Mindfulness-yoga og sundhedsretreat 30/6-5/7 ved strand nær Ebeltoft

Mindfulness meditation, yoga og sund kost – SommerRetreat ved stranden nær Ebeltoft
Helen Eriksen er én af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og peptalkere og har 30 års erfaring i ind- og udland som erhvervspsykologisk rådgiver, kursus- og foredragsholder. Samtidig er hun en visionær forfatter om holistisk ledelse af dig selv og i organisationer. Helen flytter grundantagelser, rykker perspektiver, giver nye visioner, motiverer vilje til forandring og giver mange værktøjer til fremtidig brug.

Mindfulness og yoga retreat den 30. juni - 5. juli 2019.  Tid til fordybelse og refleksion ved stranden nær Ebeltoft med Helen Eriksen

UDSOLGT

Er mindfulness meditation, blid yoga, sundere levevis noget du savner at praktisere for at få mere ro og overskud i dit liv?

I denne retreat uge får du koblet helt af, du vil bive guidet i at meditere, du vil få daglige inspirationsforedrag om sammenhængene mellem krop, kost og psyke, nyde sund mad, bevæge dig fra morgenstunden med udstrækning, afspænding, yogaøvelser – alt sammen med et glimt i øjet og med kompetente kræfter ved roret. Du vil også have gode pauser med plads til gå- og cykelture i de skønne naturomgivelser.

MIndfulness og yoga retreat med Helen Eriksen på Sandagergaard, se wiseonlife.dk

Jeg har fornøjelsen af at tilbyde dig dette mindfulness- og yoga sommerretreat lige ned til stranden nær Ebeltoft. Naturen er skøn, her er højt til loftet og stille. 

Her finder du let ro til meditation og fordybelse, til at slappe af og reflektere, og du får serveret sund, udrensende, opbyggende, velsmagende mad, der gør glad og giver energi. I det hele taget vi du få ladet dine batterier totalt op!

Vil du gribe denne mulighed, der ligger og venter på dig?
 

Her er én anbefaling af kurset, se flere nederst i artiklen

“I begyndelsen af juli måned 2014 deltag jeg i 5 dages sommer-retreat med meditation, fordybelse og reflektion ved psykolog Helen Eriksen.

Jeg har prøvet mangt og meget i mit 56-årige liv, men aldrig tidligere har jeg på så kort tid oplevet et så eklatant og radikalt løft såvel fysisk, psykisk, åndeligt og socialt . Sikke en revitalisering og jeg er evigt taknemmelig!

Vi befandt os i de smukkeste, historiske bygningsmæssige rammer med højt til loftet og udenoms arealerne med voldgrav, ænder og ældgamle træer, som duvede i den lette sommerbrise, lod intet tilbage at ønske. Ren lise for sjælen.

Vejrudsigten havde forudsagt regn og atter regn, men det blev kun sparsomt hermed, til gengæld skinnede solen smukt, som om nogen havde bestilt den dertil. Mine medkursister viste sig fra deres mest indtagende sider, og det var en ren fornøjelse at løfte i flok med hygge, inspiration, indføling og en dyb grad af fællesskabsfølelse.Vi dyrkede yoga, udstræknings- og afspændingsøvelser, fik sublim undervisning om kost, krop og psyke og lavede mindfulness meditationer siddende, liggende og gående mange gange dagligt, åh det gjorde mig så godt.Vi blev serviceret af 2 kokke, som med engagement, dybde og humor serverede de mest herlige, ernæringsrigtige og velsmagende vegetariske og økologiske måltider. 

Sluttelig vil jeg pointere, at alt dette var oppebåret af Helens ånd, nærvær, hjertevarme, ekspertise, professionalisme, humor, overskud, overblik, empati og alle de superlativer, som ord trods alt ikke kan beskrive. Det skal opleves. Og jeg giver mine varmeste anbefalinger.Af hjertet tak for 5 uforglemmelige og usigeligt opløftende dage.
Steen Oxbøll, alkoholrådgiver, Kolding

Mindfulness og yoga retreat på Fyn med Helen Eriksen, se wiseonlife.dk

 

Dagenes program ser typisk sådan ud
 

08.00-09.00 Morgenmad

09.00-10.15 Bevægelse og yoga – vi vækker kroppen langsomt op

10.15-10.45 Pause med te og frugt

10.45-11.45 Foredrag om sundhed og livstil, om sammenhængene mellem krop, kost og psyke.

11.45-12.45 Mindfulness meditation

12.45-13.00 Pause

13.00-14.00 Frokost

14.00-17.00 Fri eftermiddag til naturoplevelser, refleksion og fordybelse i parken, gå-, løbe og
                    cykelture mm. (stort naturreservat i nærheden).

17.00-17.45 Walking mindfulness meditation

18.00-19.30 Aftensmad

19.30-21.00 Mindfulness meditation med efterfølgende Q & A

21.00-22.00 Frivillig aftenaktivitet (fællessang, fodbad, mm.)

 

Kursusleder Helen Eriksen
 

Helen Eriksen er psykolog, cand.psych. Helen Eriksen er også forfatter og international foredragsholder med 30 års erfaring som kursusholder, ernæringsvejleder og kropsterapeut.

Mindfulness retreat med Helen EriksenI over 30 år har Helen selv mediteret og dyrket yoga og har i lige så mange år skrevet bøger, afholdt kurser og givet coaching og rådgivning om lederudvikling, personlig udvikling, trivsel, selvmotivation, krop-kost-psyke forhold, stressforebyggelse, og om hvordan vi mest opbyggende forholder os til forandringer.

Helen bruger derudover en del af sin tid på at coache og supervisere ledere i den offentlige og private sektor i ind- og udland om ledelse af sig selv og andre ud fra et helhedsperspektiv.

På billedet ses Helen Eriksen sammen med Jon Kabat-Zinn - der er hovedfiguren bag den vestlige tilpasning af mindfulness meditation til den vestlige kultur - i forbindelse med 7 dages MBSR retreat – del af certificeringsuddannelsen i MBSR, (Mindfulness Baseret Stress Reduktion), som Helen har taget på Århus Universitet i samarbejde med University of Massachussetts og Jon Kabat-Zinn.

Kursus ved stranden nær Ebeltoft

Kurset foregår i nogle skønne sommerhuse lidt udenfor Ebeltoft, skønt beliggende lige ud til havet, i første række – et stenkast fra stranden. Man falder simpelthen i søvn til lyden af havet.

Her vil du få muligheden for at nyde roen, stilheden, skøn natur og fornemmelsen af at der er højt til loftet. Du kommer naturligt helt ned i gear og stresser totalt af. Du bliver vitaliseret og får fyldt batterierne helt op.
 
MIndfulness og yoga retreat med Helen Eriksen nær Ebeltoft, se wiseonlife.dk
 

 

Praktiske informationer

Varighed: fra eftermiddag den 30. juni -5. juli 2019 med ankomst fra kl. 17.00 og afrejse efter frokost.

Sprog: dansk med oversættelse til engelsk - eller engelsk med oversættelse til dansk, afhængig af deltagersammensætning.

Pris: 6.900,- kr. inkl. moms, inklusiv kost (vegetarisk, udelukkende økologiske fødevarer), logi, undervisning, linned, håndklæde.

Yderligere information: kontakt Helen Eriksen: message@going-beyond.dk, tel: 20 77 60 40.

Læs mere om dette skønne mindfulness og yogaretreat med Helen Eriksen på Heleneriksen.com
 

Tilmelding: Klik her

 

Anbefalinger

5 magiske dage med Helen

“Det har været en skøn personlig udviklingsrejse, med en meget fin balance mellem yoga, mindfulness, foredrag og tid til at være i proces. Skønt at mærke effekten på egen krop, når Helen kyndigt og ekstremt givende guider processen.

Jeg har fået endnu større selvindsigt, mere vigtig viden om krop, hjerne og sundhed – og jeg har fortsat de mange gode vaner fra retreatet i min hverdag. En stor tak til Helen, som med sit smittende smil, sin evige vejrtrækning, sin nænsomme tilgang og kompetente vejledning gør en markant forskel i sit arbejde. TAK!”

Nanna Paarup

 

Min uge har været ubeskrivelig dejlig og givende – befandt mig godt sammen med de andre deltagere, plus balancen mellem yoga og mindfulness var meget fint afstemt.

At få lov til at være en del af dine rammer – din helt igennem åbne og livsbekræftende måde at være sammen på og din store viden indenfor krop og sjæl – har været med til at rykke mig derhen i livet, hvor kærligheden og glæden bor.

Har fået en dyrebar æske med mig, som jeg til enhver tid kan ta frem, kigge i og blive mindet om det, som lige netop er vigtigst i mit liv.

Tak for din dejlige latter og smittende smil.

Birgitte

 

“Helen Eriksen’s ‘Going Beyond’  yoga and meditation retreats have provided me with all the tools I need to gain personal and spiritual insight and dramatically improve my diet and wellness habits. Her warm, inclusive and accessible teaching and leadership style has allowed me to really understand the how, why and what of meditative practice, in a way I thought was never possible. It has, quite simply, changed my life”.

Mary Farmer, Director, Glion Online Programs Glion Insitute of Higher Education, Switzerland

 

"Kurset i mindfulness ved Helen var en livsbekræftende og skelsættende oplevelse for mig.

Fra første stund følte man sig så hjertelig velkommen. Intet var overladt til tilfældighederne, alt var nøje planlagt, både undervisning, meditation og de mange fantastisk velsmagende og lækre måltider.

Helen er en meget kompetent og meget dygtig formidler, der med stor indsigt og hjertevarme og humor videregiver et væld af informationer om krop, kost og psyke. Ofte krydret med små anekdoter.

Man lytter intenst og suger til sig. Og man tager notater, ingen guldkorn må gå tabt. Man føres sikkert og kærligt ind i meditationens verden. I sandhed en uge, der var som balsam for krop og sjæl."

Suzette Frydensberg

 

“Jeg var helt og aldeles nybegynder i mindfulness, da jeg deltog på Helens kursus. Den uge, det varede, blev for mig som at gå gennem klædeskabet i en Narnia fortælling:

jeg trådte ind i en helt ny verden, der for mig var udfordrende, helende, med masser af befriende latter og et varmt og givende nærvær.

Ingen kan på en uge blive ”udlært” i mindfulness, kun få en smagsprøve på det, teknikken tilbyder – men hos Helen var det en smagsprøve, der gav mig lyst til mere.

Mange tak for skønne kursusdage.”

Hanne Risgaard, Skærtoft Mølle