Rundrejse til Bali, Gili Trawangan og Lombok

Bali og øerne. Rundrejse på egen hånd i 25 dage med C&C Travel fra 16.890 kr.
Efter denne skønne rejse vender du hjem med store oplevelser, mere energi og større overskud i bagagen. Kærlige og rejseglade hilsner.

Templer, dans og smuk natur

På denne 25 dages naturrejse og kulturrejse får du det bedste af det hele. Det er en rejse, der byder på afslapning, udfordringer, smuk natur, kulturelle oplevelser – og god tid til at nå det hele. Daglig afrejse hele året – tag af sted når du vil. Af Indonesiens mange tusind øer er vores rejser til Bali, Gili Trawangan og rejser til Lombok nogle af vores største favoritter. Her kan du møde en befolkning, der har en ubekymret holdning til livet, og som besidder en enorm rummelighed – samtidig med, at de formår at holde fast i deres hinduistiske tro og livsstil. Du vil opleve et utrolig rigt kulturliv med kunstfærdige templer, yndefuld dans og musik og smukt kunsthåndværk.

Bali rejse i 25 dage. Natur, kulturrejse og strandferie. Se wiseonlife.dk

Der produceres med stolthed og traditioner, og farverige ceremonier og optog med smukke og detaljerede udklædninger i alle regnbuens farver. Naturen på disse øer er et kapitel helt for sig: Smukke strande med kokospalmer, der svajer stille i vinden, grønne og frodige risterraser, jungle med elefanter og makakaber, bølgende marker og imponerende vulkaner, hvor hvide skyer lægger sig som et blødt tæppe på toppen. Smukkere landskaber skal du lede længe efter.
 

Begynd i stemningsfyldte Sanur

Bali rejse i 25 dage på egen hånd. Strand i Sanur. Se wiseonlife.dk

På denne luksus rejse får du det bedste af det hele. På hele rejsen bor du på dejlige hoteller med god beliggenhed og atmosfære. Du starter i badebyen Sanur på Bali, der er kendt for sine fantastiske strande og gode stemning. Byen er et godt udgangspunkt for forskellige udflugter, så start tidligt om morgenen og tag rundt på den smukke ø. Nyd de fantastiske udsigter over rismarkerne i det nordvestlige Bali eller tag til øens østside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande.

 

Bali - "Gudernes ø"

Kan du prøve at surfe eller tage ud at riverrafte. Næste stop på turen er kunstnerbyen Ubud, hvor du kan gå på opdagelse blandt byens mange gallerier, kunstmuseer og smukke templer. Bali er også kendt som ”Gudernes ø” på grund af de mange templer og hinduismens store synlighed. Overalt mærker du balinesernes stærke tro – pas på at du ikke træder på en af de utallige flettede minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som lægges som offergaver overalt på fortove, gader, i huse og forretninger. Sidste stop på Bali er Candidasa, hvor de gamle traditioner med fx vævning og fiskeri bliver håndhævet.
 

Øen Gili - kun cykler og hestevogne

Der præges af vulkanske bjerge med regnskov, klippeområder og smukke strande. Du skal bo i Sengiggi, der er kendt for et livligt natteliv, men som også byder på gode muligheder for forskellige udflugter. Vil du ud at opleve naturen på nærmeste hold, kan du tilkøbe en flere dages fantastisk trekkingtur op til vulkanen. På turen sover du i telt og går igennem junglen. Udsigten over den blågrønne sø i vulkankrateret, som du når sidst på turen, vil være alle anstrengelserne værd. Fra Sengiggi skal du videre til den lillebitte ø Gili Trawangan – den er ikke større, end at du kan gå hele vejen rundt på et par timers tid. Her finder du stilhed og ro, her er ingen biler, men kun cykler og hestevogne.

Bali og Gili øerne, rundrejse 25 dage på egen hånd. Se wiseonlife.dk

Nyd et par dage med at ligge at dase i solen på stranden, inden du tager tilbage til Lombok og bor i Kuta. Her kan du leje en bil og køre rundt på den eventyrlige ø. Gør holdt ved smukke bjergsøer og den lille by Anyar, hvor bilen kan parkeres, og du kan gå en tur ind junglen og se aber.

I Kuta kan du også sætte dig med fødderne i vandkanten og nyde stilheden, kun afbrudt af bølgernes brusen. Her emmer af fred og ro, og du kan komme helt ned i gear. Efter denne skønne kulturrejse og naturrejse med masser af tid til afslapning kan du vende hjem med store oplevelser, mere energi og større overskud i bagagen.

Daglige afrejser hele året - tag afsted når du vil

Vi har mange forskellige rejser til Bali og Lombok og der er daglig afrejse hele året, så tag af sted når du vil.
Få nærmere info om denne skønne ved at klikke på tekslinket her: 25 dages klassiske rundrejse til Bali, Gili Trawangan og Lombok

Kærlige og rejseglade hilsner C&C Travel - Rejser med et menneskeligt ansigt