Annoncering

Er du Yoga instruktør, Mindfulness instruktør, underviser i Meditation eller underviser du i Sundhed eller andet som udvikler og beriger menneskers livskvalitet - og afholder du kurser, retreats, workshops i form af ferier og ophold i indland og/eller udland? Så glæder vi os til at høre om dine ønsker og behov, og til at tale med dig om hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at blive markedsført online. Både på Wiseonlife.dk og Levlykkeligt.dk.
 
For vores mange besøgende søger kvalitet og autencitet og vil derfor elske at se og læse om jeres spændende tilbud. Vi glæder os til at være din aktive samarbejdspartner.
 

Wise Up! Kom bredt ud på nettet

Få dine rejser, retreats, ophold m.m. boostet som unikke kampagne artikler med fængende tekst og store flotte billeder til mere end 60.000 kvalitetsbevidste læsere om måneden, primært kvinder 35+. Du vil blive promoveret både på Wise On Life og øverst på Levlykkeligt Portalen. Hertil kommer at vi promoverer dig og dine tilbud som store kampagner til vores ca. 20.000 kontakter og følgere på Google+, Facebook, Linkedin, Twitter, RSS abonnenter. Du kommer selvfølgelig også ud i vores Levlykkeligt Nyhedsbrev med ca. 5.000 sign ups.

Vores kampagner på sociale medier er helt unikke og meget effektive. Hvorfor og hvordan? Fordi vi igennem en ihærdig indsats har brugt 11 år på nettet på netop at opdyrke en bred kontaktflade på sociale medier gennem personlige henvendelser, invitationer og forbindelser. Dette store opsøgende arbejde har resulteret i en betydelig skare af interesserede følgere og et akkumulerende antal besøgende som følger, liker og deler og dermed spreder vores daglige posteringer. Der er stor opmærksomhed på alt hvad der udgår fra Wise On Life og Levlykkeligt Portalen. Alt dette kommer nu dig til gode.  

Take Off fra Danmarks største startbane

Det særlige ved Wise On Life er at det udover at være selvstændigt - også fungerer som soldækket øverst på Danmarks største brugergenererede portal for livskvalitet, søster sitet: Levlykkeligt.dk. Levlykkeligt hører på tiende år til de mest seriøse, engagerede og medskabende medier, kendetegnet ved et bredtfavnende seriøst indhold med stram redaktionel styring. Samme høje troværdighed omstråler Wise On Life. Wise On Life som får en betydelig del af trafikken fra Levlykkeligt portalen hvor alle tilbud fra Wise On Life bliver eksponeret.

Koblingen mellem Wise On Life og Levlykkeligt portalen er til gensidig glæde for alle vores brugere og besøgende da de tilsammen favner en bred vifte af indhold og oplevelser der beriger menneskers livskvalitet, personlige udvikling og identitet.

Marketingsmæssigt bliver jeres kampagne artikel og billeder altså promoveret to steder: Både på Wise On Life og på Levlykkeligt. Begge steder med store billeder og tekst i billedkarruseller øverst på forsiden der fører interesserede læsere direkte over til jeres artikel. Fra jeres artikler er der naturligvis links målrettet direkte til jeres eget site (landing page/webshop).

Wise On Life er således et ret enestående site i og med at det også er placeret som overbygning på Levlykkeligt portalen for livskvalitet. 

Dette enestående marketingskoncept koblet med vores professsionelle tekstkompetencer og mangeårige erfaring med markedsføring på nettet, gør altså Wise On Life til noget særligt. 

Unikke PR artikler med langtidseffekt

Vi tilbyder at forfatte jeres tekster så de fremstår retorisk relevant og med appeal til målgruppen. Har du en journalist tilknyttet eller har du en dygtig skrivende medarbejder som kan skrive unikt indhold, og som ved hvad der skal til for at skabe opmærksomhed der sælger på nettet, er du naturligvis også velkommen til at sende færdige eller halvfærdige artikler som vi så kan sparre jer på. Ellers forfatter vi, som sagt, gerne. 

PS: Kampagne artikler kaldes content marketing som er meget effektiv marketing på nettet (du finder uddybende forklaring om content marketing nederst på denne side).  

Du skal vide at også efter at jeres Kampagne artikel har været både på Wise on Life’s og Levlykkeligts forsider er jeres artikler ikke g(l)emt og væk. Artikler på nettet er nemlig "evigt aktuelle" for søgning, og kan derfor sagtens efterfølgende blive læst tusindvis af gange pga. spredning, delinger og søgninger: vores googleoptimerede artikler kommer slet og ret højere og højere i søgeresultater. For dig betyder det at marketing værdien også vil stige over tid. Til forskel fra trykte medier hvor omtaler, artikler og annoncer er “ude af øje, ude af sind”, har online artikler altså langtidseffekt. 

På Wise On Life dine artikler generere varig akkumulerende værdi mht. til søgbarhed, spredning og synlighed - som ikke at forglemme kan medføre betydeligt eftersalg. Vi sørger manuelt for at målrette sidetitel, meta description og meta keywords m.m - for nu at blive helt nørdede - for vigtigt er det at optimere Jer på nettet, da det netop er sådanne ting som søgemaskiner prioriterer efter.

Wise On Life på tablets og mobile devices

Wise On Life benytter ny mobilvenlig teknologi, såkaldt responsive design, der betyder at design, artikler og billeder proportionalt tilpasser sig på tværs af de forskellige platforme; så det ikke bare ser brillant ud på computer, men også på tablets og mobile devices.
 

Wise On Life tilbyder

Stærke kreative kompetencer hele vejen rundt i tekst og billeder. Vi løser alle typer opgaver. Store som små.  

  1. Kampagne artikel med langtidseffekt (content marketing)
  2. Tekstforfatning, redigering eller sparring på jeres tekster
  3. Slogans (overskrifter) der vil gå viralt
  4. Kampagner på sociale medier,
  5. Konkurrencer m.m.
  6. Top professionel fotografering og billedbehandling fra Huset Mydtskov

Din markedsføring på Wise On Life behøver ikke at være det største, til gengæld skal effekten være den bedste. Når det drejer sig om kommunikation på nettet går vi altid efter den optimale løsning ud fra hvad du ønsker at budgettere med. Prisaftaler er i sagens natur individuelle al den stund at produkter, behov, udformning, omfang, tid og varighed varierer. 
 

Kontakt os

Kontakt os for en snak om muligheder. Vi glæder os til at samarbejde med dig.
Skriv til os på kontakt@wiseonlife.dk eller ring direkte til Jens Estrup på 2613  2719
 

PS: Værd at vide

Trafik, besøgstal og målgrupper

Wise On Life får en betydelig del af trafikken gennem Levlykkeligt.dk. Derfor er det relevant at vi foreløbigt fortæller hvor stort og besøgt levlykkeligt.dk er. Tallene er fra april 2016: 

Over 60.000 besøgende om måneden, heraf ca 200.000 sidevisninger. Levlykkeligt.dk er yderst Google optimeret, og hører med sine ca. 200.000 Google indekserede sider til i sværvægtsklassen på nettet. Google kommer forbi 8-12 gange i døgnet for at se efter opdateringer som der dagligt er flere af.

Levlykkeligt Nyhedsbrev har ca. 5 000 sign ups hvor artikler om produkter og oplevelser o.a. fra Wise On Life indgår.
Levlykkeligt har ca 20.000 kontakter på Google+, LinkedIn, Twitter, Facebook m.fl.

Målgrupper: Overvejende kvinder, i alderen 25-70 år. Med hovedvægt på veluddannede kvinder 35+.
Interesser: Livskvalitet, rejser, personlig udvikling, livsstil, oplevelser, kultur, natur.
 

Lidt mere om Content Marketing - hvorfor virker det?

Content marketing er artikler/blogs på nettet med et kommercielt sigte. Content marketing er velkendt fra trykte medier i form af længere tekstannoncer der signalerer ”redaktionelt indhold” som i sagens natur virker uligt mere tiltrækkende og informerende end bannerannoncer som mange er blinde for - det er tilmed blevet meget udbredt at installere apps i mobil devices og browsere der skjuler bannerannoncer når man besøger hjemmesider.

Online PR-artikler har flere fortrin end trykte medier i og med at artikler på nettet er evigt aktuelle og tilgængelige 24/7 - og ikke mindst vil rangere højere i søgeresultater over tid. 

Content marketing på nettet er i sin spæde begyndelse i Danmark, men er kommet for at blive fremtidens online marketing. Fra Wise On Life’s side tilbyder vi vores mangeårige ekspertise med at skrive artikler for jer, eller redaktionel og søgeoptimeret sparring hvis I selv ønsker at stå for teksterne.
 

Wise Content Marketing

10 år med Levlykkeligt portalen har givet os værdifuld erfaring med netop artikler/blogs som kamufleret kommercialitet - der netop pga. et redaktionelt præg er langt mere læser-aktiverende end traditionelle bannerannoncer e.lign. Derudover tilbyder vi jer understøttende muligheder til markedsføring til yderligere at involvere læsere: kreative kampagner; fx billedserier, anmeldelser, konkurrencer, som vi også spreder både i Nyhedsbreve og til vores mange kontakter på sociale medier: Google+LinkedInTwitterFacebook, RSS abonnenter m.fl. 

Jeres produkter på Wise On Life bliver samtidigt eksponeret øverst i hele Levlykkeligt portalen forsidens bredde med store billeder og tekst i rotation. Når besøgende klikker på et billede eller tekst bliver de ført til jeres PR-artikel på Wise On Life, med flere billeder og uddybende tekst; af en rejseoplevelse, ophold produkt, kampagne, konkurrence etc. PS: Har I tillige intro-aftener, fx foredrag om rejser, gastronomiske oplevelser e. lign. sætter vi det naturligvis op i Levlykkeligt’s velbesøgte Event Kalender