Yoga & Mindfulness Retreat i Island 5 dage i oktober årligt

Stress helt af og lær indre ro. Deltag i Yoga-Mindfulnessretreat, YogaMind, i Island, se wiseonlife.dk
Lene Bang-Jensen er cand.pæd., certificeret yogalærer, mindfulness/MBSR-instruktør samt Yoga Nidra facilitator. Lene har mange års erfaring som leder og underviser og med afholdelse af kurser og retreats. Lene har udviklet YogaMind™ der kombinerer det bedste fra Yin yoga, mindfulness, yoga nidra og viden om hjernen. Lenes tilgang er forskningsbaseret, nysgerrig og altid med et smil.

YogaMind™ retreat i Island med Lene Bang-Jensen i oktober inkl. udflugter til imponerende naturseværdigheder

Dato for næste YogaMind Retreat:
Den 30. september – 4. oktober 2023

Pris: Fra 12.097 kr

Med YogaMind™ retreatet får du en kombination af et mindfulness- og yoga retreat af høj kvalitet og ophold på et hyggeligt retreat sted midt i Den Gyldne Cirkel, hvor du finder både vandfald, geysere og nationalparken Thingvellir. I oktober måned er der endda gode chancer for at se Nordlys i Island. 

Stedet

Den Gyldne Cirkel består af Gullfoss, Geysir og Thingvellir, som vi sammen besøger (inkl. i kurset).  Gullfoss er et imponerende vandfald, hvor vandet tordner 32 meter ned i en dyb kløft omgivet af rå natur, og på en solrig dag ofte indrammet af en regnbue. Geysir er et geotermisk aktivt område, hvor der er flere aktive gejsere, som du kan se springe med imponerende vandsøjler. Thingvellir Nationalpark står på UNESCO’s verdensarvsliste, og du bl.a. kan se grænsen mellem de euroasiatiske og amerikanske tektoniske plader, der fjerner sig fra hinanden med ca. 2 cm pr. år.

Mindfulness-Yoga-Kursusretreat Island årligt

 

Din rejse

Du vil få masser af udbytterig yoga- og mindfulnesstræning samt dyb afslapning med yoga nidra, ligesom du vil få tid til dig selv til gåture i fantastisk natur, at slappe af i de hyggelige omgivelser, læse, skrive eller nyde det inspirerende selskab og hygge med ligesindede. Eller du kan bade i det varme geotermiske vand i Laugarvatn Fontana Geothermal Baths, der ligger tre minutters gang fra vores retreat sted. 

Hiv 5 dage ud af kalenderen og fordyb dig i yoga- og mindfulness omgivet af Islands rå og fascinerende natur, og du vil opleve, hvordan omgivelserne bidrager til træningen.

Det er let at være nærværende, bruge alle sanser og nyde livet i de helt særlige omgivelser. Som en deltager sagde: ’der er noget ur-agtigt over Island, det føles fuldkommen oplagt at træne yoga og mindfulness her.’

Mindfulness-Yogakursusretreat i Island årligt

På dette mindfulness- og yogaretreat over fem dage får du mulighed for at stresse helt af, træde ud af hverdagen og fordybe dig.

YogaMind™ er en kombination af det bedste fra yoga & mindfulness og viden om hjernen. 

Ofte er vi mennesker mest optaget af at træne muskler og kondition og så må hovedet passe sig selv. Men det er jo kun en del af historien. Hovede og krop hænger sammen, og muskler er vigtige, men ikke det eneste. 
Med yin yoga træner vi i dybden med bindevæv og led ved at holde et roligt tempo og blive i stillingerne i længere tid. Bindevæv får stadig stigende opmærksomhed fra forskerne, da det viser sig at have afgørende betydning for vores evne til at bevæge os frit og ubesværet. Det rolige tempo gør også, at det er let at tilpasse stillingerne til din krop, evt. udfordringer mv. 
 
Med mindfulness får vi trænet fokus, at være tilstede her og nu og ikke køre på autopilot eller lade os trække afsted af tankemylder og bekymringer. Forskning har vist, at meditation er styrketræning for hjernen. Mange sportsstjerner og ledere mediterer. Når du mediterer bliver du ikke bare bedre til at fokusere, du bliver også bedre i stand til at mærke efter, hvad der er vigtigt. På YogaMind™ retreatet i Island vil du også opleve Yoga Nidra - en søvnbaseret meditationsteknik, der giver dig en dyb afslapning og vil du opleve, at du – udover bedre søvn, mere ro og større overskud – også bliver mere beslutningsdygtig… på den gode måde.
 

Om retreatstedet - charmerende rammer i fantastisk natur

 
Vi bor og træner mindfulness og yoga på Heradsskolinn, der er et meget charmerende sted. Hovedbygningen er en tidligere skole, hvor der er skabt et afslappet og hyggeligt miljø, og med moderniserede værelser i hovedbygningen. Her spiser vi morgenmad med udsigt ud over søen.
 
Frokost og aftensmad spiser vi oftest dér, hvor vi er på udflugt, så det står du selv for. Når vi er på Heradsskolinn har de en hyggelig café (også med vegetarmad), og der er flere spisesteder i nærheden. 
 

Mindfulnessretreat i Island - stress helt af, kom ned i gear og få indre ro

Mindfulness-Yogakursus og nordlys på Island, se wiseonlife.dk

Det magiske nordlys er fascinerende og der er gode chancer for at se det i oktober. 
 

Eksempel på Dagsprogram

 • Morgenyoga
 • Morgenmad i Cafeen
 • Yogamind
 • Udflugt i egen minibus til fx vandfald og gejsere
 • Tid til dig selv og til at nyde omgivelserne

Yoga-Mindfulness-KursusRetreat Island med Spa

Mindfulnesskursus i Island, se wiseonlife.dkDer er tid til at slappe af og nyde tid til dig selv i thermalbadene. 

 

Anbefalinger af Yoga & Mindfulness i Island

“Alle kan bruge denne form for yoga & mindfulness i sin hverdag - og lære at lytte til egne signaler og ‘hele op’/stress af/finde fokus/lytte til livet i denne smukke uspolerede natur (Island). Tak for smukke dage sammen med dejlige mennesker.” Hanne

”Tusinde tak for nogle fantastiske og afslappede dage! Det har særligt været skønt at alting har været så afslappet, der har været plads til at være dem vi er, masser af humor og skønne oplevelser” Maria Westh

"Lenes mindfulnesstræning var meget udbytterig og med konkrete redskaber til at bruge i hverdagen. Efter de tre dage er det svært ikke at blive en mere nærværende og afstresset udgave af sig selv. En god investering – også i ens familieliv." Fotograf Anne Kring

"Et dejligt kursus. Lene er en fantastisk underviser og en erfaren mindfulness instruktør, der formår at simplificere noget der er så svært og på den måde gøre det meget brugbart. Jeg kan varmt anbefale Lene, som mindfulness instruktør!" Psykolog Arendse Stensgaard

"I efteråret 2015 deltog jeg også på aboutnow's mindfulnes kursus på Island. Det gav mig virkelig tid til eftertanke, ro, mental overskud på de dage vi var afsted, det er bestemt ikke sidste gang jeg deltager på Lene's Mindfulness kursus , gerne på Island igen. TAK for en uforglemmelig oplevelse og et super godt kursus og et meget fint program !!" Frisørsalonejer Tricia Jensen

“Fantastisk sted/beliggenhed som understøtter programmet godt. En god blanding af yoga og mindfulness og sociale aktiviteter. Lene er en god til at guide og samtidig give plads. Hun er smilende og imødekommende og det skaber en god stemning og dynamik i gruppen. Behagelig tilgang til at arbejde med mindfulness, så det bliver konkret og håndgribeligt.” Helle 
 
“At det i høj grad handler om at give sig selv en pause - til at erkende, hvad pauser og ro kan gøre i dit liv derhjemme.” Mette
 
“Luksus at kunne give sig selv det frirum. Stedet er fantastisk og autentisk. Det er simpelthen fabelagtigt at være i en atmosfære, der indbyder til strikstrømper og joggingbukser." NN

 

Om retreatleder Lene Bang-Jensen

Mindfulnessi-Yoginstruktør Lene Bang-Jensen, Islandsretreat, se wiseonlife.dkFoto: Anne Kring

Det er ofte i forbindelse med, at der sker en ændring i vores liv, at vi stopper op og kigger på, hvad det egentlig er, vi har gang i. Sådan var det også for mig. 

Jeg er lektor, cand. pæd., underviser og leder og levede et liv med mange bolde i luften. Og det gør jeg sådan set stadig. Men to biluheld med 1 ½ års mellemrum med efterfølgende stress symptomer tvang mig til at stoppe op og gøre status. 

Mindfulness og yoga er nu en integreret del af min hverdag, og jeg har fået et liv som jeg på alle måder er meget mere glad for.

Jeg elsker min hverdag hvor jeg laver yoga- og mindfulnesskurser og retreats af høj kvalitet, og har mulighed for at gøre en forskel.

Jeg er certificeret yogalærer (jeg har specialiseret mig i Yin yoga) og er uddannet både mindfulness-instruktør og MBSR- (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) instruktør, der er den længste og mest grundige uddannelse indenfor mindfulness. Derudover har jeg en Advanced Yoga Nidra uddannelse. Jeg har stor erfaring som underviser og med afholdelse af kurser og retreats. Min undervisning er forskningsbaseret og engageret, men altid med plads til et godt grin.

Hvem kan deltage

Alle kan deltage, begyndere såvel som øvede er velkomne. Der er 6-16 deltagere, så der er tid til den enkelte og god dynamik i gruppen.
 

Dato, sted, pris og tilmelding

Dato for næste retreat
Den 30. september – 4. oktober 2023

Sted

Vores Retreatsted er Heradsskolinn, der ligger centralt placeret i Den Gyldne Cirkel i Island.
Se mere om stedet her: https://heradsskolinn.is

Pris
Fra kr. 12.097,-. Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse med delt bad/toilet.

Læs nærmere om priser med mere og tilmeld dig her dette skønne 5-dages YogaMind-retreat på Island

Du får

 • min. 9 timers lækker YogaMind™ som du vil elske

 • lille hold med tid til den enkelte (6-16 deltagere)

 • 4 nætter i eget eller delt værelse på vores hyggelige retreat sted

 • morgenmad med udsigt over Laugarvatn sø

 • flybillet tur/retur (direkte forbindelse)

 • transfer til/fra lufthavnen

 • udflugter til imponerende natur seværdigheder i vores egen minibus

BONUS: Efter YogaMind™ retreatet får du adgang til lydfiler og video, så du kan fortsætte din træning
 

Praktisk og tilmelding

Rejsen gennemføres i samarbejde med Profil Rejser der er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2356), så du er dækket af pakkerejseloven.

Du kan ringe eller skrive til Lene Bang-Jensen, hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil høre mere. Lene: T 6128 2804 eller hello@aboutnow.dk. Læs også mere om Lene Bang-Jensen her: https://www.aboutnow.dk

Du er velkommen til at rejse til Island nogle dage før eller blive et par dage ekstra, da vi booker flybilletterne individuelt. Island er fantastisk. Vi henter eller sætter dig gerne af på busstationer i Reykjavik på vej til eller fra vores retreatsted.

Læs mere om det praktiske og tilmeld dig her dette skønne 5-dages YogaMind-retreat på Island

 

Yogakursus Mindfulnesskursus Retreat Island

 

 

YogaMindfulnesskursus Island

 

Retreat i Island med Yoga Mindfulness Natur og Thermalbade