Kvalitets yoga-pilatesferie til bedste pris uge 42

Wiseonlife's egne rejser er udarbejdet og nøje sammensat af os bag wiseonlife. Vi har udvalgt smukke naturskønne og rolige steder, og du bliver undervist af en yderst dygtig, empatisk underviser. Vores rejser er for alle interesserede.

Forkæl dig selv med yoga-pilatestræning og afslapning i efterårsferien uge 42.

Tag din familie eller ven med eller kom solo til skønt strandhotel i paradisiske Parga i Grækenland

Da Wiseonlife på grund af corona måtte aflyse vores rejser til Sivota i år 2020, har vi nu som noget helt særligt i år fået åbnet for muligheden for en alternativ yoga-pilates rejse i uge 42 til den fantastiske perle Parga. Vi kommer muligvis afsted dertil næste år igen 2021, så reserver allerede nu en plads til dig selv eller gerne hele familien.

Vi har fået en utrolig god pris på det firestjernede paradisiske strandhotel, Parga Beach, som netop har fået anlagt en stor overdækket 100 m2 yogapavillion ned til stranden. Det er et fantastisk hotel med deluxe-værelser, dobbelt- som eneværelser og familieværelser, alle med balkon eller terrasse. Det er et familiehotel, men under corona er her meget færre gæster end normalt. Det er et utroligt skønt og smukt sted. Det ligger i en stor gammel frodig have med 350 år gamle oliventræer og flere hyggelige pools.

Pris uge 42 2020  - Få pladser tilbage på træningsdelen! (2021 priser og afgang bliver opdateret)
Pris kr. 4733 ved 2 voksne og kr. 2498 for barn under 12 år. Rabat for barn over 12 år er kr. 400. 
Prisen er inkl. hotel, fly, transfer, bagage og stor lækker morgenmadsbuffet i 7 dage.

Yoga- og pilatesundervisningen morgen og sen eftermiddag tilkøbes for kun 1400 kr. for hele ugen pr. deltager.


Mange yogarejser er individuelle - men ideen med wiseonlife's yoga-pilatesferier er at det skal være muligt at tage dem med, som du har lyst til at dele din ferie med, uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.

Rejsen er til dig som bare har lyst til at hygge dig; slappe af, læse en god bog, gå ture ved havet, svømme i poolen og i det krystalklare hav og at træne Pilates og Yoga morgen og sen eftermiddag. Med masser af fritid til det som du, eller I, selv lige har lyst til, er det en perfekt kombination til at få trænet og slappet godt af.

 

Rammerne for yogaferien

Parga Beach Resort består af smukke neoklassisk-venetianske bungalows midt i en nærmest botanisk have fyldt med 350 år gamle høje oliventræer og over 500 plantearter, heriblandt duftroser i mange farver, jasminer, figen-, fersken-, mandarintræer og granatæbler, krydderurter, tomatplanter, bønneplanter, auberginer m.fl. Grøntsagerne bruger de i køkkenet. Det er intet mindre end et eksotisk paradis som man bare nyder at gå på opdagelse i.

Haven, stranden, de tre fine pools, de afmærkede vandre-, løbe og cykelruter gennem olivenlunde langs vandet, her er alt man kan ønske sig.

Resortet ligger på selve Valtos Stranden, en af de bedste og fineste sandstrande i Grækenland. Havet er mildt, azurblåt og helt rent med "Blå flag". 

 

Hvem deltager

Du kan komme som begynder eller øvet.  Alle er velkomne.

Tager du en veninde eller din familie med, behøver de naturligvis ikke deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.

Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle.

 

Om Pilates- og Yogaundervisningen

Du træner med henblik på at styrke krop og sind, og derigennem skabe balance, en smuk og rank holdning og et dybere åndedræt. 

Vi starter dagen med at varme kroppen op og sætte gang i et flow for at øge blodgennemstrømningen. Efter opvarmningen, undervises du i Pilates. Med fokus på at styrke mave, ryg og bækkenbundsmuskulatur træner du hele kroppen. I Pilates træningen har du fokus på lange, slanke muskler, at støtte rygsøjlen, led og organer. Du arbejder koncentreret med hele kroppen i hver enkelt øvelse. Dette er med til at intensivere træningen og afspænde dit sind. På sigt kan Pilates blive en del af en velfungerende hverdag samt understøtte andre træningsformer som blandt andet yoga og løb.
 
Ugen igennem er der et kerneprogram som vi går i dybden med, hvor du får tid til at fordybe dig i Pilates åndedrættet og bækkenbundens betydning for et stærkt muskelkorset. 

Om eftermiddagen mødes vi til Yoga. Hver dag har et hovedtema, hvor du får tid til at fordybe dig og lære din krop at kende. Du bliver guidet ind i den meditative Yin Yoga, den restorative og genopbyggende yoga samt traditionel Hatha. Ud fra dagens tema afslutter vi med at hilse solen efterfulgt af afspænding. Myoser smelter, dit sind afspændes du vil føle dig dybt afslappet og fornyet efter yogaen. 

Du lærer at lytte til din krop og være ”til stede”. Dette forebygger stress. Og med tiden kan yoga blive et naturligt redskab i din hverdag, så du når som helst og hvor som helst kan skabe indre ro ved hjælp af kontakt med din krop og dit åndedræt. Jeg lærer dig en nem og let tilgængelig meditation som vi arbejder med dagligt.

Vi dyrker yoga og pilates udendørs på en skyggefuld yogapavillion ned mod stranden. Vi anbefaler her i coronatiden at du selv tager yogamåtte med. 

Du får i alt ca 20 timers undervisning i løbet af ugen. 

 

Yoga- og Pilatesunderviser Mabel Kernn 

I år nåede Heidi Myhre efter aflysningen at booke sig til anden side, men hun har som vikar fået sin gode kollega Mabel Kernn til at tage med som underviser i uge 42.

Mabel Kernn har som Heidi Myhre, en baggrund som fysioterapeut, yoga- og pilatesunderviser, og Heidi kan stå fuldt inde for hendes undervisning. Vi er meget taknemmelige for at det kunne lade sig gøre og Mabel glæder sig til at tage med og undervise efter samme program som Heidi.

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en pilates og yogalærer uddannelse i ryggen har jeg efterhånden samlet 20 års undervisningserfaring og mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Min passion er blevet mit arbejde og jeg har nu også i over 18 år været praktiserende fysioterapeut i København. Jeg glædes dagligt over, at kunne videregive fornemmelsen af en god kropsbevidsthed og ved at tage udgangspunkt i den enkelte person, er jeg sikker på at kunne skabe det bedste resultat.

Til daglig arbejder jeg som praktiserende fysioterapeut og underviser hos Kiropraktik i Centrum, på Havnestadsklinikken på Islands Brygge og hos SALIG på Østerbro. Det er bl.a også her jeg har mine yoga og Pilateshold og afholder mine workshops bl.a ” Há det godt med skulder og nakke”,  “Há det godt med fødderne” m.fl.

 

Dagligt program
 

  • Fra kl. 7 Dejlig morgenbuffet, inkluderet i prisen

  • Kl. 9.15-10:45 Pilates

  • Tid til at slappe af, læse og bare være. Gå en smuk tur fx ad afmærkede ruter, langs kysten, nyde haven, svømme i havet eller poolen, nyde solen eller tage på eventyr.  

  • Kl. 16.30-18.30 Yoga

  • Kl. 19.00 Middag - Mabel lægger op til at der er et langbord med plads til alle samlet tirsdag og søndag aften.

Fridage
Mandage holder vi fri, samt torsdag efter morgentræningen. Så vil du på tur eller andet, er det oplagt at lægge det ind mandag eller torsdag.

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.


 

DET PRAKTISKE

Priser uge 42 2020

Kr. 4733 for voksne (Inkl. hotel, fly, transfer, baggage og stor lækker morgenmadsbuffet i 7 dage)
Kr. 2733 for barn* under 12 år. Rabat for barn over 12 år er kr. 400. 
*NB: Barnepris kræver min. 2 betalende voksne pr. værelse

Hertil:  
Yoga-pilates træning: Kr. 1400,-
Eneværelse: kr. 1.200
Rejseforsikring kr. 320 
Afbestillingsforsikring kr. 228
Halvpension kan tilkøbes på hotellet for 25 euro per dag
Hotellet har vegetarisk og glutenallergivenlig mad

NB: Træningen er på eget ansvar og indgår under egen forsikring - eller tilkøbes hos Apollo Rejser. Det blå kort dækker også i EU ved sygdom.

 

Tilmelding 

Du tilmelder dig ved at skrive til os på signe@wiseonlife.dk - klik på mailadressen, så vil de oplysninger du skal svare på automatisk fremgå i din mail ;-)

 

Rejsetider

Udrejse 12. oktober og hjemrejse 19. oktober 2020

Fra Kastrup over Billund (Rejsetid 4 timer og 40 min. med Novair)
Udrejse: mandag kl. 10:00.
Hjemrejse: mandag kl. 16:45

Fra Billund 12. oktober (Rejsetid 3 timer og 10 min. med Novair)
Udrejse: mandag kl. 11:45.
Hjemrejse: mandag kl. 16:45.

Denne yogarejse er udarbejdet i samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden, og som forestår det praktiske omkring rejsen.
Enhver aflysning der måtte opstå fra arrangørs side pga corona nedlukning, medfører det fulde beløb retur, så du er fuldt sikret med Apollo Rejser.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål til opholdet, skriv til signe@wiseonlife.dk
Har du spørgsmål til undervisningen, ring til Mabel Kernn på 26 21 90 36
Spørgsmål til Apollo Rejser sker til 7021 4455 eller grupperejser@apollorejser.dk

Læs mere om hotellet her:

https://www.pargabeachresort.gr/
og Apollos hjemmeside her
https://www.apollorejser.dk/rejser/europa/graekenland/parga/hoteller/parga-beach

Vil du til tops over byen går du op på den gamle venetianske borgruin, hvor der også er en hyggelig café med storslået udsigt over hele byen og bugten til begge sider.