Fredfyldt retreat med Charlotte Jönsson i Sydfrankrig

Yogaretreat i Frankrig med vegansk mad
Charlotte Jönsson underviser i yoga/ K.A.T. på små hold i København og Hornbæk samt på sine retreats. Charlotte er Yogalærer og terapeut med flere terapeutiske uddannelser. Tidligere har hun arbejdet som billedkunstner og bruger nu det eksistentialistiske livssyn i sit terapeutiske arbejde. Hun er medejer af Psykoterapeutisk Praksis i Fiolstræde og af Shambala/Yoga i Hornbæk.

Retreat to Transform - Fredfyldt yogaretreat i smukke Sydfrankrig i hjertet af Pyrenæerne med yogalærer og terapeut Charlotte Jönsson

Dato: den. 5. - 9. juni 2019. NB: Tilmeldingsliste lukket. Der kommer muligvis et helt tilsvarende retreat senere på året 2019. Så kontakt os endelig hvis du er interesseret i at blive holdt opdateret på nye datoer.  
Pris for retreatet: 6.995 kr.

Kom med Gaia Awareness /Charlotte Jönsson på retreat i hjertet af Pyrenæerne i det sydligste Frankrig. Vi skal bo på vidunderlige Yobaba Lounge som ligger i den lille landsby Chalabre.

Yobaba Lounge er et smukt gammelt hus som er nænsomt restaureret med æstetisk sans for autenticitet og skønhed.

Maden er helt unik – tilberedt af stedets ejer. Smuk, vitaliserende vegansk mad tilberedt med hjertet. Nærende mad uden gluten, sukker og mælkeprodukter, sådan at du kan styrkes på alle planer.

Retreat med Yoga i Sydfrankrig, se wiseonlife.dk

Forestil dig at din sjæl kunne tale
Forestil dig at være stille nok til at kunne høre den.....

Overlad for en stund alle dine praktiske behov til andre.
Giv slip på den daglig rutine. Sluk mobilen for en stund.
Læn dig tilbage og blive stille. Helt stille.
I stilheden kan kroppen spænde af, strækkes ud, rystes fri og give slip.
Og lad stilheden være det fundament, hvorfra du finder din iboende livskraft, energi og retning, som du kan tage med dig hjem, som et nyt afsæt ind i din hverdag…

Yogaretreat i Sydfrankrig

 

Hvem er retreatet for?

Retreatet er for dig som søger ro. Ro til en pause fra din hverdag.

Eller ro til at fordybe dig i et kærligt fokus på dig selv, for at opdage - eller genopdage - hvordan du regulerer dig i dit liv og din hverdag. Sådan at du kan anvende dine ressourcer optimalt og lade dit indre lys lede dig, fremfor at lade dig styre af verden omkring dig.

Jeg har i mange år beskæftiget mig med at støtte mennesker i at udvikle sig, gennem kroppen som yogalærer, gennem psykoterapeutiske og somatiske udviklingsforløb, og som underviser af kommende terapeuter.

På retreatet anvender jeg både mine erfaringer fra yogaens verden og fra min terapeutiske baggrund.

Du vil som deltager blive inspireret til at finde nye veje til hvordan du kan støtte dig selv til at leve dit liv i overensstemmelse med dine indre behov og livsværdier.

Retreatet løber over fem dage – et for de fleste overkommeligt antal dage at være væk hjemmefra - som samtidig giver fornemmelsen af virkeligt at have været ” langt væk ”.

Retreat Sydfrankrig Yoga

Retreatets indhold

Jeg vil guide dig igennem to daglige yogapas samt en aftenmeditation i den smukke Yoga Shala med udkig til solopgang over byens tage.

Dagene har en fast rytmisk struktur, sådan at du kan føle dig holdt, og få ro til at finde ind i en dybere kontakt til din egen væren. Du vil blive ført ved hjælp af åndedrættet samt bølger af bevægelse ind i en kropslig opmærksomhed af dit eget indre rum og sande natur. Med yoga og kropslig awareness træning vil jeg give dig redskaber og dele filosofier om krop og sind, som kan hjælpe dig til at smelte hårdhed og spænding sådan at du kan træde frem i klarhed som den du er. Øvelserne vil rent fysisk rense kroppen for affaldsstoffer og balancere dit nervesystem. Så din indre livskraft kan blomstre.

Er du en erfaren yogaudøver kan du med fordel benytte denne praksis til at komme et spadestik dybere. Er du mindre erfaren, kan du begynde her.

YOGA/ K.A.T.

Kernen i Yoga/ K.A.T. “Kropslig Awareness Træning” er det hele menneske.

Fokus er på fundamentet  - på hvordan du står i verden. I arbejdet med at skærpe vores awareness i livet er opmærksomheden på kroppen en nødvendighed.

Gennem øget fokus på din krop får du mulighed for at lære dine ressourcer bedre at kende. Selvregulering og integration er nogle af nøgleordene.

Retreatleder Charlotte Jönsson, yogalærer

Charlotte Jönsson, retreatleder, yogalærer, psykoterapeut og chok-traumeterapeut. Medejer af Shambala Yoga i Hornbæk. Mor til tre.

Om Retreatleder Charlotte JönssonRetreatleder Charlotte Jönsson

Charlotte har undervist i yoga siden 2009 og selv dyrket yoga siden 2002.
Uddannet Yogalærer fra Yogaskolen i Helsingør
Yoga-efteruddannelser : Svaroopayoga med Henriette Rosenberg, Yoga Intensive Teacher Training med Erin Fleming, workshop med Godfrey Devereux, Vinyasaflow med Simon Krohn, samt Anusara workshop med Marie Lumholtz.

Eksamineret Psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut
DARE Tilknytningsterapeut ( v/ Diane Poole Heller)
SE-Practitioner ® (fra Somatic Experiencing Instituttet i Stockholm)
Biologisk Traumaterapeut (Skolen for Psykosomatik v.Ulla Rung Weeke)              
Developmental Somatic Movement Psychotherapy Training (New York v. Ruella Frank (1.år))
Tidligere har Charlotte arbejdet som billedkunstner og bruger nu det eksistentialistiske livssyn, som før optog hende i kunsten, i sit terapeutiske arbejde.
Medejer af Psykoterapeutisk Praksis i Fiolstræde.
Medejer af Shambala/Yoga i Hornbæk.

Retreat på skønne Yobaba Lounge i La Chalabre, Sydfranske pyrenæer

Udtalelser fra tidligere deltagere

”Jeg følte mig favnet af husets atmosfære, den æstetisk smukke og velsmagende mad og ikke mindst Charlottes rolige og fordybende undervisning, tak” kvinde, 70 år

”Huset emmede af ånd og sjæl, Jeg følte mig tryg i huset i løbet af kort tid. Indretningen var charmerende og tidløs….Maden var smuk og virkede til at være tilberedt med kærlighed….
Jeg oplevede, at det blev muligt at spise langsommere, fordi både udseendet og smagen kaldte på en mere mindful tilgang….Jeg oplevede undervisningen i særklasse…Yogaen, som i øvrigt fik min krop til at føle sig hørt, var behagelig og med et perfekt tempo….Din stemme har en terapeutisk effekt.” Pauline 52 år.

”…Mht min krop og hoved,så er jeg kommet af med nogle gamle spændinger, og er groet indvendig, både med at kunne tage hånd om mig selv, og at have tillid til andre og turde ‘gå’ til andre….Jeg var virkelighed glad for din yoga, Charlotte,som var i et blidt tempo… ” Heidi, 41 år

”Stället var fantastiskt – så mycket kärlek i alla detaljer….Det var en mycket behaglig och stilla yoga form som jag uppskattade - att på riktigt känna efter. Vår ledare  Charlotte tog väl hand om oss och sörjde för att vi hade det bra vilket var vilsamt och få stanna med sig själv.” Ann Charlotte 62 år.

Retreat med vegansk mad uden gluten, mælkeprodukter og sukker

Retreatstedet Yobaba Lounge er kendt for sin udsøgte veganske mad uden gluten, sukker og mælkeprodukter.

 Retreat med vegansk mad i Sydfrankrig

Retreat med vegansk mad uden gluten, mælkeprodukter og sukker

 

Praktisk info

Pris for retreat : 6.995 kr.
Mulighed for tillæg for enkeltværelse (700 kr), eller suite som enkelt -eller dobbeltværelse ( 1700 ekstra som enkeltværelse/ 900 pr.prs. ekstra som dobbeltværelse). NB: der er kun 2 suiter.
Depositum kr. 2000 indbetales ved tilmelding for at sikre dig en plads. Depositum refunderes ikke i tilfælde af at deltageren aflyser.

Yogamåtter og tæpper forefindes. Medbring behageligt tøj egnet til bevægelse.
NB. max 12 pladser.

Inkluderet i prisen:

* Yoga undervisning morgen og eftermiddag samt aftenmeditation.
* Morgen og aftensmad bestående af fantastisk smuk og nærende vegansk mad
* Ophold i delt dobbeltværelse/ trippelværelse
* Fri anvendelse af haven og stedets øvrige faciliteter.

Ikke inkluderet:

Flybillet eller anden transport bestilles og betales separat af deltageren.
Fly til Carcassonne (RyanAir) eller Toulouse (EasyJet, BA, Air France).
Transport fra lufthavn til Yobaba Lounge. Der er mulighed for at bestille lokal chauffør til at hente i lufthavnen evt sammen med andre deltagere – hvilket er det billigste.

Afbestillingsregler: Tilmelding er bindende og betalingen kan ikke refunderes. Hvis du bliver syg eller fortryder tilmeldingen, er du dog velkommen til at give din plads til en anden. Husk at købe rejseforsikring og afbestillingsforsikring, hvis du ønsker erstatning såfremt du skulle blive forhindret i at rejse pga sygdom el. andet.

Tilvalg: Individuelle sessioner inden retreatet: Ønsker du at fordybe dig i dit personlige udviklingsarbejde inden eller efter retreatet, tilbyder jeg dig 3 individuelle terapisessioner á halvanden time. Pris : 2500 kr. (normalpris kr.1.1100 pr. session).

Forlæng opholdet: Ønsker du at forlænge dit ophold på Yobaba Lounge med en dag eller to, er det muligt. Pris for delt dobbeltværelse inkl. continental breakfast fra 60 euro pr. overnatning.

Kontakt og tilmelding sker direkte til retreatleder Charlotte Jönsson
web: https://www.gaia-awareness.com/retreat-to-transform/
Mail: charlotte@yogaspirit.nu

 

Yogaretreat i Sydfrankrig