Betingelser

Betingelser for arrangører af rejser, retreat, kursusophold m.fl. i ind – og udland

Rejsegarantifonden:

Wise On Life har ingen betingelser for arrangører vedrørende gældende regler i Rejsegarantifonden som angår rejser, retreats og ophold. Vi fralægger os ethvert lovmæssigt ansvar da det ene og alene påhviler arrangører at overholde Rejsegarantifonden’s gældende regler. Er du i tvivl om de gældende regler kan du få mere information ved at kontakte Rejsegarantifonden her: https://www.rejsegarantifonden.dk/forside/

Hvis du som arrangør skal undgå retslige tvistigheder med Rejsegarantifonden, skal du få dine deltagere til selv at booke deres flybillet og få deltagerne til selv at afregne med det sted I skal bo. Så kommer du ikke i konflikt med Rejsegarantifonden.

Der er selvfølgelig også den mulighed at du får et etableret rejsebureau til at hjælpe med at booke fly og hotel etc. så er dine deltagere automatisk sikret gennem Rejsegarantifonden.

Formelle krav for arrangører mht. tekst og billeder.

Tekster

De tekster som du sender os til brug for din online markedsføring skal være unikke, dvs. de må ikke være kopierede fra din hjemmeside eller fra andre sider på nettet - heller ikke oversatte tekster fra udenlandske hjemmesider. Dette er ikke (kun) et krav fra vores side, men derimod det vigtigste krav fra Google som gælder alle typer tekster på nettet. Google nedrangerer slet og ret sider i søgeresultater som er ”kopier” af allerede eksisterende sider på nettet. Kort sagt: så betyder det at man aldrig må kopiere indhold og lægge det ud på andre sider på nettet (såkaldt duplicate content) – sådanne sider bliver dumpet dybt i søgeresultater.

Google anbefaler at man omskriver omkring 95% af indholdet - blot for at understrege ovenstående: Google ønsker, såvel som besøgende, unikt indhold - lagde vi "den samme tekst" på Wise On Life som allerede er publiceret fx på din hjemmeside, så konkurrerede du jo med dig selv i søgeresultater. Så det er bestemt hensigtsmæssigt når vi taler om parallel online markedsføring - som er en dobbelt fordel for dig og dine rejseophold at dine tekster indeholder det samme - men i nye unikke formuleringer.

Se fx dette link hvor Thomas Rosenstand forklarer hvorfor man skal afholde sig fra at kopiere indhold på nettet. Thomas Rosenstand, som er en af de mest vidende om Google og SEO (søgeordsoptimering) http://www.thomas-rosenstand.dk/duplicate-content

Du har selv det fulde ansvar for at din tekst på Wise On Life fremstår korrekt. Skulle der opstå ændringer til dine rejsetekster efter at du har godkendt dem, dvs. efter at dine tekster er offentliggjort på Wise On Life, så skal du skrive til os direkte med oplysning om de fornødne tidssvarende opdateringer.

Har du løbende rettelser efter publicering koster det 200 kr. ex. moms. ellers er det gratis.

Gratis Boost Bonus: send os en mail når tidsfristen for din rejsetilmelding nærmer sig: så giver vi din rejse et ekstra boost til vores tusindvis af kontakter på sociale medier.

Billeder

Der må ikke være copyright fra tredjepart på dine billeder. I tilfælde af copyright skal du have tilladelse - enten skriftligt dokumenteret eller på mail - det kan være fra resortet, fotografen, bureauet, hotellet etc. Skulle der imidlertid opstå juridiske tvistigheder omkring ophavsrettigheder til dit benyttede billedmateriale vil vi fakturere afgifter, herunder bøder etc, plus et salær for vores ekstra arbejde, direkte videre til din virksomhed.

Kundekontakt

Som følge af at Wise On Life alene forestår formidling og markedsføring af rejser og opererer med direkte links til dine rejser på din hjemmeside, har vi ikke nogen direkte kontakt med kunder. Skulle vi modtage kundehenvendelser eller forespørgsler der angår dine rejser, vil vi straks ekspedere disse videre til dig.

Sletning eller inaktivering af rejseophold:

Vi sletter kun dine rejseophold på Wise On Life når eller hvis artiklen ikke længere er aktuel eller - og heller ikke bliver aktuel på et senere tidspunkt. Men skulle du på et tidspunkt ønske at sætte et rejseophold i bero, så inaktiverer vi gerne artiklen for senere genopslag hvis du ønsker det. Genopslag har yderligere den fordel at der allerede er foretaget Googleoptimering.

Nyhedsbrev

Som arrangør på Wise On Life bliver du også tilmeldt Levlykkeligt Nyhedsbrev - det samme som også bliver sendt til de private tilmeldte - med oplysende markedsføring - også af dig og dine rejseophold. Derfor tilråder vi at du bevarer din tilmelding til Levlykkeligt Nyhedsbrev.

PS: skulle du have pladser tilbage der ikke er blevet solgt og som du ønsker at sælge som Last Minute eller Afbudsrejser som falder sammen med næste udsendelse af Levlykkeligt Nyhedsbrev, så kan du få rejser med ganske gratis forudsat at der er en reel rabat på ca. 500 kr i forhold til normalprisen.

Feedback fra deltagere
Skulle Wise On Life mod forventning modtage flere uopfordrede reklamationer fra deltagere, kan vi se os nødsaget til at fjerne den pågældende rejsearrangør og tilhørende rejseophold fra siden uden at det betalte beløb for vores markedsføringsarbejde tilbagebetales. Skulle det komme dertil, vil det bero på et skøn og kun efter at Wise On Life har været i dialog med dig.

Kritik, Klager og Reklamationer
Wise On Life fralægger sig al økonomisk og juridisk ansvar m.m. som angår fejl og mangler i forbindelse med dine rejseophold.

Ovenstående betingelser vil løbende kunne revideres - enhver tilføjelse eller ændring af vilkårene vil blive dig meddelt på mail

De bedste hilsner
Team Wise On Life