste Ayurveda og Iyengaryoga. Du kan både få hold-undervisning, og ene tid i yoga. Hertil får du en workshop omkring Stress - leve livet i balance.

Yogaretreatet er for alle - også hvis du ikke har lavet yoga tidligere.

Yogaretreat i Goa, Indien, Mandrem Beach, se wiseonlife.dk

Yoga morgenstart og detox

På denne tur, vil du mærke hvilken anderledes fornemmelse for dig selv og din krop du kan have. Dagen begynder med at være sammen med dit åndedræt og din krop. Vi praktiserer yoga hver morgen på tom mave og det er øvelser der detoxer din krop og giver dig energi til dagen. Alene disse øvelser kan blive en dejlig vane for dig, når du vender hjem.

Sidst på dagen laver vi yogaøvelser der restituerer dig og giver dig en rolig aften og nat.

Yogaundervisningen er individuelt tilrettelagt så den tager hensyn både til eventuel stivhed og skavanker  og for ønsker om egen videre yoga praksis. Hver deltager bliver tilbudt enetid med Ilse i forholdt videre yoga praksis.  

Alle uanset niveau vil få udbytte af undervisningen og stilarten Iyengaryoga er udfordrende for alle.

 

 

På yogakurset "for alle" får du

 

 • Yogatræning 2 gange om dagen. Morgen 1,5  time fra kl. 8-9:30  og aften 1 time fra kl. 17-18 genenm 11 dage.
 • Workshop, stress - afspænding - yoga. 3 timer i gruppe.
 • Foredrag om Ayurveda af Dr. Rohit, Og personlig konsultation.
 • Ene tid i yoga, programlægning osv.
 • Masser af gode råd og vejledning om Goa, yoga og Ayurveda, evt. fælles ture.
 • Adgang alle dage på vores egen yoga platform.
 • Løbende info på mail samt info møde om rejsen her i Danmark.

 

 

Fri- og turdage til spændende kulturoplevelser i Goa

Udover de 11 kursusdage har vi 3 fridage som du kan bruge på egen hånd eller du kan tage med gruppen på kunst og kulturoplevelser.

Yogaretreat Goa, Indien, Iyengaryoga kursus, se wiseonlife.dkDag 3: Ta' med på en skøn gåtur langs stranden til Arambol, den største nærmere by, det er et must!

Dag 4: Dagen er helt fri "En go dag til egen tur - eller hvad man nu har lyst til" Tag en tur til Panjim - som er Hovedstaden i Goa. Vi kan besøge latinerkvarteret, se den gamle portugisiske bydel og spise på lokal restaurant. 

Dag 7: Vi tager kl. 16.30 til Saturday Night Marked, hvor du kan spise lokalt. 

Dag 8: Er en fridag, men vi håber at du har lyst at deltage i denne kunsttur, der tilbyder det bedste Goa kunst vi har set. Den anerkendte indiske kunstner Subodh Kerkar besøger vi på Museum for kunst og Goa. Subodh vil holde et foredrag for os om Goa's historie - ud fra sin kunst.

Subodh Kerkar har deltaget på Sculpture by the Sea i Aarhus.  

I nærheden besøger vi Paperboat, der er et kunsthåndværker kollektiv.

Turen varer omkring 4 timer med en mindre transport omkostning, samt 300 Rb til indgangen. 

 

Praktiske oplysninger for yogaretreat "for alle"

Datoer: Næste yogaretreat i Goa for alle er 20. januar - 3. februar 2019
Antal dage: Retreatet dækker 11 kursusdage, 3 tur/fridage + rejsedage

Samlet ca. udgift som yoga kursist:

Flyrejse kan købes og betales hos Grace Tours: 7.000 kr.
Kursusafgift, betales til Goforgoa: 5.750 kr.
Ophold og forplejning på Dunes, ca: 3.900 kr.

I alt ca: 16.650 kr.

PS: Booker du gennem Grace Tours kan du  flyve sammen med min mand og praktiske medhjælper Claus, som også er med på udflugterne.

Øvrige omkostninger: Vaccinationer, afbestillingsforsikring, ture rundt i Goa og forplejning på fri- og turdagene.

Pris for medrejsende er: kr. 1.750,00 frem for 5.750,00 kr. plus ophold og forplejning på lige vilkår med yogakursisterne. 
 

Se detaljerede og evt. opdaterede informationer på goforgoa.dk om yogaholdet for alle:

Rejse- og aktivitetsplan
Betaling
Tilmelding

Yogaretreat Goa, Indien, Iyengaryoga, se wiseonlife.dk

PS: Om hytterne

Ved to personer i en hytte vil der være en prisreduktion på 1.000,00 kr. 
Dunes har deres hytter placeret 2 forskellige steder. 

Dunes 1 er lige ved restaurant og strand, mere livligt. 
Dunes 2 er 10 min. gang fra strand, mere stille og koster ca 25 kr. mindre i døgnet. 

Hvert sted har sin charme og fordele. Du kan frit vælge, der gælder først til mølle princip.

Du kan se på Dunes Resort hjemmeside hvad der tilbydes af faciliteter. Der regnes i prisen med en hytte til hver person da de ikke er for store og det kan være rart med privatliv. Der er dog dobbeltseng i hytterne.

Yogaretreat Goa, Indien, Iyengaryoga ferie, se wiseonlife.dk
 

Yogaretreat Goa, Indien, Iyengaryoga, se wiseonlife.dk

 

 

Intensivt Yogaretreat i Goa - For ØVEDE

11 dages intensiv træning fra 10. til 22. februar 2019

Som noget nyt har vi udviklet dette intensive yogaretreat for dig, der er øvet. Kurset giver dig 11 dages intensiv træning, både i gruppe og individuelt. Vi anbefaler at tage nogle ekstra dage efter kurset er slut.

Yogaretreat Goa, Indien, begyndere som øvede, Iyengaryoga, se wiseonlife.dkI denne workshop lægger vi stor vægt på egentræning - på det som du har brug for i din praksis. 

 • Du vil få 1/2 times egentid med Ilse.
 • Du vil få en konsultation med Dr. Rohit, vores ayurvediske læge.
 • Der vil hertil være en workshop om Yogafilosofi. 
 • Alex Popa, der er den Iyengaryogalærer jeg selv bruger når jeg er i Goa, vil komme som gæstelærer og afholde workshop. Han er tysker, der taler engelsk, og er en af de dygtigste Iyengaryogalærere i Goa.

På dette intensive Iyengaryogaretreat fokuserer vi på yoga, ayurveda og egenpraksis
 

Du bliver undervist i

 • Iyengaryoga level 2-3
 • Asana
 • Pranayama
 • Workshop om yogafilosofi
 • Workshop med gæstelærer
 • Fordybende seminar om Ayurveda med Dr. Rohit, samt individuel konsultation med Dr. Rohit
 • Du kan tilkøbe ayurvediske massager hos Dr. Rohit.

​Tag med på dette intensive og fordybende yogaretreat i skønne Goa og boost din egen praksis. Glæd dig!

 

Praktiske oplysninger for yogaretreatet for øvede

Fly, kursus og ophold betales særskilt. 

Flyrejse, kan købes og betales hos Grace Tours: ca. 7.000 kr.
Kursusafgift, betales til Goforgoa: 5.750 kr.
Ophold og forplejning, betales direkte på Dunes: ca 2.900 kr.
I alt ca: 15.650 kr.

Se detaljerede og evt. opdaterede informationer på goforgoa.dk om øvede holdet:

Rejse og aktivitetsplan
Pris og betaling
Tilmelding

Yogaretreat i Goa - med kunst og kulturoplevelser

DET BEDSTE AF YOGA, DET BEDSTE AF GOA