Oplev det bedste af Sydafrika med Nyati Safari

Safari i Sydafrika, Cape Town, Vinlandet og Garden Route - Nyati Safari
Nyati Safari er Danmarks førende udbyder af luksus safarirejser med egne eksklusive lodges i Afrika. Den første lodge i Sydafrika blev etableret i 1998 og siden har mere end 30.000 danskere rejst med Nyati Safari.

På denne rejse oplever du både eksklusiv safari i verdensklasse på Nyati Safari Lodge og en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town. Det er også muligt at forlænge rejsen til det sydafrikanske vinland, der er ligeså smukt, som vinene er gode, og ikke mindst med en tur langs verdens måske smukkeste kyststrækning The Garden Route.
 

Nyati Safari Lodge

Velkommen til det perfekte udgangspunkt for autentisk safari, udsøgt forkælelse, uforglemmelig ferie. Nyati Safari Lodge byder på luksus safari lige ud til Kruger Nationalpark - det største vildtreservat i hele det sydlige Afrika.

Safari i Sydafrika, Nyati Safari Lodge på wiseonlife.dk

Rammerne omkring Nyati Safari Lodge er eksklusive og indbydende uanset, om du slapper af ude eller inde.

Lodgen omfatter hovedbygningen med restaurant, bar, shop, pool- og lounge område, 10 eksklusive bungalows, 6 private villa suiter og den separate Cheetah Camp, som er velegnet til private grupper på op til 12 personer.

Safari i Sydafrika, Nyati Safari Lodge og River Bungalow, se wiseonlife.dk

Alle lodgens bygninger ligger lige ud til Olifants Floden med udsigt ud over den vilde, rå og uspolerede natur, og bygningerne er forbundet med et hyggeligt system af stier og gangbroer.

Lodgens store eksklusive river bungalows er bygget ind i skrænten ned mod floden, så byggeriet er i harmoni med naturen og samtidig optimerer udsigten fra hver eneste bungalow.

Store glas panorama-skydedøre fører ud til den private, møblerede terrasse, hvorfra der er frit udsyn over floden og den vidtstrakte afrikanske bush. Forestil dig at ligge her i din hængekøje med en kop kaffe eller en drink mens du iagttager elefanter, giraffer, antiloper og andre vilde dyr, der kommer ned til floden for at drikke. Det er Afrika på første række.

Kendetegnende for Nyati Safari Lodge er en elegant kombination af skandinavisk standard for kvalitet med den afrikanske rustikke stil, hvor solide mure, ædle træsorter og stråtækte tage er karakteristisk.

Safari i Sydafrika, Nyati Safari Lodge, spisesal, se wiseonlife.dk

Det er luksuriøst og autentisk på samme tid, hvilket skaber helt unikke rammer for en eventyrlig safari oplevelse midt i den Afrikanske bush.

På Nyati Safari Lodge er inkluderet alle måltider og dagligt safariprogram i åbne safari biler med danske guider. Maden på Nyati Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv.

På ægte Blixen maner serveres kulinariske menuer i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde eller i den traditionelle afrikanske grillplads, ”bomaen”.
 

Stort safari program på Nyati Safari Lodge

Inkluderet i prisen er et stort og varieret safari program der udgår fra Nyati Safari Lodge. Imellem aktiviteterne kan du hygge dig og slappe af i Lodgens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx jagt og golf.

Inkluderet turprogram:

  • Heldags safaritur i åbne safari biler i Kruger National Park
  • Heldags panoramatur i Drakensbjergene
  • Halvdagstur til nærliggende "Big 5" vildtreservat
  • Halvdags kulturel tur til den afrikanske landsby Lulekani Township
  • Bush walks med professionelle rangere i den storslåede natur
  • Sunset Game Drives i åbne safari biler, inkl. drinks & snacks fra udsigtspunkt

På safarivandringer fortæller rangeren om den lokale flora og fauna, og om morgenen, hvor dyrene er dejligt aktive, kan du være heldig at se bl.a. næsehorn, strudse, giraffer, flere antilope arter og afrikanske vildsvin.

Safari i Sydafrika, Nyati Safari Lodge, se wiseonlife.dkDu kan på halvdagsturen til "Big 5" vildtreservatet være heldig at opleve alle de fem, store og klassiske vilde dyr – elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn.

På vej hjem er der stop et smukt sted, hvor du kan nyde en forfriskning i solnedgangens skær, og hjemme på lodgen slutter en dejlig dag med afrikansk braai i den åbne grillplads, bomaen.

Kruger National Park hører til de allerstørste attraktioner i Sydafrika og har den største variation af vilde dyr i verden. Nyati Safari Lodge er stolt af at være en af de få, der har licens til at køre rundt i egne åbne, specialbyggede safarijeeps. Glæd dig, for det gør oplevelsen endnu større at være ét med naturen og dyrene, så du også får lyd- og duftindtrykkene med. Der er afgang tidligt om morgenen, og du spiser morgenmad i det fri, mens solen glider op fra horisonten og blænder op for det mageløse landskab.

På heldagsturen bliver der anrettet en lækker frokost på ægte Karen Blixen maner med hvid dug og et velassorteret bord i en af parkens indhegnede rest camps. Når du kommer hjem til lodgen mæt af oplevelser efter en fascinerende safaridag, er der hyggelig middag omkring bomaens knitrende bål.

 

Cape Town

Efter morgenmaden bliver du kørt til den lokale lufthavn og herfra går turen videre med indenrigsfly til Cape Town. Du hentes i lufthavnen af vores lokale repræsentant som sørger for alt det praktiske omkring ture og udflugter i Kapprovinsen.

Cape Town og Safari med Nyati Safari, se wiseonlife.dkMed nogle dage i Cape Town, oplever du en af verdens absolut smukkeste storbyer. Her på sydspidsen af kontinentet er du omkranset af Atlanterhavet og Det Indiske Ocean, mens Taffelbjergets silhuet danner bagtæppe.

Her bor du på den eftertragtede V&A Waterfront på Hotel Victoria & Alfred**** midt i byen i gåafstand til hyggelige restauranter, cafeer, gallerier, butikker og åbne musiksteder.

På en byrundtur kan du opleve den gamle bydel med de mange velbevarede historiske bygninger og nogle af de charmerende og meget forskellige forstæder til Cape Town.

Cape Town og Safari med Nyati Safari, se wiseonlife.dkDu kommer forbi de maleriske og interessante Malajhuse, der oser af Orientens mystik og krydrede dufte og du kommer op på Taffelbjerget, som er over 1.000 meter højt, hvor du får følelsen af at stå på toppen af verden med en helt fantastisk 180 graders panoramaudsigt.

Du kan udvide rundturen til at fortsætte ud langs Atlanterhavskysten via Sea Points flotte strandpromenader og rigmandskvarteret Camp´s Bay. Her er der stop ved Kirstenbosch Botaniske Have, hvor der er mere end 10.000 forskellige plantearter. Herefter går turen til Constantia Valley, Cape Towns eget vindistrikt, som er ren landlig idyl med sine charmerende Kap-Holland huse, små vingårde og enge med græssende heste. Turen slutter med et besøg på Groot Constantia Herregårdsmuseum.
 

Kaphalvøen og Kap Det Gode Håb

Kaphalvøen er lidt af et ”must” når man er på disse kanter. Kap Det Gode Håb – det næstsydligste punkt på det afrikanske kontinent – er legendarisk og imponerende. På denne heldagstur ser du hele Kaphalvøens kystlinje. Glæd dig til snoede, stejle bjergveje, der forbinder vige og sandstrande med charmerende fiskerlejer og landsbyer.

Sydafrika safari og Cape Town, pingvinkoloni. Se wiseonlife.dkUndervejs stopper du i flådebyen Simon's Town, hvor der er rigtig mange af de smukke, victorianske huse – og i Boulder, hvor du kan komme helt tæt på en pingvinkoloni.

Fra Hout Bay kan du, i en glasbundsbåd, sejle med ud til sælerne, der soler sig på Seal Island.

På spidsen af Kaphalvøen ligger et naturreservat, med en smuk men helt speciel og barsk, natur med den karakteristiske Fynbos-bevoksning.

Den gamle tandhjulsbane tager dig op i fyrtårnet, hvor du kan glæde dig til det perfekte vue over Kap Det Gode Håb. Sydafrika safari og Cape Town, Kap Det Gode Håb. Se wiseonlife.dk

På vej hjem til Cape Town kører du ad panoramaruten langs Chapman's Peak, der højt hævet over havet snor sig gennem de smukke strandforstæder Llandudno, Clifton og Camp's Bay.

Fra den pulserende V&A Waterfront i Cape Town kan du endvidere tage på forskellige sejlture og bl.a. opleve hvaler og delfiner. Og du kan tage turen ud til Robben Island, hvor Mandela sad fængslet i 17 år. I dag er fængslet et museum.

Dybhavsfiskeri

Hvis du har sports- og eventyrlystent blod i årerne, kan du tage på dybhavsfiskeri og prøve kræfter med at fange fx sværdfisk, sejlfisk og marlin. Dybhavsfiskeri foregår ude på åbent hav i specialbyggede både.

 

Vinlandet
 

Vinrejse Sydafrika med safari, Cape Town og Vinlandet. Se wiseonlife.dkSydafrika er et stort vinland, der er kendt over hele verden for sine vine og Vinlandet er ligeså smukt, som vinene er gode. Udvider du dit Nyati safari eventyr med et ophold i Kapprovinsen, vil du bo i Sydafrikas næstældste europæiske bosætning i Vinlandet, Stellenbosch, som er en hyggelig og charmerende by med historiske bygninger i typisk Kap-Holland arkitektur.

I universitets- og vinbyen Stellenbosch bor du centralt på River Manor Country House Hotel & Spa, der ligger i et af byens bevaringsværdige huse med kun få minutters gang til det livlige centrum. Du kan også vælge at bo midt i Vinlandet lidt uden for Stellenbosch på den smukke vingård Lanzerac Hotel & Spa.

I Stellenbosch by kan du slentre ad de hyggelige gader, besøge nogle af de lokale museer, nyde cafelivet, se på kunst i de små gallerier, shoppe, slappe af i hotellets have eller gå en runde på en af de nærliggende golfbaner.

Stellenbosch Vinrute - prøvesmag den ædle drik på vingårdene

Vores lokale repræsentant, som møder dig tager sig af alt det praktiske omkring ture og udflugter i Kapprovinsen.

Vinrejse Sydafrika med safari, Cape Town og Vinlandet. Se wiseonlife.dkEn af de helt store oplevelser er turen rundt i Kapprovinsens største vindistrikter. Turen går forbi en række af de smukke vingårde, opført i den typiske Kap-Holland stil med hvide stukudsmykkede gavle og store palæruder.

Der gøres holdt ved 2-3 gårde for at prøvesmage den ædle drik, høre om druerne og produktionen.

Frokosten kan indtages udendørs under store trækroner på en af gårdenes populære restauranter.

Turens rute og program bliver tilpasset de individuelle gæster. Ruten går enten ad Stellenbosch-/eller Franschoek Vinrute alt efter ønske, og fx kan turen inkludere et besøg på Boshendal Herregårdsmuseum eller vinmuseet i Stellenbosch.

 

Garden Route

Her på sydspidsen af Afrika, omkranset af Atlanterhavet og Det Indiske Ocean, kan du opleve Afrikas bud på Middelhavs stemning i storslået natur med strejf fra den gamle kolonitid. Turen går langs en af verdens smukkeste kystlinjer, The Garden Route.

Sydafrika med safari, Cape Town og Garden Route. Se wiseonlife.dk

Fra Cape Town flyver du med indenrigsfly til byen George, hvorfra du bliver kørt til det skønne hotel St. James of Knysna*****. Hotellet ligger i hjertet af Garden Route lige ud til den idylliske Knysna Lagoon. St. James Hotel vil de næste fire dage være udgangspunktet for dine ture langs Garden Route strækningen.                   

Sydafrika med safari, Cape Town og Garden Route. Se wiseonlife.dk

Oplev fx Tsitsikammaskovene som er en imponerende naturoplevelse. På en heldagstur (tilkøb) kører du mod Storms River gennem dybe skove med en fantastisk flora, fauna og scener, der indprenter sig på nethinden som livsvarige feriebilleder.

Herfra går turen videre til Plettenberg Bay, der er en eksklusiv ferieby, som er omkranset af en måneformet sandstrand.

Du kommer på en vandretur ad stier gennem den særprægede natur med 700 år gamle Yellowwood-træer. Langs de klare, rislende bække vokser hængebregner, orkideer og liljer, som skaber en romantisk stemning og spreder vidunderlige dufte.

Glæd dig også til den undersøiske nationalpark, hvor delfiner, hajer og hvaler stortrives – og ikke mindst den imponerende hængebro over Storms River.
 

Garden Route - Knysna Lagoon & Featherbed

Sydafrika med safari, Cape Town og Garden Route. Se wiseonlife.dk

Denne heldagstur (tilkøb) udgår fra havnen i Knysna, hvor du sejler ud i lagunen med kurs mod nationalparken Featherbed, og undervejs passerer du The Heads, som er en slags vartegn for Knysna. Det er to orange sandstensbjerge, der markerer indsejlingen til Knysna Lagoon, og samtidig beskytter mod de store bølger fra Det Indiske Ocean.

Featherbed er et naturreservat med kratbevoksning og en dramatisk klippekyst, hvor de forrevne og farverige klipper møder havets hvide skumsprøjt. Du bliver kørt op til toppen med et lille tog, og herfra vandrer du ad naturstier gennem den vilde bevoksning, mens du nyder den mageløse udsigt. Du kan også vælge at køre med toget ned igen, og inden du sejler tilbage til Knysna, bliver du trakteret med en dejlig frokostbuffet, som vil være inkluderet i prisen.
 

Langs Garden Route til Mossel Bay

På denne heldagstur (tilkøb) følger du kysten langs det blå ocean, hvor klipperne, de gyldne sandklitter og den fantastiske flora leverer postkortmotiver på stribe. Mossel Bay – på dansk Muslingebugten – blev opdaget af den portugisiske opdagelsesrejsende Bartholomeu og var i mange år fast stoppested for portugisiske søfolk. I bugten ligger der en lille ø, hvor der bor masser af sæler og delfiner, og afhængig af årstiden kan du også være heldig at se hvaler.
 

Alt hvad hjertet kan begære

Ofte betegnes Sydafrika pga. sine mange facetter som ”en hel verden samlet i ét land”. Denne rejse gennem Sydafrika viser landets mangfoldighed og store kontraster: Blånende bjerge, bølgende vinmarker, imponerende kyststrækninger, kosmopolitiske storstæder, idylliske småbyer og naturligvis de vilde dyr i deres naturlige miljø.

Simpelthen alt hvad hjertet kan begære til en perfekt ferie!
 

Praktisk om kombinationen Safari og Cape Town - samt Vinlandet og/eller Garden Route

Kombinationen af 8 dages safari ophold på Nyati Safari Lodge og 5 dage i Cape Town koster fra 23.495 kr. Læs mere her

Vinlandet
Nyati Safari Lodge, Cape Town & Vinlandet. Se priser og læs mere her
(Nyati Safari og Vinlandet. Se priser og læs mere her)

Garden Route
Nyati Safari Lodge, Cape Town & Garden Route. Se priser og læs mere her

Lad dig inspirere og kontakt Nyati Safari på Nyati-Safari.dk