Eksklusivt Retreat med Henriette Zobel i Thailand

Henriette Zobel - Eksklusivt Retreat med Henriette Zobel i Thailand, se wiseonlife.dk
Henriette Zobel har mediteret siden 1979 og var en af pionererne, der bragte meditation og yoga til Danmark. Da hun i 1989 mødte sin indiske guru, Gurumayi tog det for alvor fart, hun startede Siddha Yoga Meditations Center i København og var i 10 år centerleder og nordisk koordinator for Siddha Yoga i Danmark og Skandinavien.

Tag med på et livsfornyende og fordybende luksus retreat i Thailand med Henriette Zobel. Vælg mellem den 22. – 30. november 2017 eller den 2. - 10. februar 2018.

Vi skal bo på The Tamarind Resort. Et 5-stjernet luksuriøst privat paradis i Thailand, beliggende nær Pattaya halvanden times kørsel fra Bangkok. The Tamarind Resort ligger på Thailands østkyst ved foden af bakkerne over den stille fiskerlandsby, Bangsaray.

Resortet er balinesisk inspireret med en idyllisk kombination af inden- og udendørs områder med mange hyggelige kroge. Hvert værelse er unikt designet. Stilfuldt og luksuriøst. Det hjertevarme personale er intet mindre end fabelagtigt og giver os den bedste service vi kan drømme om.
 

Luksus Retreat med Henriette Zobel i Thailand. Se wiseonlife.dk
 

Lidt om programmet

Morgen

Vi begynder ved solopgang til morning tea i stilhed, derpå mediterer vi sammen mens solen står op. Der vil så være mulighed for at drikke vand og spise lidt frugt, inden vi skal lave 45 minutters yoga med den fantastiske yoga instruktør Aké. Derefter er det tid til dejlig morgenmad. Så en kort pause som overgang til meditations & mindfulness session.

Middag

Dagene er præget af fritid hvor du får rig mulighed for stilhed,  fordybelse, og hygge med gruppen. Du kan vælge at ligge ved swimmingpoolen, læse inspirerende bøger eller få afslappende massage mens du nyder udsigten over den stille sø. Der er også mulighed for aktivitet; et veludstyret træningsrum eller fx et spil tennis.

Aften

Ved solnedgang mødes vi til meditation inden vi spiser skøn middag sammen. Efter middagen er programmet frit inden vi går tidligt i seng.

Tamarind resortets dygtige kokke tilbereder fortryllende thailandsk mad. Masser af friske grøntsager, fisk, kylling og masser af frugt. Bemærkes bør det at rødt kød og alkohol ikke bliver serveret.

Eksklusivt Retreat med Henriette Zobel i Thailand hver november og januar
 

Stille stunder

I 2 dage midt på ugen går vi i ”SILENCE”. Har du ikke prøvet det før kan det være noget af en udfordring – men du vil opleve at det er vidunderligt! Så mails, gadgets, mobiltelefoner, sociale medier er dømt ude. Plus ingen samtaler i 2 dage.

Formålet er at komme dybere ind dig selv. Derved vil du opleve en forøget sanselighed der får den ydre verden til fremstå så meget smukkere, stærkere og intens. Du vil opleve NUETS KRAFT.

Eksklusivt meditationsretreat med Henriette Zobel i Thailand hver november og januar

Dagen efter vores Silence dage laver vi en dejlig barbecue strandtur som består af grøntsager og friskfanget fisk.

Læs mere og få praktisk info om dette skønne og livsfornyende Thailand Retreat med Henriette Zobel