All Inclusive på Mauritius når det er bedst

Mauritius når det er bedst, All Inclusive, se wiseonlife.dk
Blixen Tours specialiserer sig i at arrangere rejser til Afrika, Det Indiske Ocean og Mellemøsten. Blixen Tours er både en lidenskab og en forretning.

Afslapning, forkælelse og store oplevelser for jer og børnene

Drømmer du om en ferie, der har det hele – både til ham og hende og til børnene? En ferie, der byder på afslapning, forkælelse, store oplevelser, sjov for børnene, god mad og masser af sol, sand og vand? Så lad ferien gå til Mauritius og det på én gang hyggelige og luksuriøse hotel Heritage Awali.Heritage Awali, Mauritius, med Blixen Tours, se wiseonlife.dk

Heritage Awali ligger på Mauritius’ uspolerede og frodige sydvestkyst, midt mellem bjergene og de kridhvide sandstrande og azurblå hav. Her bor du i elegante og komfortable værelser, der alle har egen balkon eller terrasse. Hos Blixen Tours ved vi, at store rejseoplevelser ofte handler om små detaljer og derfor har vi sammensat en speciel VIP All Inclusive pakke, der indeholder fri golf på flotte og udfordrende baner, adskillige gratis massagebehandlinger til hende i den eksklusive spa, gratis vandski og meget meget mere.

Mauritius, Heritage Awali, all Inclusive, se wiseonlife.dkDerover har du fri adgang til C Beach Club – en unik, ny og moderne klub, som ligger i eksklusive og smukke omgivelser og hvor atmosfæren er trendy, afslappet og hyggelig. Her kan du sidde med fødderne begravet i sandet, med en iskold drink i hånden, og nyde udsigten til det azurblå hav eller forkæle smagsløgene med udsøgte retter fra restauranterne.

Heritage Awali, all inclusive på Mauritius, med Blixen Tours, se wiseonlife.dk

 

Dyk ned i en verden af skildpadder, rokker og tusindvis af farvestrålende fisk

Er du til vandsport, så slå dig løs i poolen eller prøv kræfter med windsurfing, kitesurfing og vandski. 

Eller dyk ned under overfladen til en fantastisk verden med skildpadder, rokker og tusindvis af farvestrålende fisk. Og mens du slapper af, så får børnene masser af sjov og action i Teens Club med et dagsprogram fyldt med underholdning.

Mauritius, vandsport på Heritage Awali med Blixen Tours, se wisonlife.dk