Safari i Sydafrika for hele familien

Safari i Sydafrika, se wiseonlife.dk
Nyati Safari er Danmarks førende udbyder af luksus safarirejser med egne eksklusive lodges i Afrika. Den første lodge i Sydafrika blev etableret i 1998 og siden har mere end 30.000 danskere rejst med Nyati Safari.

Privat luksus Safari i Sydafrika for 6-12 personer

Bo midt i den storslåede sydafrikanske natur i jeres egen 500 kvm camp med stor privat pool, lounge og terrasse direkte ud til Olifants River og Kruger National Park. Rejser I mindst 6 personer sammen, får I hele den skønne og yderst eksklusive Cheetah Camp for jer selv, der kan rumme op til 12 personer. Når I ikke er på safari, er der på campen masser af mulighed for at slappe af og tid til at gå på jagt, spille golf m.m. med professionelle ledsagere.
Nyati Safari, Private Cheetah Camp, Pool

Cheetah Campen er ejet af det danske Nyati Safari; en dansk familie der med passion og kærlighed til Afrika har bygget nogle skønne eksklusive camps i Sydafrika og Mozambique, hvor du vil opleve det ypperste af god stemning og skønne omgivelser.
 

En kulinarisk safari

I denne eksklusive safari får I jeres egen private kok. Og alle måltider - også på turene - er selvfølgelig inkluderet.

På en tidlig morgenvandring får I serveret morgenmaden ude i bushen under akacietræerne og om aftenen kan I under en solnedgangssafari nyde en sundowner, mens dyrene går til ro og mørket sænker sig over det storslåede landskab. Hjemme i Cheetah Campen viI I i aftenernes milde skær fra stearinlys og på ægte Karen Blixen vis få serveret kulinariske menuer ved smukt dækkede borde - eller få dækket op i jeres egen ”boma” - den traditionelle afrikanske grillplads.
 

Egen åben safari jeep med privat guide

Turen indeholder et dagligt turprogram som kan tilrettelægges efter jeres behov, da I har egen safari bil med privat chauffør/guide, der vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker. Bilerne er speciallavede safari jeeps, der er åbne, så I helt tæt på oplever duftene og lydene i naturen. Alle over 12 år kan desuden nyde intense bush walks med Nyatis professionelle rangere, der fortæller om naturen og dyrene.


Kruger National Park

Kruger National Park er blandt de største attraktioner i Sydafrika. Måske får I alle de store dyr, “The Big 5”, at se på samme dag. Med sine 2,2 mio ha mageløse landskab er reservatet beriget med den største variation af vilde dyr i verden. Så hav fotoudstyret parat.
 

Panoramasafari i Drakensbjergene

Fuld af magi og bjergtagende udsigter kører vi 60 km ad en berømt rute langs Blyde River Canyon, der også kaldes Sydafrikas Grand Canyon.På denne storslåede heldagstur oplever I tre af Sydafrikas største vidundere.

Udover det inkluderede program findes der mange flere fantastiske ture, som kan vælges til.

Hvordan programmet skal se ud for jeres gruppe er I selv med til at bestemme. I denne rejse er I sikret maksimal fleksibilitet, så både yngste og ældste generation kan være med. 

Også Cheetah Campen er velegnet til alle aldre og de private forhold sikrer jer en rejse helt i jeres egen rytme.
Sydafrika med Nyati Safari i egen Cheetah Camp

 

Hvad koster denne rejse for 6 personer?

Pris 106.970 kr. v/ 6 pers. for 10 dage. (Afrejse på alle fredage til Kruger National Park tur/retur.) 

Prisen inkluderer: 

7 overnatninger i femstjernede Nyati Cheetah Camp med garanteret eksklusivitet.
Alle måltider (uden drikkevarer)
Fly fra København/Billund til helt til den lokale lufthavn v/Kruger National Park t/r
Transfer fra lufthavn til Nyati Safari Lodge t/r

Læs her mere om denne safari rejse til Nyati Cheetah Camp
 

Kombiner rejsen

Denne rejse kan kombineres med fx Cape Town, Nyatis egen Luksus Beach Camp i Mozambique, Mauritius ø-paradiset og mange andre muligheder.