Kvalitets yoga-pilatesferie med Heidi Myhre uge 22, 23 og 40 årligt

Familievenlig yogarejse hvert år til Grækenland, se wiseonlife.dk
Wiseonlife's egne rejser er udarbejdet og nøje sammensat af os bag wiseonlife. Vi har udvalgt smukke naturskønne og rolige steder, og du bliver undervist af en yderst dygtig, empatisk underviser. Vores rejser er for alle interesserede.

Forkæl dig selv med yoga-pilatestræning og afslapning i maj, juni og oktober. Tag din familie eller ven med eller kom solo til smukke stille Sivota i Grækenland
 

Kommende rejser i 2024 (alle uger i Sivota er med Heidi Myhre som underviser)
Uge 22: Udsolgt
Uge 23: 1 plads ledig
Uge 40: Udsolgt. 5 på venteliste.

Priser 2024
Pris kr. 5298 kr.  (enevær. tillæg kr. 1755)
Børn under 12 år som 3. prs. i værelset kr. 3.148
Børn over 12 år som 3. prs. i værelset kr. 4.948
Priserne er inkl. hotel, fly, transfer, bagage og stor lækker morgenmadsbuffet i 7 dage.

Halvpension (aftensmad) kan tilkøbes for 1020 kr. per voksen. Børn spiser med for kun 1 kr. (der er også alm. a la carte)
Yoga- og pilatesundervisningen 1750 kr. med Heidi Myhre morgen og sen eftermiddag tilkøbes for hele ugen pr. deltager.

Denne yogarejse er udarbejdet af wiseonlife og i rejseteknisk samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden.

Få udsøgt træning i din ferie og nyd det krystalklare vand

Vi er glade for årligt at kunne tilbyde wiseonlife's kvalitets yoga-pilatesferie til skønne Sivota på det lokale græske fastland med den dygtige yoga-, pilatesunderviser og fysioterapeut Heidi Myhre. Mange yogarejser er individuelle - men ideen med denne yoga-pilatesferie er at det skal være muligt at tage dem med som du har lyst til at dele din ferie med uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.

Rejsen er til dig som bare har lyst til at hygge dig; slappe af, læse en god bog, gå ture ved havet, svømme i poolen og i det krystalklare hav og at træne Pilates og Yoga morgen og sen eftermiddag. Med masser af fritid til det som du, eller I, selv lige har lyst til, er det en perfekt kombination til at få trænet og slappet godt af.

Er du til det kulturelle er der mange muligheder fx for at besøge det UNESCO fredede spektakulære kloster Meteora, der ligger højt oppe eller sejle til smukke Korfu By. Det kan du gøre på egen hånd eller med Apollo. Nogle af de tidligere deltagere har valgt at vælge en smule af træningen fra for at kunne gøre noget af dette.
 

Rammerne for yogaferien

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dk

Vi bor på det lille familiedrevne og børnevenlige hotel Mega Ammos, der ligger ned til den store Mega Ammos Strand 2,5 km syd for Sivota by. Hotellet ligger alene og indbyder til ro og nærvær. Det er det hyggeligste lille hotel med oprigtig hjertevarm og personlig atmosfære, og her er skøn udsigt ud over bugten fra både restaurant og pool område. Oliven- og citrontræer giver læ og skygge ved poolen sammen med rigeligt med parasoller. Her er roligt og stille og tilstrækkeligt med liggestole, så du skal bare nyde fuglene og cikaderne.

Fra hotellet går du af en lille skovsti ned til Mega Ammos stranden, der er omkranset af klipper. Den har små runde sten, liggestole og rent turkisklart vand med blåt flag. Udover at ligge og nyde solen og vandet kan du også leje rolig vandsport og nyde de hyggelige tavernaer. Hen under aften er her en særlig stemning, da lyset falder lavt, og oplyser den gyldne klippe og de bjerge der ligger ude langs kysten. 

Vores deltagere elsker hotellets traditionelle græske mad, som ikke er buffet, men serveres.

Hvis du vil google efter restauranter m.m. i Sivota skal du skrive "Syvota", Thesprotia Region (for ikke at lande på Sivota på Lefkas).

 

Hvem deltager

Du kan komme som begynder eller øvet.  Alle er velkomne.

Tager du en veninde eller din familie med, behøver de naturligvis ikke deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.

Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle.

"Vi, min mand og to børn på 8 og 10 år, havde den dejligste tur til Sivota. Mega Ammos er det hyggeligste hotel, som ligger meget smukt og idyllisk uden for byen. Her fik vi den bedste behandling. Jeg var den eneste der havde tilmeldt mig yoga fra min familie, men det fungerede super godt alligevel. Heidi var super kompetent og jeg nød kombinationen af familieferie og enetid til fulde." Kamilla Balslev-Olesen 

Yogaferie til lav pris, tag gerne familien med, se wiseonlife.dkMega Ammos stranden lige neden for hotellet.

 

Om Pilates- og Yogaundervisningen

Du træner med henblik på at styrke krop og sind, og derigennem skabe balance, en smuk og rank holdning og et dybere åndedræt. 

Vi starter dagen med at varme kroppen op og sætte gang i et flow for at øge blodgennemstrømningen. Efter opvarmningen, undervises du i Pilates. Med fokus på at styrke mave, ryg og bækkenbundsmuskulatur træner du hele kroppen. I Pilates træningen har du fokus på lange, slanke muskler, at støtte rygsøjlen, led og organer. Du arbejder koncentreret med hele kroppen i hver enkelt øvelse. Dette er med til at intensivere træningen og afspænde dit sind. På sigt kan Pilates blive en del af en velfungerende hverdag samt understøtte andre træningsformer som blandt andet yoga og løb.
 
Ugen igennem er der et kerneprogram som vi går i dybden med, hvor du får tid til at fordybe dig i Pilates åndedrættet og bækkenbundens betydning for et stærkt muskelkorset. 

Om eftermiddagen mødes vi til Yoga. Hver dag har et hovedtema, hvor du får tid til at fordybe dig og lære din krop at kende. Du bliver guidet ind i den meditative Yin Yoga, den restorative og genopbyggende yoga samt traditionel Hatha. Ud fra dagens tema afslutter vi med afspænding. Myoser smelter, dit sind afspændes du vil føle dig dybt afslappet og fornyet efter yogaen. 

Du lærer at lytte til din krop og være ”til stede”. Dette forebygger stress. Og med tiden kan yoga blive et naturligt redskab i din hverdag, så du når som helst og hvor som helst kan skabe indre ro ved hjælp af kontakt med din krop og dit åndedræt. Jeg lærer dig en nem og let tilgængelig meditation som vi arbejder med dagligt.

Vi dyrker yoga og pilates udendørs på en afsides skyggefuld yogaplatform af træ, som kan afdækkes med stof på alle sider, og her er naturligvis yogamåtter. Vi træner med udsigt til oliventræerne der vokser ned mod stranden og til lyden af cikader.

Du får i alt ca 20 timers undervisning inkl. vandretur i løbet af ugen. 
 

Yoga- og Pilates underviser Heidi Myhre

Undervisningen får du af dedikerede og yderst erfarne Heidi Myhre, der er uddannet fysioterapeut, certificeret  Hatha Yogalærer og Pilates instruktør. Heidi har med sine mange års erfaring øjne for den enkelte, og med sin baggrund som fysioterapeut fokus på korrekt udførelse af stillingerne. Heidi er en højt værdsat underviser i København.

Heidi Myhre underviser på Yoga-Pilatesferie i Grækenland med wiseonlife.dk

Udtalelser om Heidi Myhre som underviser

"Efter en dejlig uge i Sivota ...venlighed på Hotellet og en særdeles kvalitetsfuld undervisning i Yoga og Pilates ...vil jeg hermed booke ... til næste år 2018". Jytte Ekvall

"Helt igennem en fantastisk god oplevelse i Sivota med Heidi Myhre. Heidi er virkelig både dygtig, kompetent, sjov og meget empatisk.  (...) Da vi havde haft en virkelig god oplevelse i 2017, valgte min datter Line og jeg selv også at deltage i 2018. Vores forventninger bliver rigt mål indfriet. Heidis kompetencer indenfor yoga og pilates, samt hendes store viden om hvorledes kroppen fungerer, har været rigtig dejlig at opleve. Dette kombineret høj grad af differentiering af undervisningen, masser af smil og varme samt med tilbud om individuel sparring, gør at vi gerne kommer igen i 2019. Vedr. stedet Mega Ammos: vi synes det er et dejligt sted :-). Bitten Eilenberg

"Kære Signe, Netop hjemvendt efter en helt fantastisk, afstressende og smuk tur.  Jeg vil gerne sige dig tak for den korrespondance vi havde op til afgang- med din hurtige svar følte jeg mig allerede dér i gode hænder!  En varm anbefaling af Heidis kompetente, nærværende og varme undervisning med stor respekt for at hver eneste af os respekterede vores egne grænser! Dette ophold har givet mig en fundamental ro, som var tiltrængt og først nu kan jeg se hvor stresset jeg var før.  Jeg havde min datter med på 15, som gennem nogle år har kæmpet med angst- og selvom hun måske ikke var lige så grundig og fokuseret i træningen, så viser hun i dag en ro og en balance og en større robusthed i at turde sige fra - også overfor mig:) En lille revolution for os begge, som jeg vil gøre alt for at holde fast i når hverdagens travlhed melder sig!  Jeg håber at kunne komme med en anden gang, men tør endnu ikke binde mig.Tak igen og på for håbentlig gensyn :)" Anonym deltager
 

Dagligt program
 

  • Kl. 8.00-9:30 Pilates

  • Kl. 9.30-10:30 Stor morgenbuffet, inkluderet i prisen

  • Tid til at slappe af, læse og bare være. Gå en smuk tur ad den stille landevej med udsigt til havet, nyde massage på nærliggende spa, svømme i havet eller poolen, nyde solen eller tage på eventyr.  

  • Kl. 16.30-18.00 Yoga

  • Kl. 18.30 Middag - søndag aften lægger Heidi op til at der er et langbord med plads til alle der har lyst.

NYT: Onsdag er der guidet vandretur kl. 11 i den nærliggende omegn. 

Fridage

Mandage holder vi fri, samt torsdag efter morgentræningen. Så vil du i spa eller andet, er det oplagt at lægge det ind mandag eller torsdag. 
NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dk Udover stranden ved hotellet, kan du gå til den nærliggende Zavia strand, en lille lidt gemt perle med fint sand. Mest besøgt af grækerne selv og med yderst lokal stemning. 

 

Smukke caribiske Sivota - oplev det skønne græske fastland

Vi bor nær den lille by Sivota der ligger under Korfu på fastlandet og ud for bunden af den italienske støvlehæl. Denne del af Grækenland er stærkt italiensk påvirket, så her er byerne ikke hvide og blå men gyldne og farverige. Mange grækere ferierer selv her.

Atmosfæren er dejlig venlig, afslappet og meget lokal. Ingen turistfælder. Udover kirken og torvet er her nogle gode butikker og naturligvis den hyggelige havnepromenade med masser af gode tavernaer, og ikke mindst er her bådene du kan hoppe ombord i for små penge. Du kan endda selv leje en, og sejle afsted.

Sivotas helt store attraktion er de mange små "caribiske" strande omkranset af klipper, hvor det reneste turkise vand lokker. For at komme ud til nogle af dem tager man både fra Sivota havnepromenade. Til andre kan du gå ud gennem lavt vand fra fastlandet og over til hyggelige strande på den nærliggende ø.

Yogarejse til lav pris, familievenlig. Grækenland, se wiseonlife.dkSejl ud til den blå lagune, Piscina beach.

Du kan også nå de fleste strande på fastlandet med en taxi for bare 5 euro for et par kilometer, så du kan nå at komme rigtig godt rundt i landskabet og besøge de smukkeste stille strande.

Vandre og cykle

Landevejen forbi hotellet er ikke så trafikeret, og den er ganske smuk med udsigt ud over vandet, så den er fin at gå og cykle ad. Du kan leje en cykel på hotellet og besøge strandene i området eller tage ind til Sivota - bare følg landevejen til venstre fra hotellet. Vil du op og vandre med udsigt, så gå op i bjergene bag hotellet.

Meteora klostret i Grækenlands fredede “Grand Canyon” område

Yoga Pilates ferie med kultur i Grækenland, se wiseonlife.dk
Har du lyst til at opleve suset af gammel kultur og sublim smuk natur i de lysende gyldne efterårsfarver? Så kan du besøge Meteora klostret Megalo, der ligger på en bjergtop midt i det, der kaldes Grækenlands Grand Canyon, der er på UNESCOS Verdensarvsliste. Meteora er kendt for sine høje klipper der rejser sig mod himlen og for de i alt seks klostre i området. I gamle dage klatrede munke og nonner derop i rebstiger eller de blev hejst op i et net. Nu er der udhugget trappetrin i bjerget, så det er relativt let at besøge stedet. Fantastiske scener fra James Bond filmen "For your Eyes only" er i øvrigt optaget her.

Du kan selv leje en bil og køre derhen når du ønsker det. Eller du kan om onsdagen deltage i Apollos heldagstur dertil. Du kan tilkøbe den på stedet.
 

Forår og efterårsvejret i Sivota

Både forår og efterår er som regel med fuld sol og 20-30 grader. I foråret havvandet en smule køligt, mens det i efteråret stadig er meget lunt. Alle morgener og aftener kan være kølige, så husk en varm trøje. Vejret er også ideelt til træning og aktivitet. Hvis der skulle komme en kølig nat, er der selvfølgelig varme på værelserne.

 
Anbefalinger fra deltagerne
 

"Det har været en utrolig dejlig og fantastisk oplevelse at være med på denne tur. Træningen var helt enestående. Heidi Myhre er en kompetent og varm træner, der på en empatisk og nærværende måde sørger for at alle er med, så instruktioner til  øvelserne rummer mulighed for forskellige alternativer. Alle kan være med både øvede og mindre øvede. 
Hotellet er fantastisk med god indretning, faciliteter, dejlig imødekommende betjening og service. Et personale, der bare er på. Området er en kategori for sig selv. Det ligger helt perfekt i rolige omgivelser. Hvis man ønsker mere liv og aktivitet. Ligger byen kun 20 minutters gang fra hotellet. Byens havn rummer muligheder for aktivt sejler liv uanset om man vil sejle kajak, låne om båd, padle og meget mere. Der er gode muligheder for at bade både i havet og i poolen. Det er Grækenland, når det er bedst. Det er skønt at få mulighed for varme og sol i efterårsferien."
Dorrit Krog
 

"Hej Signe, ja, jeg vil helt sikkert anbefale denne tur. Heidi er en fantastisk god underviser. Det var en meget dejlig tur, dejligt hotel, jeg nød meget mit værelse med havudsigt i hovedbygningen. Jeg glæder mig til næste år. Kærlig hilsen Ulla Cortsen".
 

"Det har været en dejlig uge, hvor vi har trænet meget intensivt og spændende på vekslende måder. Heidi formår i sin dygtighed, personlige arrangement og rolige væremåde, at få os til at være i centrum. Jeg vil sende mine bedste anbefalinger for denne uge i Sivota. Hotellet og bemandingen er helt i top. Jeg vil gerne skrives op til uge 42, 2018 i Sivota og med Heidi som underviser." Dunia Andersen
 

"Jeg har været på yogarejse for første gang, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Er allerede i gang med næste års planlægning – og denne gang skal mine 2 piger på 22 og 25 med. Det har været en helt fantastisk uge. Heidi er det skønneste menneske, og hendes undervisning var – for mig – perfekt tilrettelagt. Hendes blide norske stemme og hendes rolige væsen var det helt rigtige, og hele arrangementet med at man køber en rejse, og så er alt tilrettelagt var bare så skønt. Sivota er det smukkeste sted, og roen dernede var pragtfuld. Jeg var meget vild med, at det er uden for sæson, så der også var ro i selve byen – ingen butikker at jagte igennem, mulighed for skønne gåture, stranden og det smukke smukke vand – alt var bare skønt. Der var god tid til ro og fordybelse enten alene eller sammen med min veninde, som jeg delte værelse med. Som ekstra bonus var jeg så heldig at få en behandling af en anden deltager, da jeg lå med 1,5 døgns migræne ved ankomsten. Kan man være mere heldig."  Ann Charlott Veber
 

"Tak for en smuk yoga-pilatesoplevelse som jeg vil gemme i mit hjerte, hvor minderne kan hentes, hvis der kommer en regnvejrsdag. Hotellets beliggenhed i Sivota med smuk udsigt til havet var perfekt. Stemningen var hyggelig og afslappet. Vigtigst af alt – Heidis undervisning var fantastisk. Hun er nærværende og kærlig med hensynstagen til hvor du er. Jeg er taknemlig for oplevelsen og glæder mig til et gensyn med hende. Jeg var bekymret for den meget tidlige flyafgang – det var en udfordring og ikke optimal, men det gik forholdsvis uproblematisk. Her gjorde det en positiv forskel for mig, at jeg fik mit værelse ved ankomsten." Sanne

 

DET PRAKTISKE

 

Rejsetider 2024 fra Kastrup og Billund
Uge 22: 27. maj.-3. juni
Uge 23: 3.-10. juni
Uge 40: 30. september -7. oktober

  • København: Afrejse mandage kl. 17.30. Hjemrejse mandage kl. 22.20 (Lokal tid).
  • Billund: Afrejse mandage kl. 15.10  Hjemrejse mandage kl. 20.15 (Lokal tid). 

Rejsetid: 3 timers flyrejse og knap 1,5 times transfer til/fra hotellet fra Preveza lufthavn.

Pris uge 22, 23 og 40 2024
Se øverst på denne side.

Mad & særlige behov Hotellet er opmærksom på og imødekommende for særbehov såsom gluten- og mælkefri mad osv. Her er også vegetarisk mad. Så du taler direkte med stedet omkring dette.
Yoga- og pilatesundervisningen tilkøbes for kun 1750 kr. for hele ugen. Træningen er på eget ansvar og indgår under egen forsikring - eller tilkøbes hos Apollo. Det blå kort dækker også i EU ved sygdom.

Reserver i god tid til uge 22, 23 og 40 2024

Din reservation er gratis. Først senere hen, når holdet er ved at være fyldt, modtager du et direkte booking link til Apollo Rejser. Her betales et mindre depositum og resten af betalingen falder 60 dage inden afrejse.

Du reserverer plads ved at skrive nedenstående oplysninger til os på signe@wiseonlife.dk - klik på mailadressen, så vil nedenstående oplysninger automatisk fremgå i din mail ;-) :

Til/fra Billund eller Kastrup?
Hvilken uge: 22, 23 eller 40 - 2024 (uge 40 udsolgt)

Navn
By
Tlf. nr.
Emailadresse

Ønskes Yoga- og Pilatesundervisning 1750 kr.
Ønskes Enkeltværelse + 1755 kr.?

OBS. Rejsen gennemføres ved mindst 20 deltagere, men pladserne fyldes som regel hurtigt. Der er maks 23 deltagere på træningsdelen.
Rejsen gentages hver år i maj/juni og oktober.

Denne yogarejse er udarbejdet af wiseonlife og i rejseteknisk samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden, og som forestår det praktiske omkring rejsen. Enhver aflysning der måtte opstå fra Apollo Rejsers side pga corona nedlukning i DK eller i Grækenland, medfører det fulde beløb retur, så du er fuldt sikret.

Wiseonlife har yderligere beskrevet stedet og området, se her.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål til opholdet, skriv til signe@wiseonlife.dk, mob 26 79 56 08.
Har du spørgsmål til undervisningen, ring til Heidi Myhre på 4118 2127 eller skriv til myhre_h@hotmail.com
Spørgsmål til alt rejseteknisk sker til Apollo Rejser, 7021 4455 eller grupperejser@apollorejser.dk

 

Yogaferie med skønne strande og naturoplevelser, se wiseonlife.dkBella Vraka Stranden vil du huske fordi du skal gå ud til den gennem vandet fra Sivotas fastland. Her er mest udlejning af vandsport, men går du videre ad en lille smal skovsti til højre fra Bella Vraka stranden, kommer du til nabostranden, Mourtemeno, der er mindst lige så smuk en oase og har mere plads til badning. Ingen af disse to strande har kiosker eller tavernaer, så alt skal medbringes.