Mindful Camino og yoga på Madeira 15.-22. januar 2022

Retreat Madeira med mindfulness, yoga og vandring
Mindfullife tilbyder kurser, retreats og uddannelse centreret om Mindfulness-baseret Stress Reduktion (MBSR), som det er udviklet på Center for Mindfulness, University of Massachusetts, USA. De primære undervisere er Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen, der begge har rig erhvervs- og uddannelsesmæssig baggrund og som i mange år har ledet kurser og retreats i Danmark og i udlandet. Begge har mere end 30 års meditationspraksis bag sig.

MINDFUL CAMINO & NYTÅRSRETRÆTE PÅ MADEIRA

Mindfulness, yoga og vandring i Madeiras frodige natur og bjerge

Den 15. - 22. januar 2022
Med Eve Bengta Lorenzen, mindfullife.dk

Lige siden Mindfullife afholdt sine Mindful Camino på Mallorca, har mange efterspurgt noget tilsvarende. Vi er derfor glade for igen at kunne tilbyde en retræte hvor mindfulness også bliver integreret gennem gående meditation og vandringer i noget af den skønneste natur.

Denne Mindful Camino er samtidigt en Nytårsretræte, hvor vi åbner til en dybere form for viden og til et nyt afsæt. Retræten faciliterer et skift. Du vil erfare hvordan selvomsorg baner vejen for at træde ind i den autencitet, der er forbundet med at bevæge sig fra essensen.

European Best Destinations har lige udnævnt Madeira til et af de sikreste rejsemål under Covid-19. Oplev bjerge, blomster, vandfald, levadas, små landsbyer og bo på eco-lodge med udsigt over havet. Lad omgivelserne, yogaen og meditationerne støtte dig ind i et nyt år og en ny begyndelse.

Der vil kun være plads til 7 deltagere på denne retræte, som du kan læse mere om og tilmelde dig her.

Mindfulness, yoga og vandring på Madeira med Mindfullife Institute
 
Vandring på Madeira med yoga og mindfulnesstræning
 
Vandring på Madeira med yoga og mindfulnesstræning