Samarbejdspartnere

 
 

 

Apollo Rejser

I samarbejde med Apollo Rejser arrangerer Wise On Life aktive rejser med indhold til særligt afprøvede og udvalgte rejsemål. Fokus er på både krop og sind. 

 

Another ViewBlixen Tours, se udvalgte rejser på Wiseonlife.dk

Another View er dansk mode med mening. Et unikt design, hvor æstetik og etik er i fokus. Filosofien er at bringe glæde og respekt ind i din garderobe med tidløst og smukt design i lækre, miljøvenlige materialer. Åbnet i 2014 med showroom i hjertet af Østerbro i København.

C&C Travel, se udvalgte rejser på Wiseonlife.dk

C&C Travel

Vi har lavet skræddersyede rejser i mere end 24 år. Med afrejser hver dag, kan du frit sammensætte din rejse, efter dine egne ønsker. Verden over har vi rigtig gode samarbejdspartnere. Både København og Århus er vores rejseeksperter parat til at hjælpe dig.

Grace Tours, se udvalgte rejser på Wiseonlife.dk

 

Grace Tours

Rejsebureauet Grace Tours har specialiseret sig i Indiensrejser siden 1991. Respektfuld, bæredygtig turisme, økoturisme er vores selvfølgelige udgangspunkt. Smukke og spændende steder i verden skulle gerne blive ved med at være det. Det er jo derfor vi rejser! 
 

Nyati Safari, se udvalgte rejser på Wiseonlife.dk

Nyati Safari

Nyati Safari er et af Danmarks førende safari rejsebureauer med egne eksklusive lodges i Afrika. Den første lodge i Sydafrika blev etableret i 1998 og siden har mere end 25.000 danskere rejst med Nyati Safari. 

 

Ruby Rejser, se udvalgte rejser på Wiseonlife.dk

Ruby Rejser

Ruby Rejser har gæster fra hele Norden. Gennem 40 år har vi lavet specialrejser for aktive og nysgerrige rejsende uden for turismens hovedstrøg. Specielt for Ruby Rejser er vore fællesrejser, hvor vi driver flere hoteller, og hvor gæsterne aktivt er en del af at få stedet til at fungere, både socialt og praktisk.

Ørgreen Briller, se udvalgte solbriller på Wiseonlife.dk

Ørgreen Briller

Ørgreen er Dansk design når det er bedst. Siden 1997 har vi skabt tidløst eksklusivt design til kvalitetsbevidste mennesker over hele verden. Æstetikken er let, cool og legende. Vi holder stadig til i hjertet af København med butik i St. Regnegade.

Risskov Travel Partner, se udvalgte rejser på Wiseonlife.dk

Risskov Travel partners

Vi tilbyder kvalitets rundrejser for grupper eller individuelle, i eller udenfor Europa. Rejser med danske eller internationale rejseledere, kør-selv pakkeløsninger, storbyferier og krydstogter.

Africa Tours, se udvalgte rejser på Wiseonlife.dk

Africa Tours

I Africa Tours elsker vi det magiske og smukke afrikanske kontinent og ved, hvilke fantastiske oplevelser, der ligger og venter. Vi glæder os til at gøre Karen Blixens Afrika til Dit Afrika. Vores rejser er alle tilrettelagt ud fra mange års erfaring tilsat input fra vores rejseledere. Således blander vi nyt med gammelt og erfaring med nytænkning.

Viktors Farmor, se udvalgte rejser på Wiseonlife.dk

Viktors Farmor

Viktors Farmor World Wide Expeditions er et rejsebureau med speciale i kultur- og naturrejser. Her rejser du i små grupper á 10-20 deltagere - med kompetente rejseledere og et fagligt indhold.