Familievenlig yoga-pilatesferie på 4* strandhotel i Grækenland

Familievenlig yoga-pilates ferie uge 41 årligt til Grækenland, Parga se wiseonlife.dk
Wiseonlife's egne rejser er udarbejdet og nøje sammensat af os bag wiseonlife. Vi har udvalgt smukke naturskønne og rolige steder, og du bliver undervist af en yderst dygtig, empatisk underviser. Vores rejser er for alle interesserede.

Tag din familie eller ven med til paradisiske Parga i Grækenland. Nyd efterårsferie uge 41 med kvalitets yoga-pilatestræning

Wiseonlife tilbyder årligt en familievenlig yoga-pilates rejse til perlen Parga på skønneste 4* strandhotel. Reserver allerede nu plads gratis. Normalt er det uge 42, men i 2024 bliver det uge 41.

Prisen for 7.-14. oktober 2024 
Kr. 6.895 per pers. ved 2 voksne (inkluderer bagage, transfer samt delt deluxe dobbeltværelse med terrasse eller balkon og morgenmad i 7 dage.
Barn 2-11 år som 3. person i værelset: kr. 3.895. 
Ung 12-17 år  som 3. person i værelset: kr. 4.995. 

Yoga- og pilatesundervisningen med Mabel Kernn morgen og sen eftermiddag tilkøbes for kun 1400 kr. for hele ugen pr. deltager.

Denne yogarejse er udarbejdet af wiseonlife og i rejseteknisk samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden.

 Yoga-pilatesrejse uge 42 årligt til græske Parga med Wiseonlife.dk

Yogaferie med pilates uge 42 årligt i smukke græske Parga med wiseonlife.dk

Tag familien eller din partner med

Mange yogarejser er individuelle - men ideen med wiseonlife's yoga-pilatesferier er at det skal være muligt at tage dem med, som du har lyst til at dele din ferie med, uanset om de ønsker træningsprogrammet eller ej.

Rejsen er derfor til dig som ønsker dedikeret kvalitets yoga-pilatestræning morgen og sen eftermiddag med øje for den enkelte, og stadig have masser af tid til det som du, eller I, selv har lyst til. Det er en perfekt kombination af træning og ferie.
 

Rammerne for yogaferien

Yogaferie med pilates i Grækenland med familien på smukt strandhotelDet firestjernede strandhotel, Parga Beach Resort, er et paradisisk familiehotel, der består af smukke neoklassisk-venetianske bungalows midt i en nærmest botanisk have fyldt med 350 år gamle høje oliventræer og over 500 plantearter, heriblandt duftroser i mange farver, jasminer, figen-, fersken-, mandarintræer og granatæbler, krydderurter, tomatplanter, bønneplanter, auberginer m.fl. Grøntsagerne bruger de i køkkenet. Det er intet mindre end et eksotisk paradis med sol og skygge som man bare nyder at gå på opdagelse i.

Parga Beach har netop fået anlagt en stor overdækket 100 m2 yogapavillion ned til stranden. Det er et fantastisk hotel med deluxe-værelser, dobbelt- som eneværelser og familieværelser, alle med balkon eller terrasse. 

Hotellets eksotiske have med de tre fine pools, den private strand, de afmærkede vandre-, løbe og cykelruter gennem olivenlunde og langs vandet, giver alt man kan ønske sig.

Hotellet ligger på selve Valtos Stranden, en af de bedste og fineste sandstrande i Grækenland. Havet er mildt, azurblåt og helt rent med "Blå flag". 

Yoga-pilatesferie i Grækenland med familien på strandhotel i Parga Grækenland årligt med wiseonlife.dk

Yoga-pilatesferie med wiseonlife årligt uge 42 Parga Grækenland, wiseonlife.dk

Yogapilatesferie med familien i Grækenland, Parga med Wiseonlife.dk

Hvem deltager

Du kan komme som begynder eller øvet.  Alle er velkomne.

Tager du en ven, partner eller din familie med, behøver de naturligvis ikke deltage i træningen. Hvis dit barn ønsker at deltage, skal det være minimum 8 år. Her er lagt op til ro og stille opmærksomhed under træningen.

Du kan være præcis så social med de andre i gruppen som du selv ønsker. Her er plads til alle.
 

Hej Signe! "Mabel har helt ret når hun siger vi har haft en fantastisk uge! Mabel var meget fleksibel med undervisning og var god til at tilrettelægge sine timer så alle kunne være med og føle sig udfordret. Hotellet var fantastisk med den skønneste beliggenhed meget venligt personale og skøn men dyr mad. Jeg havde min mand med, og han har også haft en skøn uge, med laaaange vandreture, kanosejlads, og hygge med de øvrige deltagere. Så det kan sagtens lade sig gøre at have en partner, der ikke dyrker yoga med.  Vi vil meget gerne deltage igen! Tak til Mabel og jer og resten af holdet for en skøn uge. Mvh. Gitte Stellfeld"

 

Yoga- og Pilatesunderviser Mabel Kernn 

Mabel Kernn giver dig kompetent yoga-pilatestræning årligt i Parga, Grækenland, se wiseonlife.dk

Mabel Kernn har en baggrund som fysioterapeut, yoga- og pilatesunderviser. Vi er meget taknemmelige for at have fået Mabel med ombord som underviser. Hun er yderst kompetent, brænder for sin undervisning, er meget empatisk nærværende og har en skøn energi. Undervisningen foregår med blik for den enkelte deltager og eventuelle udfordringer. 

Med en fysioterapi-, idrætslærer-, pilates- og yogalæreruddannelse i ryggen har hun 20 års undervisningserfaring og mange års erfaring i motion og bevægelse for utallige målgrupper. Til daglig arbejder Mabel som praktiserende fysioterapeut og underviser hos Kiropraktik i Centrum, på Havnestadsklinikken på Islands Brygge og hos SALIG på Østerbro. Det er bl.a også der, Mabel har sine yoga- og Pilateshold og afholder sine workshops, bl.a ” Há det godt med skulder og nakke”,  “Há det godt med fødderne” m.fl.

Om Pilates- og Yogaundervisningen ved Mabel Kernn

Ugen byder på de to fantastiske bevægelsessystemer yoga og pilates, der komplimenterer hinanden rigtig fint i forhold til at skabe balance både fysisk og mentalt. Vi vil i løbet af ugen komme rigtig godt omkring hele kroppen. Yoga-pilatestræningen suppleres med stående Qi Gong på stranden.

Der vil være en grundig opvarmning, både når vi mødes om morgenen til pilates og om eftermiddagen til yoga. Der er tid til fordybelse, justeringer, og til at komme omkring specifikke områder som nakke, skulder, hofte, knæ, fødder m.fl., og du vil få øvelser som du efterfølgende kan bruge i din hverdag.

Pilates træner din generelle styrke med fokus på din core-muskulatur, dit kredsløb, og længde af dine muskler med henblik på en bedre kropsholdning. Du vil blive præsenteret for de klassiske pilatesøvelser, hvor du bruger din egen kropsvægt indefra og ud.

Træningen foregår i langsomme og balancerende flow-sekvenser understøttet af åndedrættet, og du vil mærke en øget styrke, udholdenhed, stabilitet, smidighed, koordination samt balance, der har stor betydning for din rygsøjle og bækkenbund.

I yogaen arbejder vi i løbet af ugen med de klassiske hatha stillinger, som du også vil “møde” i små flow sekvenser, og solhilsner, så styrke, stabilitet, fokus, koordinering, udholdenhed, balance og dit åndedræt bliver trænet. Vi kombinerer yoga praksissen med den blide yin yoga. Her bevæger vi os med fuld opmærksomhed, mindfuldt, ind og ud af stillingerne og får arbejdet med vores bindevæv, og du vil mærke en øget fleksibilitet i kroppen, når du overgiver dig til de dybe stræk, tyngdekraften, åndedrættet og stilheden.

I løbet af ugen bliver du præsenteret for forskellige åndedrætsteknikker, meditative afspændinger samt den klassiske yoga Nidra.

I forbindelse med meditation, bevægelse og åndedræt vil Mabel give jer nogle stående Qi Gong øvelser. Qi Gong er en blid, men samtidig kraftfuld form for bevægelse. Øvelserne udføres stående med en række flydende bevægelser i langsomt tempo. Kroppens led, sener og muskler styrkes mens koncentrationen gradvist vendes indad til det dybere åndedræt, der har en sund og nærende effekt på krop og sind. Qi Gong kaldes også meditation i bevægelse og motionsformen komplimenterer pilates-systemet og yogaen vældigt fint. 

Vi træner yoga-pilates på den udendørs overdækkede platform med udsigt til stranden og havet. Vi anbefaler her i coronatiden at du selv tager yogamåtte med, men du kan også låne på stedet.

Du får i alt ca 20 timers undervisning i løbet af ugen. 
 

Dagligt program
 

 • Kl. 7.30-09:00 Pilates

 • Kl. 7-10.30 Dejlig morgenbuffet, inkluderet i prisen
 • Kl. 16.30-18.00 Yoga

 • Kl. 19.00 Ekstra: Tirsdag og fredag aften - lægger Mabel op til, at der er et langbord med plads til alle samlet, også de der ikke deltager i træningen. 

  Herudover lægger Mabel op til en fælles vandretur i nærområdet til de, der har lyst. Det kan være onsdag, men er fleksibelt i fht deltagernes ønsker og planer.

Fridage
Mandage holder vi fri, samt torsdag efter morgentræningen. Så vil du på tur eller andet, er det oplagt at lægge det ind mandag eller torsdag.

NB: Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 Yogapilatesrejse Parga Grækenland årligt med Wiseonlife.dk

 

Anbefalinger 

"Kære Mabel og Signe. Ja, jeg vil gerne anbefale denne Yogaferie til Parga. Skønt beliggende hotel med vegetation, udsigt til bjerge og tæt til strand. Gode værelser med have eller balkon. Dejlig  mad i restauranten, søde tjenere. God hygiejne. Mulighed for gode vandreture  i bjergene. Skønt med udsigt til havet fra yogaplatformen. Mabel er en sød og dygtig og meget kompetent yogalærer.  Jeg har været med jer i sivota 2 gange, hvor yogafaciliteterne er roligere, men hotellet Parga ligger bedre og der er flere muligheder for traveture. Kærlig hilsen Bodil"

"Hej Signe. Dejlig tur! Og tak til Mabel for hyggelig og god træning. Parga er fint - tager gerne tilbage dertil."Kh Søren"

"Hej Signe. Jeg vil klart foretrække Parga frem for Sivota pga. Hotel Parga Beach, byen og gode muligheder for gåture langs havet og op i bjergene. Pia Blinkenberg"

"Hej Signe, jeg havde en dejlig uge i Parga i uge 42. Selve stedet var fint, værelser, restaurant og tæt ved stranden. Yoga undervisningen med Mabel upåklagelig, samt samværet med de andre. Placering af yoga platformen med udsigt over vandet fantastisk. Hilsen Annie Nilsson"

Kære Signe, vi havde en virkelig skøn tur til Parga. Jeg vil gerne anbefale turen til andre. Bugten ligger lidt for sig selv på den anden side af by-borgen så der er meget roligt. Og bylivet er lige rundt om hjørnet og let at opsøge, hvis man vil. Mange fine gåture fra bugten. Til borgen i Parga, til byen, til den anden borg på bjerget bagved, hvor man kommer forbi vandfaldet og mindre landsby med cafeer og en lille bager med kanel-småkage-ringe fx. Venlige mennesker. 

God betjening på det frodige hotel, som nok mere er en have med bungalows. For enden af bugten ligger det lille fiskerleje med kattene. Vi nød også vandet. Badning. Smukt, klart, turkis (når det ikke lige er uvejr). Ren sandbund. Mine store teenagere var også glade for vandsports-aktiviteter hos den lille lokale udbyder. Et ungt par fra en nærliggende ø viste det sig. 
 
Mabel er en erfaren, dygtig og skøn instruktør, som skaber en fin og afslappet atmosfære på holdet. Alt man har brug for på en ferie. 
Gode varierede øvelser, hvor hele kroppen bliver brugt, og i et fint niveau og passende tempo, så det ikke føles for hæsblæsende eller svært, men stadig udfordrende og godt for krop og sjæl. Hver enkelt deltager bliver set og hørt." 
Gry

Yoga-pilatesferie i Grækenland, Parga med wiseonlife.dk årligt

Hyggelige græske Parga i venetiansk stil med afslappet og rar tilbagelænet stemning.

 

DET PRAKTISKE

Priser uge 41 2024

Kr. 6.895 per pers. ved 2 voksne (inkluderer bagage, transfer. Delt deluxe dobbeltværelse med terrasse eller balkon og morgenmad.

Barn 2-11 år som 3. person i værelset: kr. 3.895. 
Ung 12-17 år  som 3. person i værelset: kr. 4.995. 

Hertil:  
Yoga-pilates træning: Kr. 1400,-
Eneværelse: kr. 2.895
Mad på flyet: kr. 210. 
Halvpension: kr. 1443 (uden halvpension er hotellets restaurant rimelig dyr, men der er mange restauranter i Parga)
Hotellet har vegetarisk og glutenallergivenlig mad

Maxi-rejseforsikring kr. 350 
Afbestillingsforsikring kr. 269
NB: Træningen er på eget ansvar og indgår under egen forsikring - eller tilkøbes hos Apollo Rejser. Det blå kort dækker også i EU ved sygdom.

 

Tilmelding 

Du tilmelder dig ved at skrive til os på signe@wiseonlife.dk - klik på mailadressen, så vil de oplysninger du skal svare på automatisk fremgå i din mail ;-)

Rejsetider uge 41 2024

 • København-Parga mandag den 7. oktober kl. 07.20. Hjemkomst mandag, den 14. oktober kl. 14.25 med Jet Time.
 • Billund-Parga mandag den 7. oktober kl. 07.00. Hjemkomst mandag den 14. oktober kl. 14.10 med Atlantic Airways.
   

Rejsegaranti
Denne yogarejse er udarbejdet af wiseonlife i rejseteknisk samarbejde med Apollo Rejser, der er dækket af Rejsegarantifonden, og som forestår det praktiske omkring rejsen. Enhver aflysning der måtte opstå fra arrangørs side pga corona nedlukning, medfører det fulde beløb retur, så du er fuldt sikret.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål til opholdet, skriv til signe@wiseonlife.dk
Har du spørgsmål til undervisningen, ring til Mabel Kernn på 26 21 90 36
Spørgsmål til Apollo Rejser angående alt rejseteknisk sker til 7021 4455 eller grupperejser@apollorejser.dk

Læs mere om hotellet her:
https://www.pargabeachresort.gr/

og Apollos hjemmeside her
https://www.apollorejser.dk/rejser/europa/graekenland/parga/hoteller/parga-beach

 Yogapilatesrejse Parga Grækenland årligt med Wiseonlife.dk

Vil du til tops over byen går du op på den gamle venetianske borgruin, hvor der også er en hyggelig café med storslået udsigt over hele byen og bugten til begge sider.