Sydafrika på første række i danskejet luksuslodge

Sydafrika, Nyati Safari Cheeta Camp, se wiseonlife.dk
Nyati Safari er Danmarks førende udbyder af luksus safarirejser med egne eksklusive lodges i Afrika. Den første lodge i Sydafrika blev etableret i 1998 og siden har mere end 30.000 danskere rejst med Nyati Safari.

"Med Nyati Safari kan du opleve det bedste af Afrika i luksuriøse rammer på danskejet lodge. Find din indre opdagelsesrejsende, og kom helt tæt på naturen, de vilde dyr og lokalbefolkningen i Sydafrika.”

Afrika har altid draget, skabt drømme og eventyrlyst. Ernest Hemingway, David Livingstone og Karen Blixen er blot nogle af dem, der fulgte deres drømme og rejste til det store, forunderlige kontinent. Deres oplevelser og fortællinger har givet inspiration til mange – bl.a. ægteparret Lisbeth og Jørgen Nielsen, som rejste til Afrika i 1990’erne og blev så betagede, at de endte med at starte deres eget rejsebureau med safarirejser i 1998.

Eksklusiv safari lodge

Sydafrika, Nyati Safari Lodge i Great Kruger National Park, se wiseonlife.dk

Nyati Safari Lodge blev grundlagt med det ene formål at kunne tilbyde danskere at opleve Afrika på første klasse. Lodgen ligger i Great Kruger National Park, Sydafrikas største safariområde, med direkte adgang til Olifants River, hvor dyrene jævnligt boltrer sig.

Lodgen har 9 store River Bungalows med plads til 2 personer og en familiebungalow med plads til 4 personer. Derudover er der 6 luksuriøse private villaer på 200 kvm med egen pool og plads til hele familien. Grupper på op til 12 personer kan vælge at bo i den separate Cheetah Camp, som er en privat luksus camp på 500 kvm med egen pool, hvor man har mulighed for at få sit helt private safariprogram med privat chauffør/guide og egen kok til en beskeden merpris, så længe man rejser min. 6 personer.

Sydafrika Safari i Great Kruger National Park, Sydafrikans største safariområde. Olifant Villa Suite. Se wiseonlife.dk

Man kan frit færdes rundt på lodgens område, som er indhegnet og alle lodgens bygninger er forbundet af et hyggeligt stisystem og ligger på første række til floden.

Safari i Sydafrika. Bo i luksuriøs Bungalow med Nyati Safari, se wiseonlife.dk

Lodgen ligger uforstyrret i de skønneste naturomgivelser, og indretningen er eksklusiv og autentisk med høje danske standarder for kvalitet, luksus og gastronomi – her er endda en privat driving range, hvor gæster frit kan slå bolde ud i bushen.

På sporet af ”The Big Five”

En af Sydafrikas allerstørste attraktioner er Kruger National Park, som er landets største safariområde på over 2,2 millioner hektar med den største variation af vilde dyr i verden.

Nyati Safari, Sydafrika, Great Kruger National Park. Se wiseonlife.dk

Naturrejse og aktiv ferie. Når du bor i Nyati Safari Lodge, byder et stort aktivitetsprogram på både vandringer til fods i bushen og ture i åben jeep blandt dyrene i nationalparken. Her finder du bl.a. Afrikas berømte ”Big Five”, som dækker løve, leopard, næsehorn, elefant og kafferbøffel. Udtrykket stammer oprindeligt fra storvildtjægerne og dækker over, hvor vanskelige dyrene er at nedlægge, og hvor farlige de er. Det er mange jægeres ultimative drøm at nedlægge de fem, men for de fleste naturrejsende vil oplevelsen af at fange dem i kameralinsen være mindst lige så stor – og på Nyati Safari Lodge er der rig mulighed for begge dele.

Safari oplevelse for hele familien

Sydafrika, Nyati Safari Lodge, Hovedrestauranten. Se wiseonlife.dk

Opholdet på Nyati Safari Lodge indeholder alle måltider og et stort safariprogram i åbne safari biler med danske guider. Imellem aktiviteterne er der tid til fx at slappe af i Lodgens store pool-, lounge- og barområde eller til et par tilvalgsaktiviteter som fx storvildtsjagt og golf. Maden på Nyati Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Blixen maner serveres kulinariske menuer i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde eller i ”bomaen”, den traditionelle afrikanske grillplads. Der er også udviklet en særlig børnemenu, så alle generationer kan blive forkælet.

Sydafrika Safari, Nyati Cheeta Camp, boma grill aften. Se wiseonlife.dk

Nyati Safari Lodge tilbyder netop enestående muligheder for en børnevenlig og skøn familieferie. Børnefamilier kan bo i lodgens familiebungalow, de store villa suiter med egen pool og ikke mindst i Cheetah Campen, som er særligt velegnet til alle aldre. Her kører man sit helt eget private safariprogram i egen bil med privat chauffør/guide og har egen kok, hvilket giver fleksibilitet, så både yngste og ældste generation kan være med.

Hvad koster det?

En rejse til Nyati Safari Lodge 10 dage / 7 nætter koster hele året fra 16.995 kr.
I skolernes sommerferie 2014 tilbydes der en særpris til børn under 12 år på kun 9.995 kr. 

Læs mere om hvad præcis rejsen med "Nyati Safari Lodge i 10 dage inkluderer af oplevelser dag for dag på www.nyati-safari.dk

 

Vores luksus forenes med bæredygtighed og socialt ansvar 

Nyatis lokale ejerskab gør, at de kan arbejde for bæredygtig turisme og tage socialt ansvar i deres nærområder, fx støtter Nyati børnene i de nærliggende townships i Sydafrika og Mozambique.

Et safarieventyr på Nyati Safari Lodge byder ikke bare på dyre- og naturoplevelser i verdensklasse - men også på værdien af bæredygtighed og socialt ansvar.