Kenya - i Karen Blixens fodspor

Safari og badeferie i Kenya - I Karen Blixens fodspor. En luksustur hvor længere transport foregår med fly. Se wiseonlife.dk
I Africa Tours elsker vi det magiske og smukke afrikanske kontinent og ved, hvilke fantastiske oplevelser, der ligger og venter. Vi glæder os til at gøre Karen Blixens Afrika til Dit Afrika.

12 dages privat safari i Kenya med engelsktalende ekspertrejseleder

Safari og badeferie i Kenya - i Karen Blixens fodspor, se wiseonlife.dkNairobi - Karen Blixens Museum - Masai Mara Safari – Mombasa Badeferie

Vil du opleve magien ved Kenya skal du prøve denne rejse, der vil give dig minder for livet. Afrika forførte Karen Blixen. Vi vil også lade Afrika forføre dig og har i denne rejse givet dig det bedste. Det er en helt fantastisk natur- og kulturrejse hvor der virkelig er blevet kræset for detaljerne.

Indkvarteringen er af høj standard gennem hele turen, og al transport mellem områderne foregår med fly. Det betyder at man flyver direkte ud til savannen, og direkte fra savannen og videre til Mombasa for badeferie. Yderligere er der på indkvarteringen på Karen Blixen Camp i Masai Mara inkluderet alle drikkevarer.
 

Karen Blixens Farm og Ngong Hills

Rejsen begynder med et besøg på Karen Blixens Farm, der i dag er Karen Blixens MuseumDen smukke have og udsigten til Ngong Hills står stadig lige imponerende og smuk. Man fornemmer hendes liv på bedste vis, når man færdes rundt på museet, hvor du også vil se flere af rekvisitterne fra filmen ”Out Of Africa”. Tæt herpå besøger vi det yderst charmerende Karen Blixen Coffee Garden & Cottages der ligger i området, Karens, opkaldt efter hende. Ruten er lagt så du oplever flere af de samme stier som Baronessen lod sig fortrylle af. 

Karen Blixen Camp - nyd de vilde dyr få meter fra verandaen

Fra Nairobi sparer vi mange timer på støvede og bumpede veje idet vi flyver ud på safarien i Masai Mara, et af verdens mest dyrerige og intense safariområder.

Her lander vi på en lille airstrip på savannen og kører i åbne biler til Karen Blixen Camp hvor du skal bo i fire dage. 

Karen Blixen Camp er en pragtfuld luksuscamp i første række til Mara-floden, der er rig på fascinerende dyr der kommer og drikker. Her kan man bare sidde på verandaen og nyde det vilde og betagende syn af dyrene så tæt på.

Safari i Kenya. I Karen Blixens fodspor. Bo på Karen Blixen Camp. Se wiseonlife.dk

Campen består af 22 yderst rummelige og luksusprægede kanvastelte. Det er en af de mest charmerende og stemningsfulde camps, og man har på Karen Blixen Camp virkelig formået at kombinere høj komfort og wellness - med alt det den moderne rejsende forventer - med en atmosfære fra en svunden tid.

Safari i Kenya - I Karen Blixens fodspor. Høj komfort på Karen Blixen Camp. Se wiseonlife.dk

 

Masai Mara - en vild oplevelse i åbne safari biler!

Safari og badeferie i Kenya - Bo på Karen Blixen Camp. Se wiseonlife.dk
Safarien i Masai Mara foregår i åbne safaribiler. Men du kan også tilkøbe ballonsafari på stedet. Masai Mara er et af de mest dyrerige områder i Afrika og du vil opleve at se alle de store dyr i rigt antal. Så husk ekstra hukommelseskort til kameraet.
Safari i Kenya - I Karen Blixens fodspor. Åbne Jeeps og helikopter. Se wiseonlife.dk

Mombasa - badeferie ved det indiske ocean

Efter skønne dage på safari letter vi og flyver direkte til Det Indiske Ocean for en pragtfuld og afslappende badeferie – bedre kan en safari næppe afsluttes.

Vi bor på det skønne firestjernede Southern Palms Beach Resort. Her kan du både nyde pools eller springe i Det Indiske Ocean der indbyder med sine godt 28 grader varme vand. Er du til snorkling er der rigtig fine muligheder for at opleve farvestrålende fisk og smukke koraller.

Safari og badeferie i Kenya. 12 dage. Se wiseonlife.dk
Fra hotellet er der fine muligheder for at deltage i flere forskellige udflugter f.eks. til Mombasa by, en sejltur på havet eller måske prøve dybhavsfiskeri. Det Indiske Ocean venter på dig!

Safari og badeferie i Kenya. Se wiseonlife.dk

Hvad koster rejsen?

Denne private særklasse safarirejse koster fra Kr. 21.495. En smule dyrere end vores andre safaris, men her får du virkelig meget for pengene!

Børn er velkomne når de har en vis alder hvor de forstår hvad de oplever. Prisen for børn er 4000 kr. under normalprisen.
For børn er det interessant at være med. Blandt andet er der Masaier i Blixen Campen som livligt fortæller om det at være Masai, og der er aktiviteter såsom at lave ild med to pinde og meget mere.