Safari i Sydafrika & strandparadis på Mauritius

Sydafrika Safari & Mauritius på første klasse med Nyati Safari
Nyati Safari er Danmarks førende udbyder af luksus safarirejser med egne eksklusive lodges i Afrika. Den første lodge i Sydafrika blev etableret i 1998 og siden har mere end 30.000 danskere rejst med Nyati Safari.

Eventyrlig safari og badeferie på første klasse i 17 dage

Med kombinationen af safari i Sydafrika blandt de vilde dyr på Nyati Safari Lodge og efterfølgende badeferie i ferieparadiset Mauritius, giver du dig selv den fuldendte gave i form af naturoplevelser og luksus i særklasse.
 

Nyati Safari Lodge

Sydafrika, Nyati Safari Lodge, pool aften

På Nyati Safari Lodge får du dit livs safarioplevelse. Lodgen ligger midt i Great Kruger National Park med panorama udsigt over Olifants River og den sydafrikanske bush. Rammerne omkring Nyati Safari Lodge er eksklusive og indbydende uanset, om du slapper af ude eller inde. Lodgen omfatter hovedbygningen med restaurant, bar, shop, pool- og lounge område, 10 eksklusive bungalows, 6 private villa suiter og den separate Cheetah Camp. Alle lodgens bygninger ligger lige ud til Olifant Floden med udsigt over den vilde, rå og uspolerede natur og bygningerne er forbundet med et hyggeligt system af stier og gangbroer. 

Kendetegnende for Nyati Safari Lodge er en elegant kombination af skandinavisk standard for kvalitet med den afrikanske rustikke stil, hvor ædle træsorter, stråtækte tage og solide mure, er karakteristisk. 

Det er luksuriøst og autentisk på samme tid, hvilket skaber helt unikke rammer for en eventyrlig safari oplevelse midt i den Afrikanske bush.
 

Kulinariske madoplevelser

De kulinariske madoplevelser på Nyati Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv, og de er inkluderede i prisen.

På ægte Blixen maner serveres menuer i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde eller i den traditionelle afrikanske grillplads, ”bomaen”.

Nyati sSafari Lodge, Sydafrika
På Nyati Safari Lodge bor du bogstaveligt talt blandt de vilde dyr.

I det store inkluderede safariprogram vil du i åbne jeeps opleve naturens og dyrenes lyde og dufte helt tæt på.  På morgen “bush walks” når solen står smukt op og kaster sine stråler udover bushen, oplever du dyrene når de er mest aktive. Det er en storslået naturoplevelse, som der er mulighed for alle dage, hvor det øvrige turprogram tillader.
Sydafrika Safari med Nyati SafariPå billedet trakterer Nyati kokken med bush breakfast i det fri efter dagens bushwalk.

Der er endvidere inkluderet to ”big five” safari ture i specialbyggede åbne jeeps og programmet byder også på oplevelser såsom en heldags panoramatur i Drakensbjergene. Hertil vil du opleve en halvdags kulturel tur til en afrikansk landsby, hvor du blandt andet ser byens skole for de helt små børn, du kommer hjem til en lokal familie, og du besøger byens heksedoktor.

Imellem de mange aktiviteter kan du lade dig forkæle og slappe af i din egen eksklusive River Bungalow med udsigt ud over Olifants River, hvor elefanter kommer og drikker, og ved Lodgens store pool-, lounge- og barområde.

Storvildtsjagt, luftballon eller besøg den tamme flodhest

Er du aktiv, nysgerrig eller vil du udfordres fysisk, kan du tilvælge aktiviteter som fx storvildtsjagt, microlight flyvning, helikoptertur, luftballon, quad bike safari.

Du kan endda opleve Jessica den tamme flodhest, eller komme på en vidunderlig tur på Olifants River, hvor du med en lille flodpram sejler i roligt tempo gennem Kruger Nationalpark.

Du kan besøge Center for truede dyrearter, der er en imponerende redningsstation for truede, forældreløse og skadede vilddyr. Centeret huser blandt andet geparder, vilde hunde, afrikanske vildkatte, sabel antiloper, gribbe og mange andre sjældne dyrearter. Du får indsigt i arbejdet med at beskytte de truede dyrearter og mulighed for at komme helt tæt på centerets beboere.

   

Mauritius - ultimativt strandparadis

Det idylliske strandparadis Mauritius venter på dig efter safarieventyret.

På ferieøen i Det Indiske Ocean lidt syd for Ækvator finder du turkisblåt hav, kridhvide strande, og hoteller, der byder på velvære og skønhed ned i mindste detalje. Farverige fisk, smukke koralformationer og krystalklart vand byder dig velkommen i en forunderlig og fantastisk verden under oceanets overflade.

Det multietniske samfund, skabt af øens historie, giver kulturlivet og gastronomien ekstra farver og dimensioner. Menukortene tilbyder eksotiske og raffinerede oplevelser med strejf af både det afrikanske, indiske, europæiske, kinesiske og kreolske køkken.

Bedste beliggenhed på Mauritius

LUX Grand Gaube - bedste beliggenhed på MauritiusPå Mauritius får du 6 overnatninger luksus hotellet LUX Grand Gaube inklusiv halvpension.
 LUX Grand Gaube ligger på en af øens mest idylliske beliggenheder ved det charmerende fiskerleje Grand Gaube på Nordkysten af Mauritius. Resortet ligger exceptionelt smukt ud til sin egen lille lagune med privat strand og tre bugter, godt beskyttet mod vind og vejr.

Her finder du ægte ø-stemning i en glad, uformel atmosfære. Kun 15 minutters kørsel herfra ligger det livlige Grand Baie område, der byder på masser af shopping, underholdning og natteliv. På Mauritius kan du trygt færdes overalt på øen både om dagen og om aftenen.
 

Sejl i kajak, glasbundsbåde eller snorkel - fri adgang til hotellets udstyr

Bryllupspar på Lux Grand Gaube, MauritiusUdover hotellets store flotte pool og spaområde er der et væld af aktiviteter både til lands og til vands. Under vandet åbner sig en forunderlig verden blandt farverige tropefisk og fantastiske koralrev.

Havet omkring Mauritius er særdeles populært blandt dykkere, fordi her er mere end 1000 forskellige fiskearter, de smukkeste koralhaver og dybe undervandskløfter, der giver sug i maven.

Dybden betyder også, at stedet er ideelt til dybhavs-fiskeri. Du kan fx fange både dorado, bonito, tun, barracuda og marlin.

Alt kan ske på Mauritius, selv gåture på havets bund

Med det unikke Aqua+ Scuba udstyr kan næsten alle komme ud at gå under vandet, både voksne, børn over 7 år og selv de, der ikke kan svømme. Det unikke Aqua+ udstyr svarer til en plastik kugle, som man har om hovedet, og med den på kan man trække vejret frit og nyde panoramaudsigten, mens man er i direkte kontakt med den unikke flora og fauna under havet. Turene foregår i grupper med 6 personer i fredelige vande i begrænset dybde og man vil have mulighed for at fodre fisk undervejs, hvilket er en speciel oplevelse.

Mauritius med Nyati Safari - børnevenligt paradisDu har fri adgang til hotellets vandcykler, kajakker, surfbrætter, vandski, snorkeludstyr og glasbundsbåde, så du på alle måder kan gå på eventyr i det fantastiske ocean.

Kun de guidede udflugter og bådture, og hvis du vil dykke og dybhavsfiske, koster ekstra.

Resortet er i sig selv et børnevenligt ferieparadis med masser af aktiviteter for børn.
 

Te og flotte kolonihuse

Vil du opleve tekulturen på Mauritius får du både indblik i teproduktion og du får set Mauritius' smukkeste natur på den sydlige del af øen. I to flotte kolonihuse oplever du de svundne tiders pragt, du får demonstreret teproduktion i museet Bois Cheri Tea Factory, og du kan smage forskellige tevarianter – naturligvis akkompagneret af scones og serveret på terrassen i en smuk, klassisk have.
 

Værelse og egen terasse med havudsigt

Som Nyati gæst bor du i luksuriøse værelser med direkte udsigt til havet fra din egen private møblerede terrasse. LUX resortet er en oplevelse i sig selv, det er opført efter den kinesiske Feng Shui-filosofi, som bygger på de fem elementer: Træ, ild, metal, vand og jord, der giver en særlig harmonisk stil, stemning og enkelhed.

Rejsen inkluderer:

    •    Fly fra København/Billund* til lufthavn v/Kruger National Park t/r (Afrejse alle fredage året rundt)
    •    Fly fra Johannesburg til Mauritius t/r
    •    Alle lufthavns transfers t/r
    •    7 overnatninger på Nyati Safari Lodge**** i egen River Bungalow (dobbeltværelse) inkl. helpension
    •    Adgang til safari lodgens driving range & golf tutor
    •    Overnatning på lufthavnshotellet Southern Sun**** i Johannesburg inkl. morgenbuffet
    •    6 overnatninger på Hotel LUX Grand Gaube**** inkl. halvpension
 

Prisen for denne luksuriøse og fantastiske kombinationsrejse er:
28.850 kr. for 17 dage

Læs mere om kombinationsrejsen på Nyati-Safari
 

Bryllup på Mauritius med Nyati-Safari - bliv lovformeligt gift
 

Eventyrligt bryllup

Sydafrika Safari på Nyati Safari Lodge - på første klasse med Nyati Safari Både Nyati Lodge og Mauritius egner sig både for det voksne publikum, børnefamilier og forelskede par. Det er populært at blive lovformeligt gift på Mauritius ligesom Nyati Safari Lodge tilbyder skræddersyede bryllupsceremonier efter jeres ønsker.

Læs mere om de attraktive bryllups- og bryllupsrejsepakker og se billeder her

Der er mange rabatmuligheder hvis I rejser med børn eller som bryllupsrejsende, så det skal I endeligt gøre opmærksom på ved booking.