Sushi kursus for alle – også hjemme hos & i virksomheder

Sushikursus med Zoë Escher, se wiseonlife.dk
Zoë Escher har lavet sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium. Irma har udråbt Zoë Escher til Danmarks sushi-ekspert nr. 1. Hun er kendt fra Mad & Bolig, ALT for damerne, Berlingske, Femina, Hotel & Restaurant, KvindeGuiden og Copenhagen Food. Zoë Escher er forfatter til kogebogen ”Matcha, omakase og sushi”, stifter af netværket Sakana – Club Gourmet og Top Copenhagen Turist Attractions.

Klar til en sofistikeret og uforglemmelig sushioplevelse

Sushikursus med sushikok Zoë Escher på wiseonlife.dkFå den passionerede Sushikok Zoë Escher hjem til et privat selskab eller til jeres virksomhed, hvor I vil få jeres eget sushikursus og en gourmetaften I vil huske!

- Eller lær at lave lækker sushi på begynderkurserne som Zoë jævnligt afholder i København.

 

Sushikursus de luxe hos jer

Er et særligt kursus der bliver tilpasset jeres unikke ønsker, således at I får den bedst mulige gourmetoplevelse. Det er et kursus hvor jeg kommer ud til jer, og afholder et privat sushikursus for et lille selskab. Kurset er populært hos de virksomheder, der ønsker at styrke sammenholdet og samarbejdet i en afdeling. I fællesskab tilbereder og laver medarbejderne forskellige slags delikate sushistykker. Der også at enkelte afdelinger som vælger, at afholde en intern konkurrence som en del af arrangementet.

Kurset bliver også booket af virksomheder, der ønsker at styrke relationen til deres kunde med en unik oplevelse. Kurset bliver ofte booket ved særlige lejligheder såsom polterabend eller en fødselsdag. 

Deltagerne får mulighed for i godt selskab at lave velsmagende sushi, der efterfølgende nydes sammen med et glas champagne eller vin. 

Sushikursus for private og virksomheder, gourmet event, med sushikok, se wiseonlife.dk

Hvem henvender Sushi de luxe kurset sig til?

Til de virksomheder, der ønsker at styrke samarbejdet i en afdeling.

Til de virksomheder, der ønsker at udvikle medarbejdernes kreativitet.

Til de virksomheder, der ønsker at styrke relationen til deres kunder.

Til de virksomheder, der ønsker at give deres kunder en unik oplevelse. 

Til dig, der gerne vil fejre en særlig begivenhed ved, at give dine gæster en unik oplevelse. 

Til dig, der gerne vil give din ven/veninde en særlig aften til en polterabend.

Til dig, der har en klub der nyder at blive udfordret rent gastronomisk.

 

Hvad lærer du på Sushi de luxe kurset?

Sushikursus for private og virksomheder, gourmet event med sushikok, se wiseonlife.dk

Du får en unik viden om de japanske ingredienser der bruges til sushi.

Du får kendskab til de råvarer der brugt til sushi.

Du lærer om kogning af sushiris, og hemmelighederne bag de perfekte ris. 

Du for en indsigt i, hvad du skal kigge efter, når du bruger forskellige slags fisk og skaldyr til sushi. 

Du får en viden om, hvordan forskellige råvarer og fisk klargøres til sushi.

Du lærer at lave lækker sushi såsom hosomaki (lille rulle), insite-out, futomaki (stor rolle) og nigiri.

På kursets bruges råvarer, som du kan købe hos din egen fiskehandler og dagligvarebutik, således at du har mulighed for, at lave og servere samme slags sushi til familie og venner. 

 

Sushikursus for private og virksomheder, gourmet event, med sushikok, se wiseonlife.dkHvordan og hvornår foregår Sushi de luxe kurset?

Kurset varer i 2 timer og afholdes på et nærmere aftalt sted såsom i en virksomhed eller privat. Jeg dukker op på den angivne adresse med forskellige japanske ingredienser og velsmagende råvarer.

Tidspunktet aftales nærmere med værten, således at det passer jer bedst muligt. 

Nysgerrig? Så er du velkommen til sende en mail til info@sakana.dk.

 

 

Sushikursus for begyndere

Er et kursus til dig, der gerne vil lære at lave lækker japansk sushi. Du bliver så erfaren, at når du kommer hjem, vil du kunne lave velsmagende sushi med dine favorit råvarer. 

 

Sushikursus i København for begyndere, se wiseonlife.dkHvem henvender Sushikurset for begyndere sig til?

Sushikursus for begyndere er for dig, der er glad for sushi.

Til dig, der skal lave sushi for første gang. 

Til dig, der gerne vil lære de japanske teknikker bag de forskellige slags sushi. 

Til dig, der gerne vil sammensætte en hel middag bestående af sushi. 

Til dig, der ønsker at invitere venner eller familie på et velsmagende sushimåltid.

 

Hvad lærer du på Sushikurset for begyndere?

Du lærer om de mest foretrukne japanske ingredienser der bruges til sushi.

Du får indsigt i metoden der bruges til at koge sushi ris.

Du bliver opmærksom på, hvad du skal stille af krav, når du køber fisk hos din lokale fiskehandler.

Du får en viden om de teknikker, der bruges til at gøre råvarer klar til sushi. 

Du lærer i dit eget tempo at lave futomaki (stor rulle), hosomaki (lille rulle) og inside-out, i alt 32 sushistykker.

Der vil også være tid til at lave din egen signatur sushirulle med forskellige råvarer, som jeg har medbragt. På kursets bruges der råvarer, som alle har mulighed for at købe hos deres lokale fiskehandler og supermarked. 

 

Sushikursus i København for begyndere, se wiseonlife.dkDet du skal medbringe

Du skal medbringe et par køkkenredskaber. En sushimåtte, skærebræt, skarp kniv, forklæde og en stor opbevaringsbeholder, så du har mulighed for at tage dine velsmagende sushistykker, som du selv har lavet med hjem. 

 

Pris for Sushikurset for begyndere

Et 2-timers sushikursus for begyndere, hvor du lærer om ris, råvarer, fisk, japanske teknikker og ikke mindst at lave hosomaki, uramaki og futomaki, i alt ca. 32 sushistykker. Ved kursets afslutning får du udleveret opskrifter på det sushi, der er blevet lavet på kurset.

Pris per deltager KUN 595 kr. pr. person.

 

Hvor og hvornår afholdes Sushikurset for begyndere?

Kurset afholdes adskillige gange om måneden om søndagen i København. Se datoerne her for "Sushikurset for begyndere" datoer

Såfremt du har spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til info@sakana.dk

Læs om flere af mine kurser, fx "Sushikurser for børn" på zoeescher.com