Yogaferie på Lesbos hver juli og september

Yogaferie i Grækenland hver juli og september med Simon Jespersen, TriYogaKbh, se wiseonlife.dk
Simon Jespersen er medstifter af TriYogaKbh. Han har taget 2 uddannelser som internationalt certificeret TriYoga underviser, og er i øvrigt uddannet Life-Coach & Team-Coach. Simons kendskab og kærlighed til området understreges af at han 10 år i træk, og flere gange årligt rejser derned ifbm kurser. Han har over 10 års erfaring som yogaunderviser og er en rolig autentisk formidler, med en tillidsvækkende stemme og god sans for timing.

Mindful, dybtvirkende Flow-Yoga i den idylliske middelalderby Molivos. Med Yogainstruktør og Life-Coach Simon Jespersen

Rejser hver Juli & September

Meditativ Flow-Yoga på Lesbos

Er du klar til en sol-ferie med genopretning, nydelse og ro, gennem meditativ yoga ved havet ? Så tag med Yogainstruktør og Life-Coach Simon Jespersen til den idylliske middelalderby Molivos på Lesbos, hvor vi skal dyrke meditativ, dybtvirkende flow-yoga, nyde god mad og hinandens eller eget selskab.

Yogaferie i Grækenland, se wiseonlife.dk
Ugen er tiltænkt dig der ønsker afstresning, energiopladning eller blot chancen for at mærke velvære og ro på et dybere plan. Gennem Yogaen skal vi træne nærvær, flow, accept, at lytte og mærke efter - dyder de fleste moderne mennesker har glemt i en travl hverdag. Yoga virker balancerende på mange planer, og på kurset skal vi afsøge rummet bag automat-tanker og følelser – måske vi her finder indre visdom og bedre svar på, hvordan vi genvinder balance i vores liv.

Byen Molivos

Yogaferie i paradis, Molives på Lesbos, se wiseonlife.dk
Molivos emmer af atmosfære, med sine historiske stenhuse, brolagte gader, stranden ved foden af byen, den lille fiskehavn og de små restauranter. Den særlige kombination af original græsk mad, samt den hjertevarme og ro, man her bliver mødt med, bidrager sammen med solen og havet til den afstresning, genopretning og indre rejse, som Yoga-arbejdet uundgåeligt fører med sig.

Læs mere om byen her

Instruktør på Rejsen

Simon har over 10 års erfaring som yogaunderviser og er en rolig autentisk formidler, med en tillidsvækkende stemme og god sans for timing. Han er medstifter af TriYogaKbh og har taget 2 uddannelser som internationalt certificeret TriYoga underviser, og er i øvrigt uddannet Life-Coach & Team-Coach. Simons kendskab og kærlighed til området understreges af at han 10 år i træk, og flere gange årligt rejser derned ifbm kurser.

Læs mere om Simon her
 

Anmeldelser

”Til stadighed oplever jeg nye dimensioner i Simons formidling af yogaen, som er båret af indsigt og ro - og med en fin sans for nærvær i rummet, der giver det skønneste flow"
Anne Windfeldt

Læs flere anmeldelser her

Program & Indhold

Morgen og eftermiddag mødes vi for at dyrke Yoga. Resten af døgnets 24 timer er til fri disposition, men med rig lejlighed og tradition for fællesspisning eller udflugter. Andre dage er dit behov måske alenetid – ligge på stranden, massage eller lydhealing hos kursets fast tilknyttede terapeut, cykle, vandreeller shoppe.

Udgangspunktet for kurset er arbejdet med kroppen og åndedrættet. Kroppens visdom kan samtidig være et oplagt udgangspunt for et arbejde med mentale, følelsesmæssige eller spirituelle aspekter eller problemstillinger, hvorfor refleksion,meditation, universel visdom og Yogafilosofi vil kunne indgå.

Hvad kan en uge med Yoga gøre?

Hen af ugen kan du forvente større kropslig frihed, og du vil blive rustet til at flyde mellem øvelserne, og i kortere eller længere tidsrum opleve den ’selvforglemmelse’ og ro der kendetegner oplevelsen af flow. De fleste bliver overraskede over hvor meget både sindstilstande og kroppen under disse forhold, kan flytte sig på blot en uge.

"Jeg kan varmt anbefale Simons yogakursus på Lesbos.
Jeg havde en meget udbytterig uge i 2016 og kom hjem med friske kræfter og en mere smidig krop” 

Jens Bengtson

Læs flere anmeldelser her

Niveau

En grundig indføring, samt muligheden for at graduere øvelserne vha. hjælpemidler, gør det muligt at både helt begyndere kan være med og at øvede bliver udfordrede.

Yogaformen

Yogarejse til Grækenland, Lesbos med TriYogaKbh, se wiseonlife.dk

Stilen hedder TriYoga, og kan beskrives som 'Meditation i bevægelse'. Det er en systematisk opbygget, rolig men på sin egen måde intens yogaform, med fokus på nærvær, accept og arbejdet med energi, kendetegnet ved det kontinuerlige arbejde med åndedrættet, samt den nøje koordination mellem åndedræt og bevægelse.
Læs mere om TriYoga her.
 

Rejse & Indkvartering

Vi flyver med Spies og mulighederne for indkvartering er mange. Jeg sælger kun Yogakurset, men hjælper dig med at vælge og booke den rigtige løsning.
 

Pris

Priser varierer afhængig af boligtype og tidspunkt for booking. 
Eksempel : Fly, Bus, Yoga + Enkeltværelse med havudsigt = ca.7600,- kr.

Læs mere om kurserne og tilmelding her

Har du nysgerrige spørgsmål så endelig ring til mig. Tlf. 26182670
Kærlig Hilsen Simon Jespersen på www.yogaferier.dk

Yogaferie på Lesbos med Simon Jespersen TriYogaKbh, se wiseonlife.dk