Kvalitets yoga-pilatesferie uge 42 med familien

Familievenlig yoga-pilates ferie i græsk paradis i uge 42
Wiseonlife's egne rejser er udarbejdet og nøje sammensat af os bag wiseonlife. Vi har udvalgt smukke naturskønne og rolige steder, og du bliver undervist af en yderst dygtig, empatisk underviser. Vores rejser er for alle interesserede.

Tag din familie eller ven med til paradisiske Parga i Grækenland. Nyd efterårsferien uge 42 med kvalitets yoga-pilatestræning

Wiseonlife tilbyder for andet år en familievenlig yoga-pilates rejse i uge 42 til perlen Parga på skønneste 4* strandhotel. Reserver allerede nu plads.

Pris uge 42 - 2021 (næsten udsolgt - kun ledige pladser fra København)
Kr. 6433 per pers. ved 2 voksne
Barn 2-11 år som 3. person i værelset er kr. 3268.
Ung 12-17 år  som 3. person i værelset er kr. 5692. 

Prisen er inkl. hotel, fly, transfer, bagage og stor lækker morgenmadsbuffet i 7 dage.

Yoga- og pilatesundervisningen med Mabell Kernn morgen og sen eftermiddag tilkøbes for kun 1400 kr. for hele ugen pr. deltager.

Denne yogarejse er udarbejdet af wiseonlife og i rejseteknisk samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden, og som forestår det praktiske omkring rejsen.
Enhver aflysning der måtte opstå fra Apollo Rejsers side pga corona nedlukning i DK eller i Grækenland, medfører det fulde beløb retur, så du er fuldt sikret med Apollo Rejser.


Mange yogarejser er individuelle - men ideen med wiseonlife's yoga-pilatesferier er at det skal være muligt at tage dem med, som du har lyst til at dele din ferie med, uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.

Rejsen er til dig som bare har lyst til at hygge dig; slappe af, læse en god bog, gå ture ved havet, svømme i poolen og i det krystalklare hav og at træne Pilates og Yoga morgen og sen eftermiddag. Med masser af fritid til det som du, eller I, selv lige har lyst til, er det en perfekt kombination af træning og strandferie.

 

Rammerne for yogaferien

Det firestjernede paradisiske strandhotel, Parga Beach er et familiehotel der består af smukke neoklassisk-venetianske bungalows midt i en nærmest botanisk have fyldt med 350 år gamle høje oliventræer og over 500 plantearter, heriblandt duftroser i mange farver, jasminer, figen-, fersken-, mandarintræer og granatæbler, krydderurter, tomatplanter, bønneplanter, auberginer m.fl. Grøntsagerne bruger de i køkkenet. Det er intet mindre end et eksotisk paradis med sol og skygge som man bare nyder at gå på opdagelse i.

Parga Beach har netop fået anlagt en stor overdækket 100 m2 yogapavillion ned til stranden. Det er et fantastisk hotel med deluxe-værelser, dobbelt- som eneværelser og familieværelser, alle med balkon eller terrasse. 

Haven, stranden, de tre fine pools, de afmærkede vandre-, løbe og cykelruter gennem olivenlunde og langs vandet, her er alt man kan ønske sig.

Hotellet ligger på selve Valtos Stranden, en af de bedste og fineste sandstrande i Grækenland. Havet er mildt, azurblåt og helt rent med "Blå flag". 

 

Hvem deltager

Du kan komme som begynder eller øvet.  Alle er velkomne.

Tager du en veninde eller din familie med, behøver de naturligvis ikke deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.

Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle.

 

Om Pilates- og Yogaundervisningen

Du træner med henblik på at styrke krop og sind, og derigennem skabe balance, en smuk og rank holdning og et dybere åndedræt. 

Vi starter dagen med at varme kroppen op og sætte gang i et flow for at øge blodgennemstrømningen. Efter opvarmningen, undervises du i Pilates. Med fokus på at styrke mave, ryg og bækkenbundsmuskulatur træner du hele kroppen. I Pilates træningen har du fokus på lange, slanke muskler, at støtte rygsøjlen, led og organer. Du arbejder koncentreret med hele kroppen i hver enkelt øvelse. Dette er med til at intensivere træningen og afspænde dit sind. På sigt kan Pilates blive en del af en velfungerende hverdag samt understøtte andre træningsformer som blandt andet yoga og løb.
 
Ugen igennem er der et kerneprogram som vi går i dybden med, hvor du får tid til at fordybe dig i Pilates åndedrættet og bækkenbundens betydning for et stærkt muskelkorset. 

Om eftermiddagen mødes vi til Yoga. Hver dag har et hovedtema, hvor du får tid til at fordybe dig og lære din krop at kende. Du bliver guidet ind i den meditative Yin Yoga, den restorative og genopbyggende yoga samt traditionel Hatha. Ud fra dagens tema afslutter vi med at hilse solen efterfulgt af afspænding. Myoser smelter, dit sind afspændes du vil føle dig dybt afslappet og fornyet efter yogaen. 

Du lærer at lytte til din krop og være ”til stede”. Dette forebygger stress. Og med tiden kan yoga blive et naturligt redskab i din hverdag, så du når som helst og hvor som helst kan skabe indre ro ved hjælp af kontakt med din krop og dit åndedræt. Jeg lærer dig en nem og let tilgængelig meditation som vi arbejder med dagligt.

Vi dyrker yoga og pilates udendørs på en skyggefuld yogapavillion ned mod stranden. Vi anbefaler her i coronatiden at du selv tager yogamåtte med.
NB: Der kan på Parga Beach være katte omkring yogapavillionen.   

Du får i alt ca 20 timers undervisning i løbet af ugen. 
 

 

Yoga- og Pilatesunderviser Mabel Kernn 

Mabel Kernn har en baggrund som fysioterapeut, yoga- og pilatesunderviser. Vi er meget taknemmelige for at have fået Mabel med ombord som underviser og hun glæder sig til at undervise. Undervisningen foregår efter stort set samme program som vores anden underviser i Sivota og Lefkas, Heidi Myhre, og med samme blik for den enkelte deltager og eventuelle udfordringer. Det er Heidi som har anbefalet Mabel som underviser.

Med en idrætslæreruddannelse fra Paul Petersens Idrætsinstitut, en pilates- og yogalæreruddannelse i ryggen har jeg efterhånden samlet 20 års undervisningserfaring og mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper.

Min passion er blevet mit arbejde og jeg har nu også i over 18 år været praktiserende fysioterapeut i København. Jeg glædes dagligt over at kunne videregive fornemmelsen af en god kropsbevidsthed og ved at tage udgangspunkt i den enkelte person, er jeg sikker på at kunne skabe det bedste resultat.

Til daglig arbejder jeg som praktiserende fysioterapeut og underviser hos Kiropraktik i Centrum, på Havnestadsklinikken på Islands Brygge og hos SALIG på Østerbro. Det er bl.a også her jeg har mine yoga- og Pilateshold og afholder mine workshops, bl.a ” Há det godt med skulder og nakke”,  “Há det godt med fødderne” m.fl.

 

Dagligt program
 

  • Kl. 7.30-09:00 Pilates

  • Kl. 7-11 Dejlig morgenbuffet, inkluderet i prisen
  • Tid til at slappe af, læse og bare være. Gå en smuk tur fx ad afmærkede ruter, langs kysten, nyde haven, svømme i havet eller poolen, nyde solen eller tage på eventyr.  

  • Kl. 16.30-18.30 Yoga

  • Kl. 19.00 Middag tirsdag og søndag aften - Mabel lægger op til at der er et langbord med plads til alle samlet.

Fridage
Mandage holder vi fri, samt torsdag efter morgentræningen. Så vil du på tur eller andet, er det oplagt at lægge det ind mandag eller torsdag.

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Anbefalinger 

Hej Signe! "Mabel har helt ret når hun siger vi har haft en fantastisk uge! Mabel var meget fleksibel med undervisning og var god til at tilrettelægge sine timer så alle kunne være med og føle sig udfordret. Hotellet var fantastisk med den skønneste beliggenhed meget venligt personale og skøn men dyr mad. Jeg havde min mand med, og han har også haft en skøn uge ,med laaaange vandreture, kanosejlads, og hygge med de øvrige deltagere. Så det kan sagtens lade sig gøre at have en partner, der ikke dyrker yoga med.  Vi vil meget gerne deltage igen! Tak til Mabel og jer og resten af holdet for en skøn uge. Mvh. Gitte Stellfeld"

"Kære Mabel og Signe. Ja, jeg vil gerne anbefale denne Yogaferie til Parga. Skønt beliggende hotel med vegetation, udsigt til bjerge og tæt til strand. Gode værelser med have eller balkon. Dejlig  mad i restauranten, søde tjenere. God hygiejne. Mulighed for gode vandreture  i bjergene. Skønt med udsigt til havet fra yogaplatformen. Mabel er en sød og dygtig og meget kompetent yogalærer.  Jeg har været med jer i sivota 2 gange, hvor yogafaciliteterne er roligere, men hotellet Parga ligger bedre og der er flere muligheder for traveture. Kærlig hilsen Bodil"

"Hej Signe. Dejlig tur! Og tak til Mabel for hyggelig og god træning. Parga er fint - tager gerne tilbage dertil."Kh Søren"

"Hej Signe. Jeg vil klart foretrække Parga frem for Sivota pga. Hotel Parga Beach, byen og gode muligheder for gåture langs havet og op i bjergene. Pia Blinkenberg"

"Hej Signe, jeg havde en dejlig uge i Parga i uge 42. Selve stedet var fint, værelser, restaurant og tæt ved stranden. Yoga undervisningen med Mabel upåklagelig, samt samværet med de andre. Placering af yoga platformen med udsigt over vandet fantastisk. Hilsen Annie Nilsson"

Hotellet Parga Beach ligger på selve Valtosstranden som du kan gå langs ind til Parga by. Blå flag og Krystalklart vand.
 

DET PRAKTISKE

Priser uge 42 2021

Kr. 6433 per pers. ved 2 voksne
Barn 2-11 år som 3. person i værelset: kr. 3268.
Ung 12-17 år  som 3. person i værelset: kr. 5692. 

Hertil:  
Yoga-pilates træning: Kr. 1400,-
Eneværelse: kr. 3000
Rejseforsikring kr. 320 
Afbestillingsforsikring kr. 228

Halvpension kan tilkøbes på hotellet for 25 euro per dag (uden halvpension er hotellets restaurant rimelig dyr, men der er mange restauranter i Parga)
Hotellet har vegetarisk og glutenallergivenlig mad

NB: Træningen er på eget ansvar og indgår under egen forsikring - eller tilkøbes hos Apollo Rejser. Det blå kort dækker også i EU ved sygdom.
 

Tilmelding 

Du tilmelder dig ved at skrive til os på signe@wiseonlife.dk - klik på mailadressen, så vil de oplysninger du skal svare på automatisk fremgå i din mail ;-)

Rejsetider

Udrejse 18. oktober 2021.
Hjemrejse 25. oktober 2021

Fra Kastrup (Rejsetid 3 timer med Novair)
Udrejse: mandag kl. 15:50.
Hjemrejse: mandag kl. 20:05

Fra Billund (Rejsetid 3 timer og 10 min. med Great Dane Airlines)
Udrejse: mandag kl. 15:50.
Hjemrejse: mandag kl. 21:00.

Denne yogarejse er udarbejdet i samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden, og som forestår det praktiske omkring rejsen.
Enhver aflysning der måtte opstå fra arrangørs side pga corona nedlukning, medfører det fulde beløb retur, så du er fuldt sikret med Apollo Rejser.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål til opholdet, skriv til signe@wiseonlife.dk
Har du spørgsmål til undervisningen, ring til Mabel Kernn på 26 21 90 36
Spørgsmål til Apollo Rejser sker til 7021 4455 eller grupperejser@apollorejser.dk

Læs mere om hotellet her:

https://www.pargabeachresort.gr/
og Apollos hjemmeside her
https://www.apollorejser.dk/rejser/europa/graekenland/parga/hoteller/parga-beach

Vil du til tops over byen går du op på den gamle venetianske borgruin, hvor der også er en hyggelig café med storslået udsigt over hele byen og bugten til begge sider.